Labvakar visiem.
Es gribēju pastāstīt par savu problēmu un cerams ka no jums iegūt vismaz drosmi no atbildēm.
Ļoti liels kauns teikt, bet savos 25 gados nekad neesmu bijusi pie ginekologa. Kā jau lielākoties visiem, man ir bijušas drausmīgas bailes no tā pirmā apmeklējuma. Jau sen jaunībā bija bailes pierakstīties, bet pierakstījos un pat tad esot vel vairāk bailīga tā arī neaizgāju toreiz.
Ilgi sevi kaunināju par to ka neaizgāju kad vel bija pieņemams vecums, bet tagadējā vecumā mani māc vel lielākas bailes, jo tomēr vecākai paliekot es saprotu ka sen jau bija laiks, bet tagad tās bailes arī ir pāraugušas tik tālu ka liekas ka pat ārsts mani nosodītu.
Man nekad pa sievišķo līniju nav bijušas problēmas, vismaz nekas tāds dēļ kā ārsts būtu bijis neatliekams gadījums. Es sevi kopju, sekoju tomēr līdzi lai viss būtu labi, bet tomēr es jau arī neesmu ārsts lai to pilnvērtīgi noteiktu vai viss ir labi.
Man ir bijuši trīs patstāvīgi partneri manā dzīvē, ar pirmo mēs neaizsargājāmies visu attiecību laikā, bet viņam es arī biju pirmā un tur nu nevajadzētu domāt par to ka kas ir saķerts seksā vismaz nekas par to neliecināja. Ar pārējiem diviem partneriem esmu vienmēr aizsargājusies un arī nekad nav bijušas sūdzības vai sajūta ka kaut kas nav labi.
Partneri arī nekad nav izteikuši kādas nepatikas vai ko tādu kamēr sniedz orālo, pašreizējais pat ar prieku to dara un viņam to patīk darīt, tā kā arī no tā viedokļa sūdzības nav bijušas.
Es drīzāk viss vairāk baidos nevis no tā ka man ko varētu atklāt, bet gan no tās ārsta attieksmes kurš varētu mani nosodīt vai arī tā izturēties kas mani iedzītu vel vairāk kompleksos ka nevēlētos to pat atkārtot.
Vel mani uztrauc tas ko ārsts domātu kad redzētu mani tur lejā, man tomēr reizēm skujoties mēdz ka vēlāk tur uzmetas kāda pumpiņa/ieaudzis matiņš un tad nu es iedomājos ka ārsts to redzētu un atkal nāk prātā tas ka kauninātu vai padomātu ka es sevi nekopju.
Es gribēju dzirdēt jūsu domas un pieredzi, varbūt vel kādai ir bijis kā man un ir tam tikusi pāri un tomēr saņēmusies un aizgājusi?
Vel arī vēlētos dzirdēt par pirmajām pieredzēm pie ginekologa, cik traki tas bija?
Un pavisam labi būtu ja kāds arī varētu ieteikt kādu ārstu kurš būtu saprotošs un padarītu to pieredzi kaut cik vieglāku man.
Godīgi sakot es pat nesaprotu to kā tas viss process notiek aizejot pie šī ārsta, kas man arī interesē, jo gribētos jau tomēr saņemties un aiziet, bet pirms tam gribētos jau visu zināt kas un kā un morāli sagatavoties.
Es sevi par šo esmu tā nosodījusi jau tik ilgu laiku, bet dūša nav arī aiziet. :-/:-(