Ir tā, ka ieslēdzot datoru un ierakstot paroli, parādās teksts- kurā ir rakstīts ''iespējams datorā darbojas viltota Windovs kopija'' un logs- iegūt autentiskas programmatūras statusu tūlit.
Pašā lejā - 0XC00F057. Es nospiedu pogu- atcelt, atvēra -darbavirsmai ir melns fons, internets iet, visus dokumentus varu atvērt.
Pati Windovs neinstelēju, to izdarīja jau veikalā, tāpēc nesaprotu, ko darīt.
Ja, man ir tagad nelegāls windows- kas var notikt datoram? Līdz trešdienai izturēs, nenobruks? Jo pirku savā pilsētā, ne Rīgā.
Esmu mazliet satraukusies?:-(
Nekas jau īsti datoram nevar notikt. Vienkārši šoreiz atrodi kādu, kas māk uzlikt windows. Cik vecs ir dators? Varbūt der win8 vai win8.1.? Tos jebkurš māk uzlikt.
MJ, jā, to es saprotu. Draudzenei pārinstalēju bezmaksas. Pēc laika sanāca vajadzība, ka atkal vajadzēja pārinstalēt, nebiju klāt. Nu iedeva vienam pa 80eur "pārinstalēt", tagad skatos, ka nekas nav pārinstalēts, tik uzlikts mākonītis un izskanēts. Man vienkārši šoks.
skudrulacis, strādāt var, bet es neteiktu, ka normāli - viņš pie katras izdevības met ārā to savu logu tieši tur, kur Tev to nevajag - teiksim filmas laikā izmet ekrāna vidū. Nav nelietojams, bet paliek kaitinošs.
Bucīte, vajag atrast kādu, kas pārinstalēs to datoru, uzliks 30 dienu izmēģinājuma versiju Win 7 un pēc tam updeitos uz Win 10 - problem solved uz labi ilgu laiku.
Mums parasti viņa brālis par brīvu, protams, pārinstalēja. Toreiz vienkārši sanāca, ka nevarēja savādāk. Bijām jau gatavojušies uz lielākām summām, jo jā, viņi par neko (nu gandrīz vai) grib labas summas noplēst.
skudrulacis, strādāt var, bet es neteiktu, ka normāli - viņš pie katras izdevības met ārā to savu logu tieši tur, kur Tev to nevajag - teiksim filmas laikā izmet ekrāna vidū. Nav nelietojams, bet paliek kaitinošs.
Man arī tā bija uz vecā kompja, bet māte google pateica priekšā, kā šito nokancelēt bez pārinsatalēšanas. Slinkums tik meklēt.
skudrulacis, nevar drīzākais - manam 8 jau nepiedāvā (nejautājiet, kāpēc neesmu updeitojusi uz 8.1, arī slinkums), vispirms jāupdeitojas uz 8.1. :-/
Es jau vismaz kādu gadu dzīvoju ar to melno darbavirsmu un logiem, kas uzlec maksimums vienreiz dienā. Man vispār netraucē, nejūtu vajadzību pārinstalēt.