Nevainīgi vai ...?

Reitings 7
Reģ: 22.10.2015
Sveikas meitenes!
Sākšu īsi un konkrēti- esmu kopā ar draugu jau pusotru gadu, nedzīvojam kopā. Ir gājis visādi, esam pašķīrušies pāris reizes, bet tomēr esam kopā. Šovasar draugs sāka jocīgi uzvesties, jo uz Latviju bija atbraukusi viņa bijusī simpātija- pazīstami kopš pusaudžu gadiem, kaut kad ir pabučojušies, bet nu nekas tur nav bijis. Tagad viņi pa vasaru vienu reizi satikās- viņš mani brīdināja, man īsti nekas nebija pretim (un es nemaz nezināju, ka tur ir simpātijas bijušas apakšā, vēlāk kopīgi draugi pastāstija). Pēc tam viņš kļuva tāds jocīgs, sāka likties, ka rakstās/tiekās, bieži izdomāja visādas lietas, kas viņam vakaros jādara, it kā atbildēja uz sms, bet īsi un izvairīgi, utt.
Pēc tam kad viņa aizbrauca, draugs kļuva tāds jocīgs, domīgs, nedeva man savu telefonu...

Zinu,ka tai meitenei ir draugs un ka viņa nemaz neplāno saistīt savu dzīvi ar Latviju, stipri šaubos, ka viņa kko gribētu ar manu draugu un viņš jau to noteikti zina... Saka, ka mani mīl, utt, bet nesen uzzināju, ka tagad atkal turpina man aiz muguras tikties ar to meiteni, kad viņa ir uz vietas- un neko īsti nedara, iedzer tēju, stundām ilgi runājās un rakstās..Bet nekas fizisks tur neesot.

Ko jūs domājat? Vai tas viss ir tik nevainīgi, ka man viņš saka (vai drīzāk nesaka)?
22.10.2015 23:05 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Nepatīkami. Priecājos, ka savējam biju pirmā mīlestība. Mums bija tā, ka bijām pašķīrušies, katram bija jaunas attiecības, bet tad nostrādāja veca mīlestība nerūs , lai kā nebūtu gribējuši sāpināt jaunos partnerus, tomēr nācās, ko darīt, ja tā saikne ir tik spēcīga. Te gan izklausās vairāk pēc vienkāršas aizraušanās, ne mīlestības, attiecīgi, iespējams, tas ir īslaicīgi, tikai jautājums, vai tu esi gatava gaidīt, kamēr viņš to pārtrauks ? Iznākums var būt dažāds - iespējams, aizraušanās pāries, varbūt arī nē un viņš sapratīs, ka neesi tā īstā. Ja ar mani tā notiktu, būtu ilgus gadus attiecībās un mums būtu bērnu bariņš, varbūt padomātu vēl, bet tavā situācijā pēc pusotra gada attiecībām neļautu sevi tā necienīt un ietu prom laikam tomēr.
23.10.2015 10:45 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bet vispār, liecies mierā, kas bijis, tas pagājis, un nebojā to, kas Tev ir tagad!
Tu jau viss ir sabojaats!
23.10.2015 10:47 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Bet vispār, liecies mierā, kas bijis, tas pagājis, un nebojā to, kas Tev ir tagad!

Un, kas tad viņai ir tagad? Ar vienu roku viņai galvu paijā, ar otru sarakstās par to, ka ilgojas.
23.10.2015 10:49 |

Reitings 7682
Marre

Nespreegaa. Tev ir nulle zinasanu par manu dzivi, pieredzi, visiem iesaistitajiem, vinju pieredzi, kopa pardzivoto, izdzivoto, izrunato, izdarito, saprasto un nesaprasto. UN jaa, es esmu parliecinata, ka vinnjs aizietu. Un savu ego es nespodrinu, ta tas vienkarsi ir. Bet ja tev ta domajot paliek vieglak, kas ta man, no taa si realitate nemainaas.
23.10.2015 10:50 |

