Vīrietis nevēlas seksu, kas tālāk...

Reitings 515
Reģ: 01.08.2011
Sveikas, vērsos pēc padomiem šeit, jo vairs nezinu kā rīkoties. Tiekos ar puisi vairāk kā pus gadu, kopā nedzīvojam, bet tiekamies bieži. Kad sākām tikties viss likās labi, līdz pagaja vairāk kā 2 meneši un viņš palika savādaks. Sekss mums ir reti, viņš parstāja būt mīļš (nav ne bučas, ne samīļošanas), liekas ka viņš būtu beidzot atklājis savu patieso dabu...viņš parasti pats ir tas, kas velas tikties, lai brīvdienas pavadu pie viņa, bet tai pat laikā Es jūtos vientuļa...viņš saka ka jūtas viņam ir pret mani, ja nebūtu, tad ar mani netiktos...vienkārsi neizprotu viņa attieksmi....vai arī Es par daudz ko vēlos no attiecībām...nesaku, ka esmu no tam, kam visu laiku vajag spaidīties vai katru dienu seksu, bet nu ik pa laikam gribas mīļumu, kādu buču vai seksu vismaz 3 reizes nedeļā...nezinu, vairs ko man domat vai darīt, jo man ir arī jūtas pret viņu... :(
26.10.2015 19:35 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Vīrietis nevēlas seksu,

Laimīgā.
26.10.2015 20:26 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Sveika zemene11.
Pagaidām Tu runā, domā tik piesātināti emocionāli, par to visu tāpēc ka pietrūkst ar viņu tā emocionālā saikne.Kopā tieši tā pavadītā mīļuma, kurš bija sākumā.

Ja cilvēks nevēlas runāt, tad zem tā slēpjas daudz kas.
Varbūt to ko ir vēlējies ir saņēmis un vairāk nav nekāds izaicinājums.
Kādas radušās problēmas, vai ar sevi vai kur citur, kas traucē pilnvērtīgi dzīvot un nevēlas uztraukt Tevi!
Varbūt vairs neko nejūt, ko juta iepriekš, vēlas lai pamainies Tu.Būtu kāda sākumā, kad viņš bez Tevis nevarēja...
Pēc smagas darba dienas mums vīriešiem nav ne kādas īpašās vēlmes nodarboties ar seksu.Iespējams viņš sevi pašapmierina.Kā arī ir iespēja, ka komunicē ar kādu citu.Bet, kamēr nav izdarījis izvēli, par labu kādai.Tad turpina kontaktu ar abām un gaida, kā viss turpināsies tālāk!
Vienkārši nopietni aprunājies, zinu ka sievietēm bieži vien ir intuīcija, kādi instinkti, kuri liek saprast pavadot kopā ar vīrieti laiku, kur problēma slēpjas.
Lai vai kā veiksmi! ;)
26.10.2015 20:31 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Ja sarunās atkārtoti neielaistos, ieslēgtu identisku attieksmi uz ~nedēļu. Ja viņš pats nesāktu sarunu un īsti nemanītu, ka kas mainījies - pārtrauktu sevi uzskatīt par viņa meiteni attiecību klasiskajā izpratnē.
26.10.2015 20:33 |

Reitings 515
Es jau Esmu no tiem cvilvekiem kas izrunā problēmas, lai nav ta, ka kāds kādu moca, bet ja runaju tikai Es, tas ir ka pret sienu. Nevienu neesmu sev piesejusi un negribu būt kāsam rezerves variants, ja ir citas, lai ir, tikai ir tacu mums dota mute, lai to pateiktu. Neesmu Es necilveks, lai lietas nesaprastu un cilveku neatlaistu :)
26.10.2015 20:35 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pamēģini vecās, pārbaudītās metodes... Uzvelc skaistas zeķes, seksīgu veļu.. Kādu pikantu lomu spēļu tērpu.. Mūzikas pavadījumā skaisti velc nost drēbes..
Īsāk sakot - pavedini! :D
26.10.2015 20:37 |

Reitings 515
Kad Es esmu izturejusies ar tādu attieksmi kā viņš pret mani, tad saņemu no viņa pārmetumus, kas man vains, vai tagad visu laiku būsu tāda...kad smaidu, esmu mīļa - tad saņemu jautājumus, kas man vains, kāpēc smaidu :D Tiec nu gudrs, kādai man jābūt :D
26.10.2015 20:39 |

Reitings 638
cormeum - ideja, jau, protams laba. Bet vai viņš maz ir pelnījis šādus centienus, ja pat puslīdz sakarīgi izrunāties ar partneri nevar? Attiecībās ir jāstrādā abiem, te uz komunikāciju iziet tikai viena puse, kam nu jau pat 'bail' ierosināt intimitāti.
26.10.2015 20:41 |

