Man tādā situācijā sāktos problēmas.Redzi,man ir tāds princips,ka vīrietis pelna ģimenei,sieviete sev un kaut kur pieliek,ja ar vīrieša algu ir par maz.Nu atkarīgs no tās sievietes algas apjoma.Piemēram,gadu nostrādāju par minimālo algu(mana pirmā oficiālā darba vieta,nemaz nekaunos par zemo atalgojumu,augstāk par savu dirsu necešos uzlekt),kamēr viņš pelnija 900+.Prātā nenāca,ka es kaut kur kaut ko par šo naudu pielikšu kopējam budžetam un reizē,kad viņš sagribēja,lai es sāku pirkt kaut ko arī viņa vajdzībām,izcēlās kašķis,jo sorry,vecīt,bet es pelnu tikai 260eur mēnesi kamēr tava alga grozās ap 900.
Ja viņš pelnītu 2000eur,bet es teiksim 1500eur,tad nebūtu nekādu problēmu šur tur piemest,teiksim,kopā krāt kādam ceļojumam,vai savu reizi nopirkt kaut ko mājokļa remontam,kādu inventāru vai tamlīdzīgi,jo mūsu algas būtu līdzīgas un es nepaliktu bez naudas,ja kaut ko piemestu.
Ja es sāktu pelnīt 2000eur,kamēr viņam tikai 1500eur,rastos problēmas,noteikti.Vīrietim IR jābūt ģimenes apgādniekam!Visticamāk par savu algu noklusētu un vienkārši noguldītu to starpību krājkontā vai atliktu kaut kādām savām vēlmēm,hobijiem un neinformētu viņu par šo "lieko" līdzekļu esamību.