Reitings 7682
UVispar palaidu garam faktu, ka kopa mir tikai pus otru gadu un ir pat vairakkart paskirusies. Jeezinj! Nu i nafik! Te vairs nav ko komenteet!
23.10.2015 10:52 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
kas tā par pēdējo dienu tendenci? veči sasparojušies uz meiteņu čakarēšanu?
23.10.2015 10:57 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Selīna, es nevienu neattaisnoju, tikai pieredze rāda, ka sievietēm patīk visu saasināti uztvert! Paskaties facebook, ja laikojis bildes, tad viss.. sen jau plāno visu ar viņu. Satika viņu, pavadīja laiku, atcerējās skolas laikus, sajuta nostalģiju.. ar vīriešiem arī tā mēdz būt. Ir jābeidz pie katra sīkuma rīkot drāmas. Ja neticat, ko jums sava jūsu vīrietis, tad runa nav tikai, šajā gadījumā vienu meiteni, bet vispār par attiecībām kopumā - nav uzticības!
23.10.2015 11:01 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Labi, labi, liktenīgā sieviete, tas nekas, ka izklausies pēc ziepju operas - ak, es tik lieliskā, viņš manis dēļ atskries jebkurā brīdi, par spīti visam, atliek tikai man viņu pasaukt :D :D Vīrietis nav tik stulbs, cik tu domā... Bet nu, augsts pašvērtējums ir laba lieta.
23.10.2015 11:04 |

Reitings 7
Nu nav neko laikojis viņai. Varbūt stulbi izklausas, ka tā saku, bet man liekas varbūt ir iespējams, ka ar to meiteni viņš tikai spēlējas? :-|
23.10.2015 11:15 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Tev labāk paliek no domas, ka spēlējas? Tas tā kā attaisnojums?
Ja jau tu tik ļoti mēģini viņu aizstāvēt, tad turpini tā darīt. Nedomā vairs par to un turpini visu kā bija iepriekš. Izliecies neredzot. Ja tā nav problēma tev, tad nevajag nemaz cilāt.
23.10.2015 11:18 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Kāda starpība, vai viņš ar viņu spēlējas vai ne, tevi viņš neciena un tas nemainās no viņa nodomiem attiecībā pret otru meiteni. Ja viņš tevi cienītu, viņas viņa dzīvē vispār nebūtu, ne nopietni, ne pa jokam.
23.10.2015 11:19 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Cik dažas meitenes ir naivas un dumjas! Autore - viņš tevi nemīl.
Kā var ko tādu pieciest? Ja ar manu vīrieti būtu noticis kaut 5% no tā visa, ko te raksta aveill un Lianne, tas vīrietis varētu baudīt dzīvi ar savu nostaļģisko simpātiju, jo es viņam ceļā nestāvētu. Tikai zaudētājs būtu viņš, nevis es.
23.10.2015 11:43 |

Reitings 7682
Vīrietis nav tik stulbs, cik tu domā... Bet nu, augsts pašvērtējums ir laba lieta.
Vel tev nav miera. Speciali tev atkartosos jo tu izlasi tikai to ko tu velies izlasit, bet vai uztversi ari soreiz, tas lai paliek tava zinjaa. Tiesi virietis ir tas kurs mani radijis so parliecibu, ka ja pasauksu, atskries. Tas tacu nav viena diena noticis pasakums. Ka jau mineju ieprieks, tu neko nezinu par so situaciju viosu so daudzo gadu garuma. Un tapat mineeju, ka man tas nemaz nav vajadzigs, man viens pipis vai vinjs to doma nopietni vai sasapnojies jo neesmu ne tuvu idealai sievietei ka vinjs mani pataisijis. Man drizak zel vinja sievas jo neticu, ka vinjs vinjai pieder un sniedz 100% jo pats sapinies savas fantazijas un nelauj sev dzivot. Mineju ari to, ka iemeslu un ceribu neesmu vinjam devusi. Man vinjs bija tikai labs draugs, ari tagad es vinju varetu saukt par draugu, bet vins diemzel nespej darit to pasu. Es esot vinja ista sieviete, muza milestiba, likteniga un vieniga, un pazudusi, un apmaldijusies. Ka vinjs mil un grib, un cer, un gaida, un gaidis. A ko man ar to iesakt?! Neko, dzivo talak.

