Jā, žēl, ka daudziem lauki saistās ar raušanos melnu muti, kuri neredz tādu lietu kā dušu, labas labierīcības. (t) Zelt, ka just domājat, ka laukos ir mājas, kurās nav dušas un tualete atrodas ārā (saucamā sausā). Nu tāda aprobežotība. :-/
Pati nāku no laukiem. Tagad dzīvoju Jelgavā. Nu un man laukos visa iedzīve mājās bija tā pat kā jums pilsētnieki. Varbūt pat labāk( nē, mana dzīve laukos bija ļoti laba). Tas skats, pieceļoties vasaras rītā, izej ārā ieelpo svaigo gaisu, aiziet uz ezeru nopeldies, pasauļojies( arī kaila, nebija un nav kā jums uz solāriju jāiet, lai veidotos smuks iedegums visam ķermenim). Visus labumus ko just pērkat tirgū, es varēju savā dārzā pa brīvu dabūt. Pilsēta mums vienmēr tuvu ir. Līdz Rīgai, ja gribējām arī varējām aizbraukt jebkurā laikā. Aaa un pats labākais, ka pa māju mums.nebija īre jāmaksā, jo tā pieder mums, pa apkuri arī nē, jo mēs bijām čakli un malku saveda šķūnī jau vasarā. Lauki ir tā vieta, kur es vienmēr vēlēšos atgriezties(l). Bet to jau nesaprot daudzi, jo nav piedzīvojuši uz savas ādas, kas uz lauku dzīve un pect tam pilsētā padzīvot.. Un dzīvojot laukos tiiik foršus pasēdēšanas var taisīt. (l)
Un noteikti vēlēšos attīstīt arī laukos biznesu. Ir savs plāns, bet tas pagaida pagaidīs.