Beztēma-26.10.2015

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Labrīt!

Vieta šīs dienas sarunām.

26.10.2015 06:54 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Tiesam skumji par avariju un berniem.
Tas bijis talbaraucejs no Polijas. Negribas domat, ka speciali ir braucis virsu, jo nepamanit nevar auto pavadiba pietam. Varbut kaut kas atgadijies, ar veselibu samisejies, jo slodze liela , varbut infarkts, nav ne jausmas.
Daudzas valstis ir ne ipasi laba attieksme pret ritenbraucejiem, ja nemaldos Vacija ir obligata kivere.
26.10.2015 20:06 |

10 gadi
Reitings 590
Reģ: 24.11.2012
hei, lidotājas!

Man jau pavisam drīz jālido ciemos, bet līdzi būs tikai rokas bagāža, līdz ar to nevaru izvērsties ar LV labumu ciema kukuļiem..
Man lidmašīna jau 6:00 no rīta, varbūt, kāda zina vai ap 5:00 jau būs vaļā tax free veikali? Jo domāju puisim vest kaut ko alkoholisku, viņš saka, ka garšo alus, tur vispār LV alu varēšu dabūt 5:00 no rīta ? :D

Mājas lapā rakstīts:
Darba laiks: stundu pirms pirmā regulārā izlidojošā reisa līdz pēdējām regulārajam izlidojošajam reisam
Tas nozīmē, ka būs vaļā?
26.10.2015 20:12 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
CF, būs, būs vaļā :)
26.10.2015 20:25 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
CF - cik atceros, alu tur narvesenā ar varēja dabūt; tas, māāāāānuprāt, darbu uzsāk vēl pirms pārējām bodēm :) Bet nu - var jau uz lidostu uzzvanīt, pavaicāt :)

Ķivere, protams, ir vēlama. Vispār velosipēdistu kultūras izpratne kā tāda .. ar piemērotiem atstarotājiem, gaismiņām tumšajās stundās u.t.t. Visās Skanidnāvijas valstīs, Nīderlandē, cik būts arī Vācijā - izturas kā pret 'normāliem' satiksmes dalībniekiem un šī kustība tiek veicināta, ne kā pret mazāku - tātad - ignorējamu dzīvības formu.
Rīgas Domei ( un Satiksmei) kā nākotnes vīzija ir autovadītāju izskaušana un velosipēdistu implementēšana pilsētā (cik gan tas tiek sekmīgi un loģiski veikts - cits jautājums .. veiksmīgu piemēru ir tonnām, bet citu valstu prakse tiek ignorēta uz urrā). Atvainojos par offtopic.
26.10.2015 20:29 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Es arī sekoju līdzi un ļoti ceru, ka visvairāk cietušajam puisim viss būtu labi. Viennozīmīgi vainīgs ir smagā automobīļa vadītājs, tur varēja būt jebkas, arī mopēds, motociklists kas strauji samazina ātrumu. Kaut kas atgadījās, un notika šādas likumsakarības.
Visvairāk mani šojē interneta komentāri, tie arī atspoguļo sabiedrības nespēju pieņemt velobraucējus kā pilntiesīgus satiksmes dalībniekus. :'-(
26.10.2015 20:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)