Reitings 16391
Reizēm vaļīgāks darbības sniedz lielāku efektu nekā izrunāšanās ar traģēdijas piegaršu :)
Protams, grūti spriest par šo gadījumu.. Tomēr..varbūt ir vērts pamēģināt.
Ja sāks rēķināt, kurā ko ir pelnījis..pie laba gala tas tāpat nenovedīs :)
26.10.2015 20:43 |

Reitings 515
Gribu tikai pilnvērtīgas attiecības ar pietiekamu uzmanību un pietiekamu seksuālo dzīvi, negribu jau neko pārdabisku...pirms šīm attiecībam 5 gadus biju kopā ar citu cilvēku un priekšstats jau man ir, kādam jābūt attiecībam....ko šajā ziņā grib šis cilveks, nezinu un paliek grūti to izprast...
26.10.2015 20:43 |

Reitings 515
Laikam ta esmu nogurusi no tukšām sarunām pati ar sevi, ka tagad varetu viņu vnk paņemt grib viņš to vai ne :D ko man zaudēt :D
26.10.2015 20:48 |

Reitings 638
Es sākšu ne gluži pa ķeksi .. un tomēr :D
cormeum - jā, mērīt tādas lietas ir samērā muļķīgi. Un tomēr, kaut kāds samērs ir jāapzinās, pretējā gadījumā - viens tikai iegulda kāda veida enerģiju, spēku un centienus (neatkaīgi no jomas - komunikācija, pragmatiska sadzīve, intimitātes dzirksts uzturēšana) bez produktīas atbildes reakcijas. Pati esmu bijusi situācijā, kad tas - beigas - jau tiek uztverts kā 'normālais' stāvoklis. Bet ja nav pozitīvās (partneri motivējošās) atbildes reakcijas, cik ilgi censties ? Kas un kādos apstākļos ir objektīvs laika posms?
26.10.2015 20:52 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Nu.. varbūt viņš komunicē ar tevi "caur citiem kanāliem". Lasot diskusiju, redzēju savas attiecības pirms kāda laika - arī neko nesapratu sākumā. Kur manas 10000 bučas? Kur sekss 24/7? :D
Līdz palēnām beidzu prasīt no viņa to, ko viņš nemāk (briesmīgi mīlināties, non stop seksu), bet sapratu, ka viņš savas rūpes, pieķeršanos izrāda citādi. Es esmu attiecībās tā, kam tā mīlināšanās vajadzīga vairāk, viņš tā konstruktīvi pieet lietām. Un kad es sapratu, ka viņš izrāda rūpes, tikai savādāk, tad kaut kā abi tā sapratāmies.
Nu ok, viņš neiniciē seksu tik bieži, cik man gribētos, bet arī neatsaka, kad redz, ka esmu noskaņojumā, pavelkās. Un vienmēr viss ir perfekti, kad notiek :)
Un neko, naktī vienalga pierušinās zem segas pavisam cieši klāt un apskauj - agrāk tā nekad nedarīja.
Tā kā - varbūt tu skaties ne tur, kur vajag un vienk;arši neredzi to viņa pieķeršanos, viņa jūtu izpausmes.

Priotams, ir jāspēj būt mierā ar to, ka viņš ir tāds, ka negribēs seksu 7 x nedēļā, un ja tu spēj pieņemt viņu, tad viss izdosies. Kaut kādai atbilstībai jābūt.
26.10.2015 20:57 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
zemene11 Varbūt viņš dročī pa kluso. Varbūt kaut kads fetišists un baidās ar tevi realizēties seksā. Kā saka - īsts patsans citām dod bet savai sievietei sūkāt nedod, jo viņa bērnus bučo.
26.10.2015 20:59 |

Reitings 16391
Frivolous, manuprāt, nepastāv tāds objektīvais laika posms.. Atkarīgs no paša pāra, individuāla lieta.

Un ja tomēr nesanāk..varbūt mierīgāks prāts būs uzsākt jaunu dzīvi ar apziņu, ka es tiešām darīju visu, lai situāciju glābtu..
26.10.2015 21:04 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
iekos ar puisi vairāk kā pus gadu, kopā nedzīvojam, bet tiekamies bieži. Kad sākām tikties viss likās labi, līdz pagaja vairāk kā 2 meneši un viņš palika savādaks

sekss nav bijis menesi

Nafik tev to vajag? Jus esat kopa tik mazu laika spridi un jau problemas ka nereti 20 gadus laulatam paarim.
26.10.2015 22:08 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pavisam vienkārši - vinš tevi nevēlas, tātad neko nopietnu ar tevi arī vairāk nē. Netici tām blēņām par stresu un citām muļķībām, ja gribētu, tad gribētu!
26.10.2015 22:39 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu, ja runāt nevar, sexa nav, tad es teiktu, ka attiecību jums arī nav... :-P Neuzskatu, ka te vispār jebkas būtu jādara - ja reiz jau šobrīd netiekat galā ar lietām, kurām vispār normālās attiecībās nebūtu jābūt problēmai (ņemot vērā, ka apstākļi nav mainījušies), tad jums vnk nav pa ceļam.
26.10.2015 22:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits