Man vispār jocīga ģimenes ārste. Es vispār neko nebūtu atklājusi, ja nejauši tāpat aiz intereses nenodotu asins analīzes, tur parādīja, ka ASAT un ALAT par augstu, tad gāju pie ģim.ārstes, tā paskatījās un paprasīja vai neesmu grēkojusi (dzērusi alko utt.), nebiju neko tādu darījusi pirms nodevu asins analīzes. Tad es pati pajautāju nosūtījumu uz vēdera dobuma US, kur aizejot viss labi ir. Ģimenes ārste otru reizi lika asins analīzes nodot, nodevu, atkal sliktas. Rīt drošvien sūtīs pārbaudīt uz hepatītiem. Nekādus jautājumus man neuzdeva. Tagad pati domāju pajautāt, varbūt OK ir iemesls augstiem rādītājiem, rīt arī ārstei to pajautāšu. Pie ginekologa arī iešu šonedēļ, varbūt zāles mainīšu, jo dzeru tikai 5 mēnešus, pirms tam nebija cistas, tagad nejauši US ieraudzīja, ka ir cista.
Man melnā līnija veselības ziņā uzgājusi. Lielas bailes, ja kaut kas ar aknām. Neesmu jau svētā, lietoju alkoholu, bet ne jau katru dienu, tikai salasoties ar draugiem mājās, vai arī retu reizi pie tv kādu Radleri, jo alus negaršo.