Piena sēnīte

Reitings 16
Reģ: 23.10.2015
Sveiki!
Man 2reiz ir piena sēne, bet es sapratu ka no viena vīrieša pēc mīlas nakts un tikai pēc viņa, bet vai var būt tā ka viņš tos simtomus neredz?
Jo neparko viņš nav sūdzējies.

Būtu jauki ja padalītos ar informāciju.
23.10.2015 04:24 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Ak dievs, cik savādai jābūt sievietei, lai rakstītu citai sievietei par piena sēni FB pēc Cosmo diskusijas. Pat ja būtu tā, ka autore ir tā Miss Joker, vai piena sēne ir kaut kas tik traks, unikāls vai neredzēts? Wtf vienkārši :D Man liekas, katrā otrā sieviete ar to ir sastapusies un tas nav nekas īpašs.

Autore, nav obligāti jāņem līdzi savs draugs pie ārsta. :D aizej pati pie ginekologa un pasaki, ka vajag zāles arī draugam. Man likās, ka parasti jau izraksta abiem.
23.10.2015 10:10 |

Reitings 231
Reģ: 26.05.2015
Marre - jā, un nesaki, ka biji pie ārsta, bet pa kluso štampā iekšā zāles, kamēr puika neredz :-D
23.10.2015 10:19 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Es te tā klusiņām ielīdīšu pateikt, ka arī daudzas dāmas "atpazīstu" pēc bildēm, nevis pēc nikiem, kas apakšā. Nebūtu MJ uzrakstījusi, ka tā nav viņa, tā arī nepamanītu. :D
23.10.2015 10:40 |

Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Novēršoties no atapzīšnas drāmas (bet kurš normāls cilvēks rakstīs - kas tev ar to sēni. Nu varbūt padomu sadakterēt kā gribēja dot???), pirmkārt jau jašaka, ka sēne nav STS, ko pilnīgi noteiketi nodod tev vīrietis. Vairumā gadījumu vīriešiem ar to vispār nekāda sakara nav . Tiesa, ja tev ir regulāra dzimums dzīve, brīnos, ka ginekologs neiteice jau sākumā vīrietim likt prezi tomēr. Tagad - nu nav jāstiepj viņu līdzi, ej pie ginekologa, viņš pārvaudīs vai tiešām tā ir sēne un ietieks ko darīt tālāk, tai skaitā arī ar partneri.
23.10.2015 11:04 |

Reitings 1325
Vairumā gadījumu vīriešiem ar to vispār nekāda sakara nav

Var vīrietis pārnēsāt piena sēni. Var pat būt simptomi - nieze, apsārtums, izdalījumi zem priekšādiņas utt. Parasti jau vīrietim tas pielīp no dāmas, kurai ir piena sēne, mīlējoties bez prezervatīva. Jāārstējas ir abiem. Patīkamākais veids ir likt svecīti un pēc tam ļauties mīlas priekiem.

Lai gan piena sēnīti var iegūt arī nenodarbojoties ar seksu bez prezervatīva, tas ir viens no veidiem, kā to pārnesāt. Sēnīšu izraisītā vaginīta gadījumā, pamanot infekcijas simptomus, dzimumattiecības nav ieteicamas, jo, kaut arī iespēja ir neliela, tu vari inficēt partneri un pēc atveseļošanās tu vari atkārtoti inficēties no sava partnera pat tad, ja viņam nav slimības simptomu. Vārdu sakot, vīriešiem sēnīšu infekcija bieži noris bez simptomiem.
23.10.2015 11:27 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Vīrietis var pārnēsāt piena sēni, to ieguvis no citas partneres. Viņš pats var to nejust, bet sievietes mikroflora ir daudz jutīgāka un uzreiz reaģē.
23.10.2015 11:45 |

Reitings 16
Miss Joker atvainojos ja ar bildi sagādāju neertības! Šis filmas fragments un pati filma man ir tuva.:), bet protams ja lūgsi varu nomainīt foto.:-)

Paldies kuras iesaistas diskusījā tieši par konkrēto Tēmu, protams jaunkundzes un dāmas es zinu ka ir jāiet pie savas ginekoloģes, bet takā pirms 4 mēn biju, es zinu kas man jālieto, bet vīrietim ar kuru veidojas attiecības nezin un nenojaušs, bet tieši katru reizi ir tieši pēc viņa visas sajūtas, vīrietim teikt?, jo 1mo reiz teicu, sacija ka aizgaja viņš pie doka, bet es nevaru 100% apgalvot un teica ka viss negatiivs!:-)
23.10.2015 12:22 |

