Beztēma 22.10.15

Reitings 684
Reģ: 19.02.2014
Labrīt!
Runājam kā parasti - par visu un neko! (l)
22.10.2015 07:58 |

Reitings 53
Reģ: 22.12.2010
Es kā šoferis varu teikt, ka cilvēki tiešām brauc kā nenormāli. Nesās tā, itkā mūžīgi kaut kas degtu. Ja es pa Ulmaņa gatvi braucu uz maksimālajiem 70km/h, tad daudzi ir tādi, kas pīpina - ko es velkos. Daudzi ir tādi, kas pārkārtojas joslās bez pagriezieniem un šorīt pat man viens nogrieza ceļu brīdī, kad es braucu taisni un viņš pa kreisi. Un gājēji ir vispār aptaurēti. Viņiem šķiet, ka var slāt pāri ceļam dajebkur neskatoties un, ka mašīnu var apstādināt 3 sekundēs. Nesen vēl viena šmara iet augsti paceltu galvu pie gājēju sarkanās gaismas un skatās man virsū baigi apmierinātā kā es viņu laižu. Ja es būtu braukusi, tad redz uzbraukusi uz gājēju pārejas cilvēkam. Bet tas cilvēks krāsas neatšķir.
22.10.2015 12:21 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Princis, pienaak zinjas arii, kad lieto mobilos datus :D
22.10.2015 12:21 |

Reitings 10816
Princis, bish nepareizi sapratu jautajumu :D..kapec Tev liekas,ka nepienak?
22.10.2015 12:22 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Viss ir labi, es tiesības noliku, un nevajag citu pieredzi ņemt uz sevi, dzīvē var gadīties ka kājām ejot lāsteka uzkrīt uz galvas, vot tur gan es baidos :-D , skatos uz ēku jumtiem atkušņu laikā :-D
Pats braukšanas stils ir drausmīgs un uzskatu, ka visiem tiem kuri mācas likt tiesības vajadzētu obligāti iziet drošas braukšanas skolu, jo ir atkal dzīvs pierādījums, tam kā uzsalst pirmais ledus, ir ļoti daudz avāriju.
22.10.2015 12:32 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Sveikas! :)
Esmu čaklīte - izberzu māju, uztaisīju ēst, tūlīt laidīšu uz rentgenu. :)
Par braukšanu - tiešām šķiet, ka cilvēki ir debīli! Man šķiet, ka lielai daļai vispār nevajadzētu dot tiesības. Vakar redzēju situāciju, ka eksāmena mašīna bija tādā interesantā vietā, ilgi gaidīja, ka varēs izbraukt, jo satiksme tiešām intensīva + gājēji. Un te pēkšni viens ņem un uztaurē! Man šķita, ka pilnīgs idiots! Tā jau cilvēks cenšas koncentrēties utt, bet viens kretīns ņem un taurē. :-/
Pašai tiesības ir gadu. Laukos braucu bez problēmām, bet pilsētā sēžu blakus. Esmu braukusi, bet man nepatīk. Tētis teica, ka es esot ļoooooti uzmanīgs un prātīgs braucējs. :D Domāju, ka pilsētā mani ātri vien notaurētu :D Tāpēc labāk nebraucu.
āā! un atstarotāji!!! Atstarotāji!! Vakar vēlu braucām mājās no laukiem un skatos, ka kaut kas ceļa malā...Braucam tuvāk un tur māte stumj ratiņus! (e)Aita, goda vārds! Viņai vsp nebija atstarotājs! Labi, ka bikses tādas gaišas, bet tāpat pamanījām viņu, kad bijām ļoti tuvu...
22.10.2015 12:35 |

Reitings 159
Princis, Telefona iestatījumos nav atzīmēts, ka lietojot mobilos datus, ir atslēgts whatsapp? Man telefonam ir tāda iespēja, ka saliek ķeksīšus, kādas lietotnes strādā ar wi-fi un kādas ar mobiliem datiem.
22.10.2015 12:35 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Es kā šoferis varu teikt, ka cilvēki tiešām brauc kā nenormāli. Nesās tā, itkā mūžīgi kaut kas degtu.

