Slēpt patiesos ienākumus?

Reitings 156
Reģ: 22.10.2015
Meitenes, palīdziet atrisināt situāciju, uzrakstot savu viedokli.

Mums abiem ar puisi uzskati sakrīt, ka vīrietis ir galvenais ģimenes pelnītājs. Līdz šim arī pelnīju mazāk, līdz ar to viņš vairāk visu maksāja. Bet tagad pārgāju uz citu darbu, kur es pelnīšu vairāk nekā viņš. Es to viņam neesmu teikusi, jo zinu, ka tas iedragās līdzšinējo modeli.

Pirmkārt, es negribu iedragāt viņa vīrieša ego un negribu, lai viņš slikti jūtas, gribu joprojām kā līdz šim lai viņš jūtas lepns, ka ir galvenais apgādnieks.

Otrkārt, es negribu arī, lai mūsu attiecībās sāktos tas princips, ka sieviete apmaksā rēķinus, sāk vīrietim visu ko pirkt un sāk būt kā vecis. Es gribu saglabāt būt tā maigā, trauslā un sievišķīgā, par kuru vīrietis rūpējas un izmaksā.

Draudzene ieteica neteikt patiesos algas apmērus, bet teikt, ka pelnu tāpat kā iepriekšējā darbā. Respektīvi, mazāk nekā viņš. Un tad arī viss būšot kā pa vecam. Bet es minstinos, jo tas sanāk melot…

Ko jūs darītu manā situācijā?
22.10.2015 12:57 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
u labs piemērs ir Nirvana solists, kas sēdēja uz kakla savai draudzeni un raxtīja mūziku, nav zināms vai viņa viņu beigās patrieca ( a viņs pec tam nopelnija miljon
ja labs piemers narkomaqns pasnavnieks :-D talantigs bet kur visn tagad ir un kada ta vina sieva ari zinam vai ne? Nu nafig tadu talantu, labak pa gabalu ar visiem vina miljoniem. Nauda nav to verta!

Un runājot par tiem vēžiem un pamešanu - ar slimibam visprār ir tā, ka ilgstosi slimu cilvēku ir grūti izturēt.
atkal tu attaisno virieti! Ka jau musu sabiedriba tas nereti pienemts!
24.10.2015 18:37 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Autorei
Tieši Tavā situācijā, kad vīrietis tiek uzskatīts par galveno pelnītāju ģimenē, neteiktu neko, līdz pats nejautā par algas apmēru. Ja pajautā - pasaki. Ja tas ietekmē maksājumu nomaksu tā, kā neesi ar mieru, tad tā arī pasaki, ka pelni, lai varētu .... (kas nu Tev svarīgs), nevis uzņemties rēķinu apmaksu, jo ir svarīgi justies vājākai.
24.10.2015 18:51 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015

Tikai LV viriesi pie si visa grib lai sieva strada un pelna pusi gimenes budzeta!
24.10.2015 19:14 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es nelasiju komentaarus,bet es nekad negribeetu kaut ko sleept no sava viira ,un man nepatiktu,ja vins sleeptu no manis.Ja attieciibas ir veidotas uz kaut ko taadu,kur daudzas lietas ir jaasleepj,tad nekur taalu tas neies...
24.10.2015 19:50 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
atkal tu attaisno virieti! Ka jau musu sabiedriba tas nereti pienemts!

Tas ir domāts par abiem dzimumiem! Sievietes ir žēlīgākas un pēc dabas viņām ir instinkts rūpēties, kas vīriešiem nav. Un tomēŗ atrodas vīrieši, kas to dara, tāpēc nevajag visus vienā katlā mest!!! ja bijusi tikai negatīva pieredze, tad žēl..
24.10.2015 20:21 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
pasaki, ka pelni, lai varētu .... (kas nu Tev svarīgs), nevis uzņemties rēķinu apmaksu

Kapēc vispār sadzīvot ar cilvēku ja šī sadzīve neliekas svarīga?
24.10.2015 20:25 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Šī diskusija parāda to, cik sievietes ir divkosīgas. Kad pašām izdevīgi, tad femisistes, kad nav izdevīgi, tad, redz, vecis lielais pelnītājs, un sieviete tikai "skaista izkārte" blakus. :D
Un tāds seksisms valda, ka ārprāts.

Vispār jau sieviete + virietis = komanda, nevis konkurenti, kas mērās ar maciņiem.

Nu jā, Latvijas veči laikam daļa vēl ir audzināti pēc tradicionālā modeļa un krievu tradicionālā modeļa ietekmē.

+

Ak jēziņās, kādā sabiedrībā jādzīvo, ja nav redzēts normāls mūsdienīgs vīrietis...

"Ja liekas, ka visi apkārt ir muļķi, tad zini, ka tu esi centrālais muļķis." Šo teicienu var atiecināt un visām jomām.
24.10.2015 23:21 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012

Ja runā par šo, tad sieviete pati ir vainīga, ka nemāk menedžēt savu saimniecību. Ir jāmāk sadarboties ar vīrieti, tad nekas vienai pašai nebūs jādara. Kad vienam, vai otram ir vairāk laika, tas arī uzkopj māju vai gatvo ēst.
Un vispār nevajag pieradīnāt savu vīriešus pie "mīļais, es tev visu pienešīšu uz sudaraba paplātes, bet tu tikai guli un kasi olas". Kad sāk dzīvot kopā, tad arī vienojas par pienākumu sadali. Ja sievietei patīk būt kalponei un ir grūti vīrietim palūgt nomazgāt traukus un iznest miskasti, tad pati vainīga un pēc tam nevajg sūdzēties.
24.10.2015 23:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)