visu nelasīju, bet piekritīšu Bruno un paudīšu , kā izskatās, šeit nepopulāru viedokli. Es daudz labāk izvēlos strādāt un maksāt visu uz pusēm, nekā tupu mājās un gaidu pārrodamies vīrieti, kurš strādā divos darbos par mums abiem, lai var galus savilkt kopā. Un es labāk strādāju algotu darbu un maksāju rēķinus, bet mājas darbus, ēst gatavošanu un uzkopšanu arī dalu uz pusēm nekā saņemu no viņa kaut kādu naudu, bet esmu pilnībā atbildīga par mājas darbiem, kas man ne visai patīk, piemēram (jo man būtu neērti lūgt, lai viņš pēc strādāšanas divos darbos vēl putekļus izsūc). Diemžēl Latvijā ir tāda situācija, ka, lai daudz maz turīgi dzīvotu, jāstrādā abiem ģimenē, vai arī vienam tad ļoti, ļoti jāraujas.
Un otrs - tās meitenes, kas ar putām ar lūpām apgalvo, ka vīrietim visss jāaapmaksā, iedomājieties, ka esat vīrietis. Jūs tiešām gribētu par visu un vienmēr maksāt un dzīvot pēc tāda principa, kādu te sludināt? (Nav jāatbild publiski, vienkārši sev pašai - domāju, ka daudzos gadījumos atbilde būtu, ka jūs negribētu dzīvot pēc tāda dzīves modeļa). Arī vīrietim ir savas intereses, vajadzības, tēriņi, tāpat kā sievietei - kāpēc viņam jāmaksā par sievieti?
noteikti man daudzas bruks virsū, ka man skauž, jo man nekas tāds nav. Patiesībā es pati to nemaz nevēlos. Bija man tāds, kurš uzskatīja, ka par visu viņam jāmaksā, bet viņš arī noteica, kādu šampi dzersim, uz kādu filmu iesim, utt. Nafig man to! Es labāk pati daļu maksāju, bet pati arī pasūtu mūziku!