Reitings 1325
SāraSaldā, vienkāršāk būs aprunāties ar ginekoloģi un viņai arī paprasīt, vai var vīrietim noteikt piena sēni, ja nekādu redzamu simptomu nav. Varbūt pārbaudījās uz citām STS? Vai arī nepārbaudījās pavisam. Ja reiz tev pēc seksa ar viņu atkal ir piena sēnes uzliesmojums, tad jau nav kaut kas riktīgi. Vēl var padomāt, vai vīrietis ievēro higiēnu pirms seksa.
23.10.2015 12:26 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
SāraSaldā, sievietēm šī kaite var rasties arī no nepareizas higiēnas vai dažādu citu veselības problēmu dēļ, tāpēc vīrietim to droši vari teikt. Palasi netā, kādi ir iespējamie problēmas cēloņi, izvēlies to, kas vismazāk traumēs vīrieti un saki viņam, ka jāiet abiem kopā.
23.10.2015 12:27 |

Reitings 16
Jā, STS noteikti tikai pārbaudījās! Par individuālo higēnu nezinu, jo kopā nedzīvojam, jo divas reiz esu tikai tā savaldzināta ka ļāvos bez prezevatīva, zinu nevaretu uzsticēties, bet īsti pazīstu viņu, neizstārē laiku dāmām ik dienā, jo nav laika.
Man viņam vienkarsi pateikt, lai pierakstās uz vizīti ar senīšu analīzēm?
Stulbi, laikam pārtraukšu kontaktus, jo es jūtu tas ir viņam un viņš lipina man, jo nekad nav bijusi problēma nearko, es mīlu sevi un tapēc rūpejos par sevi!:)
23.10.2015 12:34 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es gan ieteiktu nomainīt bildi. Tas, protams, nav obligāti, bet prātu jauc :-)
23.10.2015 12:42 |

Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Vairumā gadījumu vīriešiem ar to vispār nekāda sakara nav

Var vīrietis pārnēsāt piena sēni.

Nu es tak saku, ka vairumā, nevis nekad. Mēdz, mēdz viņi pārnēst un neko nejust.

Bet tai sēnei līdzīgi simptomi ir daudz kam citam, tāpēc, pat ja tev bijusi un tu it kā zini kā ārstēt, tik un tā jāiet un jāpārbauda vai tiešam ir tā pati sēne vai kas cits.
23.10.2015 12:53 |

Reitings 276
Reģ: 30.05.2015
Es arī padomāju, ka Miss Joker. :D Ja ir daudz redzēta un atpazīstama bilde, tad niku nemaz nelasu, jo automātiski zinu, kura tā ir, tā ka nevajag braukt virsū, ka lasīt neprotu vai ko tādu.
23.10.2015 12:55 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
SāraSaldā Tas vai vēlies mainīt bildi ir tavs lēmums, vienīgais ko es varu ieteikt ja tiešām vēlies šo bildi, tad paņem un izmanto tādu ar drusku citiem krāsu toņiem :) Lai galīgi cilvēkiem galvu tiešām nejauktu :D

Nu tādā garā bildes var atrast meklējot google "Monica Bellucci in "Malena"" :)
Paldies ka nomainīji bildi kas tev bija.
23.10.2015 12:58 |

Reitings 16
Miss Joker Paldies par padomu, bet gan jau!;)

Simtomi ir tieši tie paši, es sevi pazīstu ļoti labi, kā jau teicu rūpējos par sevi, ar ko ārstet zinu un esu droša, ja nekas nemainīsies zinu ceļu pie savas speciālistes!
Bet nezinu vai vīrieti vajag tramdīt, zinu tadām lietam vajag teikti, bet viņš ir tas tips kuršs nu galīgi nesapratīs, tikai saviem secinajumiem pievēršs uzmanību!
23.10.2015 13:43 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Es nezinu kā Latvijā, bet Anglijā tad kad man bij piena sēne nejēdzīgi viss niezēja. Protams vainoju savu draugu, ka pa kreisi nolaidis. Es esmu loti jūtīga tur lejā un ja pat ar netīrām rokām nejauši apgrābstīs, jutīšu uzreiz diskomfortu.
Tad kad ārstam prasīju vai manam puisim arī jāiet pie ārsta, vinja teica tikai tad ja vinjam arii ir simptomi. Es vinjam prasiiju teica ka nav bet pēc tam arii kaut kas tur bij bet pie ārsta neaizgaaja. Es uzsmeereeju pati ziedi to pashu ko man iedeva liidz ar antibiotikām.
Mēs vnk nemiileejaamies kamēr simptomi pazuda.
23.10.2015 13:59 |

Reitings 16
Ecocillin ir lielisks līdzeklis, pazūd simtomi 1dienā.
Es zinu kas jādara, bet nezinu vai informēt Vīrieti, nevēlos lieki uzstraukt, bet zinu ka viņš neapzinās ka ir parnēsātājs.
23.10.2015 14:11 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Es Tavā vietā vinjam to pateiktu bet ne pa telefonu.
23.10.2015 14:13 |

Reitings 16
Ja viņam nav simtomu tad noteikti vienkarši mums ir bakteriju nesaderība, kas izraisa man simtomus!
Bet agrāk ta nebija, bija viss labi, kadu laiku netikamies, bet atkal sākām tikties un divas reizes esam to darijuši un abas man izraisījušas simtomus.
23.10.2015 14:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits