Frizieris vispār superlēti, man likās, ka bez 20+ eur sieviešu matiem neviens Rīgā vairs klāt neķeras :-D Bet frizieri nemeklēju jaunu, eju pie Cosmo populārās Lauras un esmu apmierināta :-)
Par Oksanu - paldies, paskatīšos.
Es Gelishus pāris reizes esmu likusi, tad parasti pirmo nedēļu domāju "ārprāts, cik smuki, kāpēc es visu laiku nelieku gelish", tad līdz kādām 10 dienām ir vēl OK, bet pēc 14 man ir pats pēdējais brīdis ņemt nost, jo izskatās jau nekopti, jo ataugusi ļoti redzama daļa nagam. Lupt gan nelūp, ja man lēni augtu nagi, tad liktos ideāls variants.
Ļoti nepatīk, ka tad, kad saprotu, ka pienācis laiks ņemt nost, tad nevaru izdarīt to pati (vienreiz mēģināju - nebija laba doma :-D ), bet jāatrod laiks pierakstīties uz salonu. Ja nevaru atrast kopīgi brīvu laiku sev un viņiem (ir jau daudz salonu, bet lielā daļā par noņemšanu prasa 5+ eiro, kas man liekas neadekvāti daudz), tad jāstaigā tikmēr ar šaumīgiem nagiem. Tad atkal vienmēr domāju - "nekad vairš šito nelikšu uz nagiem!" :-D Savukārt ik pa 14 dienām regulāri mainīt Gelishu man liekas par dārgu.
Nopirku tagad labu virslaku un pamatlaku un lakoju pati mājās, ar šīm turas 5-6 dienas un ir OK, patīk, ka jebkurā brīdī pati varu ātri dabūt nost.