Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krītošie mati

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Pirms uzdodu galveno jautājumu, gribēju noskaidrot kā tur īsti ir. Saka, lai ātrāk augtu mati, ik pēc pāris mēnešiem noderīgi ir apgriezt matu galus (ko līdz šim es arī ik pa laikam darīju, bet mati kā lēni auga, tā auga).
Tā, kādu laiku atpakaļ, "Ilustrētās zinātnes" pielikumā bija īss rakstiņš ar teikumu - "beigts mats ir beigts, griez cik gribi, viņš neaugs vairs."
Tad kā tur īsti ir?

Un mans sāpīgais jautājums - tūlīt beigšu vīrusa nokaušanas terapiju, kas ilga 6 mēn. Neskaitot citas blaknes, tā sāpīgā šobrīd ir tā, ka man krīt ārā mati šķipsnām! Varētu teikt, 40 % ir izkrituši un, ja labi ieskatās, var jau redzēt galvas ādu spīdam cauri.
Tad nu tā. Pēc terapijas, kad organisms sāks skalot to indi ārā, matiem arī vajadzētu sākt ataugt. Vai ir kāds veids kā matus (palikušos sausos) atdzīvināt un veicināt ātrāku jauno matu augšanu? Šoreiz nedomāju maskas, eļļiņas, hennas. Vai ir kāda procedūra vai cits veids?(t)

Paldies par atbildēm!
27.10.2015 10:51 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Var stimulēt ar mezoterapiju. Bet vispār, būtu noderīgi vērsties pie trihologa uz konsultāciju.
27.10.2015 10:54 |

Reitings 7
Reģ: 22.10.2015
paskaties internetā sinepju pulvera masku matiem.
protams ļoti svarīgs ir uzturs. :)
es vēl dažkārt ieberžu kokosa eļļu matu saknēs un visā garumā, uzvelku cepurīti un atstāju uz nakti. no rīta nomazgāju. :)
27.10.2015 15:09 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Man frizieris teica, ka tas par galu grieshanu esot mulkibas. Ka mati aug taada pasha atrumaa, bet vnk izskatas veseligaki, ja nau aplausti gali. Nezinu cik taisniba .

Bet zinu kad beidzu katru friziera viziti "apgriest galus" beidzot tiku pie garuma kuru gribeju. Tagad griezu katru otro viziti
27.10.2015 15:19 |

Reitings 173
Reģ: 29.01.2009
Ka mati aug taada pasha atrumaa, bet vnk izskatas veseligaki, ja nau aplausti gali.

Tas matu ātrumu īsti tik tiešām nevar ietekmēt, bet matu izskatu gan. Sķeltie matu gali rada nekoptāku izskatu. Vel vienīgi tas, ka īsi mati tik tiešām aug mazliet ātrāk nekā kad ir jau pavisam gari, bet ari tikai mazliet ātrāk nejau tā ka īsi ātri izaug, bet gari pavisam lēni :-D
28.10.2015 21:09 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Mats aug no saknēm, gaļiņu apgriezsana augt nepalīdzēs.

Un nekādas sinepju maskas. :-| tik sabojasi un novājināsi.
28.10.2015 21:39 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Gaļiņu. :D bļin. galiņu.
28.10.2015 21:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits