mysantinja
šis jau gadus 5 mans favorīts, jo kā sāku lietot, ta aizmirsu par pumpām. bet nevarēju atrast pārīti līdzvērtīgu, lai varu lietot pamīšus ar šo. noskatīju šo pēc vienas youtuberes ieteikuma, kad vēl tikko sāka šāda veida video parādīties. tā bija mana pirmā iepazīšanās ar aptieku kosmētiku, jo agrāk uz aptieku gāju tikai pēc zālēm :D vēl nodomāju pie sevis, ka tādu naudu atdot par želeju, ko pēc tam noskalo izlietnē, ir izšķērdība, taču tieši patrāpījos uz akciju, ka par to summu bija klāt vēl laikam 50 ml (lielāka pudele), tāpēc paķēru uz savu risku.
tikai pēdējā laikā saprotu, ka pamatu pamats ir labi attīrīta āda un piemērots krēms.
ir tikai viens mīnuss, sausina ādu (pat manu taukaino), ja nav pretī labs mitrinošs krēms. šobrīd lietoju to skrubi, kas domāts ikdienai. no sākuma likās, ka ādai būs par traku tā jau sausinošais sastāvs (tur salicilic acid un citric acid, ja pareizi atceros) un te vēl klāt abrazīvais efekts. lietoju šobrīd no rītiem caudalie mitrinošo krēmu (miniatūra ne uz ilgu laiku) un nav neviena sausa pleķīša. secinu, ka pirms tam tika lietoti vāji mitrinoši krēmi, jo sausumiņi bija, īpaši apkures sezonā.
paralēli 1 nedēļu pamēģināju stiprais_dzimums ieteiktās purete thermale putas arī no vichy (rozā). ļoti patika un arī pumpu nebija, taču vispār nesausināja. negribu tagad pārsteidzīgi tomēr dalīties ar viedokli, jo, lai saprastu, jāpalieto ilgāku laiku. kad beigsies skrubis, nākamais būs šis. iespējams, ka esmu atradusi pārīti savam favorītam normaderm gēlam.