Nu.. varbūt viņš komunicē ar tevi "caur citiem kanāliem". Lasot diskusiju, redzēju savas attiecības pirms kāda laika - arī neko nesapratu sākumā. Kur manas 10000 bučas? Kur sekss 24/7? :D
Līdz palēnām beidzu prasīt no viņa to, ko viņš nemāk (briesmīgi mīlināties, non stop seksu), bet sapratu, ka viņš savas rūpes, pieķeršanos izrāda citādi. Es esmu attiecībās tā, kam tā mīlināšanās vajadzīga vairāk, viņš tā konstruktīvi pieet lietām. Un kad es sapratu, ka viņš izrāda rūpes, tikai savādāk, tad kaut kā abi tā sapratāmies.
Nu ok, viņš neiniciē seksu tik bieži, cik man gribētos, bet arī neatsaka, kad redz, ka esmu noskaņojumā, pavelkās. Un vienmēr viss ir perfekti, kad notiek :)
Un neko, naktī vienalga pierušinās zem segas pavisam cieši klāt un apskauj - agrāk tā nekad nedarīja.
Tā kā - varbūt tu skaties ne tur, kur vajag un vienk;arši neredzi to viņa pieķeršanos, viņa jūtu izpausmes.
Priotams, ir jāspēj būt mierā ar to, ka viņš ir tāds, ka negribēs seksu 7 x nedēļā, un ja tu spēj pieņemt viņu, tad viss izdosies. Kaut kādai atbilstībai jābūt.