Un gājēji ir vispār aptaurēti. Viņiem šķiet, ka var slāt pāri ceļam dajebkur neskatoties un, ka mašīnu var apstādināt 3 sekundēs.

+++ velobraucēji jūtas nemirstīgi :D :-/
22.10.2015 12:39 |

Reitings 53
Kristīna, es arī esmu prātīgs braucējs. Nevelkos, bet nekad nepārkāpju max ātrumu. Un šis mans princips ļoti daudzus uz ceļa kaitina, jo paši redz nevar lekt tik ātri, cik gribētos. Kaut kāda nūğe priekšā ievēro noteikumus :D Un ja man aptaurētie taurē, es taurēju pretī :D Lai domā, ko grib :D
22.10.2015 12:43 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Es šobrīd Skype klausos lekciju par tārpiem un gliemežiem. Varat minēt, cik man ir interesanti! :-D Šodien vēl viens mājas darbs jāpabeidz un, paldies dievam, rīt ir piektdiena! :-P
22.10.2015 12:49 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
karoline_s_, es tieši tāpat! :D Es arī nevelkos, bet neskrienu ātrāk par savu sargeņģeli! :)
Aizmirsu pastāstīt kā man vakar gāja! Mums ir stāva vecākā, kura nāk iekasēt naudu par gaiteņa uzkopšanu. Vakar šī atnāk. Es izeju un eju pie viņas, jo jāparakstās. Šī man jautā vai es vāru zupu. Saku, ka nē, jo man ir makaroni ar vistu. Šī man sāk stāstīt, ka viss gaitenis smaržo pēc ēdiena, kā ēdnīcā. Ka tā nevarot, ka taisot ēst vajag turēt virtuves durvis ciet un logus vaļā un bla, bla, bla. Man bija tāds wtf?! (t) Es SAVĀ dzīvoklī pat ēst nevar taisīt? Apmulsu un neko gudru, diemžēl, nespēju pateikt. :-/
Tā dīvaini! A ka citi pīpē uz balkona un nāk iekšā manā dzīvoklī, tad viss ok.
22.10.2015 12:56 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es kā šoferis varu teikt, ka cilvēki tiešām brauc kā nenormāli. Nesās tā, itkā mūžīgi kaut kas degtu.

Un gājēji ir vispār aptaurēti. Viņiem šķiet, ka var slāt pāri ceļam dajebkur neskatoties un, ka mašīnu var apstādināt 3 sekundēs.

velobraucēji jūtas nemirstīgi

Oi kas par taisnību. Kādreiz es vispār ar mašīnām nebraukāju un biju tikai gājējs un kā izskatās ka arī kā gājējs es tomēr biju saprātīgāka nekā visi tie kurus esmu redzējusi kamēr braucu mašīnā.

Tie braucieni no Rīgas uz Kuldīgu vispār ir apbrīnojamu, brauc uz atļauto, bet visi tik nesās garām kā nenormāli, brauc jau 10+ pāri atļautajam un tā pat puse nesas garām kā raķetes. Plus vel tās pretīgās apdzīšanas kur tie idjoti vienkārši nejēdz apdzīt. Viena lieta ir ja tu kādu apdzen braucot pa taisnu garu posmu, bet pavisam cita lieta ir ka kāds idjots cenšas apdzīt citu kamēr brauc augšā pa kalnu un redzamība kas notiek kalna galā ir 0. Es vairākas reizes esmu redzējusi ka šādi idjoti apdzen braucot pa kalnu augšā + vienu reizi mēs aši gandrīz iekļuvām avārijā jo braucām tieši lejā no kalna un atjēdzāmies ka viens idiņš apdzen tieši, goda vārds gribējās to idjotu noķert un nosist. Viens ir ka apdraudi savu dzīvību, bet pavisam kas cits kad apdraudi citus.

Ok šoferi arī dažreiz ir nekaunīgi ka pie gājēju pārejām neapstājas utt. to es kā gājējs esmu ievērojusi, bet Rīgā ir tik daudz idjoti kuri skrien pāri tām ielām krustus šķērsus ne 10 metrus uz priekšu kur ir tā āreja.

