No laika gala sabiedrībā pieņemts, ka dāmas ir tās ar garajām matu cirtām, bet kungi – ar krietni vien īsākām. Taču, tā kā mēs dzīvojam mūsdienīgā un atvērtā sabiedrībā, tad viss atrodas mainībā. Arīdzan uzskati par vīrišķību un sievišķību. Tieši tāpēc piedāvājam novērtēšanai 20 garmatainus vīriešus. Seksīgi? Nav divu domu!
Man ļoti patīk tādi līdz pleciem, vīriešiem. Likās, ka gari nepatīk, kaut gan nesen uz ielas ieraudzīju vīrieti ar garām, blondam skrullainam matu cirtām un izskatījās seksigi.
Bet, nu, manā gadījumā tiek vērtēts kopējais tēls.
O,taadi gan man nepatiik. Ja piem paari plecam,fu. Liekas baigi sieviskiigi un neviizgiiigi.
Ok,ir kuriem izskataas ok , bet man nepatiik taadi ta vai ta.
Man ļoti patīk tieši garmatainie, kūstu (l) Protams, atkarīgs arī no tā, kā konkrētajam vīrietim izskatās. Ir tādi, kam piestāv, ir tādi, kam neizskatās labi.
Man nekad nav patikuši garmataini vīrieši, bet tas gan nebūtu par iemeslu, lai nebūtu kopā ar šo cilvēku.
Vienīgais izņēmums, kad pat varu pateikt, ka man patīk gari mati vīrietim - indiāņi. Manuprāt, viņiem gari mati ir teju identitātes simbols un tiešām piestāv.
Nepatīk garmataini, ja būtu draugs ar gariem matiem, tad attiecību gaitā palūgtu apmeklēt frizieri
Interesanti būtu redzēt Tavu reakciju, ka vīrietis, ar kuru esi attiecībās, pēc pāris mēnešiem palūgtu Tev nokrāsot matus (melnus/blondus/sarkanus), jo, lūk, viņam melnmates/blondīnes/rudmates nepatīk :D :D :D
Es vienā tirdzniecības centrā redzēju indiāni ar gariem matiem... Lai arī nebija gluži kā vīrieštips manā gaumē, bet, bāc, man pat sagribējās atskatīties - viņš bija iespaidīgs un ļoti savdabīgi oriģināls!
Neons ieliktais tīri simpātisks.(l)
Patīk garmataini, ja mati kopti un vīrietis kopts, bez alus vēdera. Vai tieši pretēji, tāds, kas izskatās pēc kaulainas jautājumu zīmes ar gaitu kā dzenim.
Ne visiem piestāv.