Tas ir tapat kaa tu te parliecinati spriedeletu par apstakliem uz Meness kaut tur bijusi neesi, tu nesaproti.
23.10.2015 11:46 |

Reitings 7
Nu ok, bet ja viņš mani nemīl, kāda velna pēc tad ir ar mani kopā vēl aizvien un turpina man stāstīt, ka mani mīl?!
Es neesmu stulba, vnk gribas saprast situāciju pirms viņam to visu saku acīs. Un tā jau ir kā dažas meitenes te teica- neesmu vēl piedzīvojusi tādas dzīves pieredzes, lai saprastu uzreiz, ka viss-čau! Gribēju vnk dzirdēt citu, pieredzējušāku meiteņu domas un padomus.;-)
23.10.2015 11:49 |

Reitings 5954
Viņš saka, ka mīl, lai tu neko nenojaustu. Kāpēc? Jo tu esi ērtais rezerves variants.
23.10.2015 11:50 |

Reitings 5954
Vīrietis jāvērtē pēc darbiem nevis vārdiem. Pateikt "Es tevi mīlu" ir vieglāk nekā rīkoties, lai to parādītu.
23.10.2015 11:51 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Nu ok, bet ja viņš mani nemīl, kāda velna pēc tad ir ar mani kopā vēl aizvien un turpina man stāstīt, ka mani mīl?!

Nu, bet reāli ar to meiteni viņš nevar būt kopā (šobrīd vai vispār). Protams, ka nepametīs tagad uzreiz savu silto vietiņu pie tevis. Un gan jau, ka esi viņam svarīga un viņš negrib sabojāt to, kas ir, bet tas, ka ilgojas pēc citas, ir nepieņemami.
23.10.2015 11:52 |

Reitings 7682
Gan jau, ka mil, bet tadai milestibai nav jabut. Patiesi milot cilveku, nav taadas, seit aprakstitas, interesas par kadu citu. Var but vienkarsi draudzigs, var draudzigi pavadit laiku, bet tas ir kas cits, tur trukst tas intimitates.

Un cilveki liti biezi, daudz biezak ka tev skiet, neskries prom kamer cita vietinja nebus iesildiita un melos, un slapstisies, un izvairisies, un meginas parliecinat, ka viss labi. Bet tev jasaprot, jus esat kopa tik mazu laicinju, jau est bijusi paskirusies, otrs sacis slapstities apkart. NU kas gan tur var sanakt?! Tas parada, ka jusu starpa viss nav labi, vismaz vinjam kas trukst. Tur nav tava vaina un tas nenozime, ka esi slikta, drizak vienkarsi katrs esat cita abola puse, tas ta abstrakti izsakoties neizplustot sikumos.
23.10.2015 11:56 |

Reitings 5954
Ja mīli cilvēku, tad tādas iespējas, ka var izveidoties saikne ar citiem, nogriez jau pašā saknē. Tas, protams, nāk ar pieredzi.
23.10.2015 12:02 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
57days, ne par teemu, bet ar priekshnieku beidzas, taa, ka vinsh nakamajaa riitaa atvainojaas :D bet nu vinam arii bija draudzene, baac, tie virieshi :D

Runajot par teemu, nav tas viss tik nevainigi, zinu pec pieredzes, es tam nelavos, jo jau pec taa viena nelielaa incidenta ar bijusho draugu, ilgi, ilgi izjutu moralaas pohas par to vienu skupstu.
Bet, ja es butu atbildejusi ari otrajam, trehsjam un taa taalak, teikusi, ka, jaa Tu ari esi mana likteniga mila, busim kopa, kada gan tur cienja pret vinja esosho draudzeni, neatkarigi no taa, kaa tas beidzas. Uzsaktu slepenas tikshanaas, nu nevar taa. Tad ir japartrauc, bet vinsh saglabaa bekapu - siltu vietinju.
23.10.2015 12:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!