Situācija nav no patīkamām , bet nu jopcik, tā sieviete arī ir kaut kāda jocīga , neviss rīkojās , lai ko labotu un panāktu, bet īd FB , ne slimnīcu nosauc , ne pati aizgājusi pie slimnīcas vadības .
Es ar visu porciju ietu pie slimnīcas galvenā un viss , esmu pārliecināta , ka jautājums tiktu atrisināts ... bet nu slimnīcas ēdiens pats par sevi man šķiet neēdams , tapēc , ja sanāk būt kādā no iestādēm , tad vienīgais prātīgais risinājums ir ēst savu ēdienu ...
un tas ir pārtikas tārps , nav jau slieka vai vēl , kas .... man vairākas reizes vasarā kafejnīcās ir pasniegti salāti ar kaut kādiem gliemežveidīgajiem , bet bez pašas mājiņas , arī nav patīkami , bet vismaz zinu , ka tas salāts ir ēdams, standarts ir atnest jaunus salātus bez maksas un piešķirt atlaidi rēķinam .... Gan jau , ka ja viņa būtu konfliktu risinājusi kā pieaugušajam vajadzētu , tad būtu pavisam cita reakcija , neviss konfekte no māsiņas + gan jau viņas pašas labā (dzemdību nodaļa ) viņai edeva vienu konču, neviss kasti