Man ļoti minimāli. Smejos, ka labs "pamats" :D Solāriju nevajag, nagus kopju pati, uzacis arī pati, nu tik, cik pie friziera aiziet, bet arī ne katru mēnesi. Tad, ja eju, tad apmēram 30 EUR.
Šobrīd vienīgās izmaksas būtu frizieris, ko es apmeklēju reti - kādas 3/4 reizes gadā. Kādreiz liku skropstas, bet nu jau kādu pusgadu nelieku, apnika braukāt pie meistares :D
Visu pārējo daru pati :)
somenes frizieris iznaca dargak ap 60 eur, jo bija mnelniu, tad bru7ni un nu jau sarkani mati :-D pie ta pagaidam ari apstasos,:-D nagus iznnak likt jau pec 3 nedelam, jo atri ataug, lai gan varetu to vienu7 nedelu ari paciesties,
Frizieris apmēram reizi trijos mēnešos, manikīru parasti taisu pati, taču dažreiz uznāk iedvesma aiziet uz salonu. Tāpēc frizētavu un salonu budžets man ir mazs, bet ķermeņa, sejas un matu kopjošā kosmētika jau ir cits stāsts.
tev uzacis krasojot turas menesi? Man friziere to dara bet menesi nenoturas,
Nē, kādas 2 nedēļas, bet pēc tam, kad krāsa noiet, nav šausmīgs paskats, jo uzacu dabīga krāsa ir laba, bet patīk tumšākas. Uzacis (ar vasku) neataug nedēļu, tad pielaboju pati.. Bet kopumā mēnesis tas tā, uz sitiena - varu aiziet 1x mēnesī (stabili), vari aiziet 2x utt.
Es tā padomāju, ka es samelojos :D Šogad esmu bijusi tikai 1x pie friziera, tad jau sanāks, ka kopumā būs 2x :D It kā prasās, bet novēroju, ka jo retāk eju pie friziera, jo garāki mati man izaug.
Tā kā pēc profesijas esmu kosmetologs un es strādāju salonā, man par pakalpojumiem ir jāmaksā viena liela nulle. :D Ja tā nebūtu, tad noteikti, ka daudz aizietu.
Nevienam neko neparmetu, bet nekad neesmu varejusi saprast tas sievietes, kura sev manikiru nevar uztaisit. Protams runa nav par gelu vai pieaudzetiem nagiem. Vnk interesanti kas tur tik sarezgits vai laikietilpigs. Viss mans nepieciesamais manikirs ir iesmeret rokas ar shea sviestu pec dusas un atbidit adinas, pec tam pec vajadzibas novileju un nopuleju, uzlieku laku. Ar pedikiru tiesi tas pats- shea sviests pec dusas, aukstaja gada perioda neko citu nedaru.
No skaistumkopsanas pakalopjumiem vajadzigs ir tikai frizieris. Ada man ir loti laba, kosmetologam tur nav ko darit un ar lieko apmatojumu tieku gala pati.