Ja iet runa par riteņbraucējiem tad vispār uzskatu ka uz ielām un gājēju celiņiem vienīgie riteņbraucēji kas tur var rādīties ir kurjēri kuri jēdz ko dara.
22.10.2015 12:59 |

Reitings 392
Lūdz iesakiet labu šuvēju Imantā. Paldies :)
22.10.2015 13:03 |

Reitings 17203
idijots :-D:-D:-D
22.10.2015 13:04 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Visvairāk mani fascinē tās neregulējamās gājēju pārejas pie pieturām, kur visi pa taisno no transporta lec uz kapota :D un vēl sajūsmina tas, ka velobraucēji pārvietojoties maina savu statusu, jo pēkšņi viņi ir gan gājēji, gan velobraucēji, atkarībā no viņiem izdevīgākas situācijas :D
22.10.2015 13:05 |

Reitings 17203
Agī Dauziem Latvijā vajadzētu aizliegt braukt ar mašīnu, daudziem arī braukt ar riteni un citiem vajag ar žagaru iet pakaļ un dzīt uz to gājēju pāreju lai tur iet un arī paskatās pirms tam pa kreisi un pa labi :D
22.10.2015 13:08 |

Reitings 237
Reģ: 19.05.2014
buuuuu, jo tad, kad ieslēdzu wi-fi man pienāk ziņas, kas rakstītas jau kādu stundu iepriekš, bet mobilie dati man +/- 24/7 darbojas. ;-)

kašķīte, man citām programmām ir uzlikts, lai ierobežo fona datus un nenāk nekādas nevajadzīgas ziņas mobilajos datos. ja tas ir tas, ko domāji, tad WhatsApp`am nav tāds uzlikts.

bet nu retu reizi visas ziņas laicīgi pienāk arī bez tā wi-fi. vienkārši nesaprotu, kāpēc dažreiz pienāk, bet dažreiz, kas ir lielākoties, nē. iepriekšējajam telefonam jebkurā gadījumā pienāca.

bāc, ir tikai nedaudz pāri vieniem, bet jau prasās istabā ieslēgt gaismu, jo nu tik tumšs. (t)
22.10.2015 13:15 |

Reitings 452
Reģ: 25.09.2015
Bet kaut kā jau tāpat sanāk uztvert to kā sliktu zīmi... vakar vispār uz brīdi pazuda vēlme pēc tiesībām

Nedomā par to! Kad es pēc 3 gadiem atjaunoju mācības autoskolā un braucu uz CSDD ar sabiedrisko pakaļ braukšanas mācību atļaujai - sākumā tramvajam ietriecas BMW labajā sānā, tad pārsēdos autobusa, tas arī gandrīz avarēja un beigu beigās ārā bija drausmīgs laiks ;-)

Viss atkarīgs tikai no mums un mūsu vēlmes! Turies!
22.10.2015 13:20 |

Reitings 53
Haha nu redz, es neesmu vienīgā, kurai uz ceļa visi tracina :D Kādu nedēļu atpakaļ braucu ārā no stāvvietas un pa nakti baigi tuvu bija piestājusies cita mašīna. Es tur pa centimetriem cenšos, lai neapskrāpētu. Bet neeeee - vienam jāsāk taurēt, jo akdievs ir pagājušas jau 10 sekundes :D Es izkāpu ārā, piegāju pie loga un pateicu, ja esi tāda vecis, tad atnāc un manā vietā tādā situācijā izbrauc vai brauc apkārt. Man draugs saka, lai es ņemu viņus vieglāk, bet man pa dzīvi nepatīk šitā naglostj :D
22.10.2015 13:22 |

Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
:-) Varbūt kādai darba meklētājai noder: http://www.fenikssfun.com/bildes/teirdarbs-2179
22.10.2015 13:22 |

Reitings 12651
KristīnA!, es pieņemu, ka Tu noteikti neesi tas variants, bet man ir viena kaimiņiene no 1. stāva, kura tā gatavo, ka viss koridoris smird tā, ka normāli nevar ieiet, reāli rauj uz augšu, labi, ka tādi īpašie ēdieni viņai ir pāris reizes mēnesī, man jau slikti tgd palika iedomājoties, bveeeeee. Varbūt tā Tava tante k kāda jutīgā uz smaržām vai arī viņai pašai ļoti gribējās ēst. :-D
22.10.2015 13:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits