Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Matu balināšanas jautājumi

 
Reitings 32
Reģ: 03.10.2012
Sveiki. Jau gadus 6 esmu krāsojusi matus tumšos toņos, tāpēc ir radušies daži, noteikti muļķīgi, jautājumi par gaišu matu iegūšanu. Pie friziera doties netaisos, tādēļ tas nav variants. :-)

Vai Latvijā veikalos var iegādāties blondas matu krāsas, kurām ir klāt balinātājs? (runāju par Drogām utml. veikaliem) Esmu redzējusi tikai balinātājus paciņās zem eiro. Saprotu, ka uz tumšiem krāsotiem matiem liekot virsū blondu matu krāsu nebūs nekāda efekta? Jeb arī visām blondajām matu krāsām ir klāt balinātājs? (t) Mani mati jau ir krietni pabālējuši un atauguši, tādēļ pavisam melni vairs nav.

Vai izbalinot matus ar balinātāju /vai krāsu/ reizi vai divas pēc tam mati jākrāso ar kādu gaišo matu krāsu, jeb arī viņi izskatīsies puslīdz normāli tāpat? Skatījos youtube video un izskatās, ka dažām meitenēm pēc balināšanas uzreiz ir skaists tonis, jeb es pārpratu un viņas kaut ko tur vēl pa vidu tonēja un krāsoja? :D

Un vai pēc balināšanas, ja teiksim man sanāk pavisam blondi gaiši mati un es uzkrāsoju pa virsu gaiši brūnu matu krāsu, viņa pieķersies matiem labi un izskatīsies gaiši brūna jeb arī tumšāka?

Nav man nekādas pieredzes ar šiem jautājumiem. :-)
21.10.2015 12:00 |
 
Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
uz melnas krāsas domājams, ka likt vienkārši gaišo krāsu efekts nebūs. uz brūnas krāsas nedaudz jau pabalos, jo cik sapratu, tad visās gaišajās krāsās ir kaut nedaudz balinātājs klāt. (nevaru apgalvot)
bet es laikam būšu pie tām, kas vienmēr mēģina atrunāt no šī procesa. jo tas krietni pabojā matus, pat ja sākumā nemani. mans piemērs. bija tumši brūni mati, kādu laiku nekrāsoju, mēģināju netaisnot utt, lai mati ir daudz maz veselīgi. gribēju balināt šķipsnās, jo tas taču saudzīgāk kā visus uzreiz. jau pirmajā reizē mati bija gaiši, pēc tam aizgāju vēlreiz, bija jau ļoti gaiši. taču mati bija krietni bojāti, sāka pūkoties un vnk lūzt. gāzu matos visu iespējamo, bet nekāds rezultāts. kā arī pamanīju, ka mati diezgan ātri ataug un saknes izskatās nesmuki, tad man ļoti bieži būtu jāiet balināt, bet tad man uz galvas vispār nekas nepaliktu. nokrāsoju tumšus atpakaļ, krāsu vispār ļoti slikti ķēra, bija nepieciešamas 3x pārkrāsot līdz kaut cik normāli izskatījās. tagad ir pagājis jau vairāk kā pus gads un nesen nācās šķirties no matiem, nogriezu līdz pleciem. jo mati bija tik sabojāti, ka lūza. lai arī izskatījās normāli, bet tāpat lūza un lūza.
tagad domāju darīšu savādāk katru reizi likšu par tonīti gaišāku krāsu, un tā varbūt tikšu līdz gaišākai krāsai. balināt laikam vairs nebalināšu :D katram jau savādāk, bet pārsvarā dzirdu līdzīgos stāstus sev.
21.10.2015 12:10 |
 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Ja vispār nav nekādas pieredzes, tad ej pie friziera vispirms ;)
21.10.2015 12:11 |
 
Reitings 32
Reģ: 03.10.2012
Pie friziera 1x seeeeen atpakaļ ir balināta aptuveni puse no matiem. Esmu kādreiz arī mājās šķipsnas balinājusi. Bet nu šoreiz gribas visus un tā pamatīgi..

booboo, nezinu, es jau ceru, ka man nekas ar matiem nenotiks, jo ir biezi un spēcīgi, vismaz nekad nav bijušas problēmas, tāpēc varbūt īpaši nebaidos :-)
21.10.2015 12:17 |
 
Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
var jau balināt, bet ļoti jādomā par kopšanu. un no pirmās reizes es personīgi nezinu nevienu gadījumu, kad būtu no melniem matiem iznākuši smuki blondi. parasti sanāk riži un tad nevar paciesties un vēlreiz balināt pēc kāda mēneša, bet uzreiz uzmauc vēlreiz un tad nomatiem nekas nepaliek pāri :D
21.10.2015 12:20 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ja tu sesus gadus esi krasojusi matus dazados tumsos tonos, tu vari nesapnot, ka ar vienu, divam balinasanas reizem busi skaisti gaisi blonda. Max ko varetu iegut ir gaisi bruni, bet tas ari, pec balinasanas piekrasojot/tonejot. Neredzot matus ir gruti vispar ko pateikt.

Draudzene nupat, ar manu palidzibu (esmu nupat specializeto koledzu beigusi toposaa friziere) balinot 4 reizes ( ne uzreiz saprotams) savus melnos matus ir tikusi pie platinblondiem. Galus kadus 4 cm nacas nogriezt jo bija pilnigi sabojati bez iespejam atjaunot.

Iesaku tikai un vienigi frizieri jo pec primas balinasanas,s aknes bus loti gaisas un pakapeniski paliekot uz galiemarvien tumsaki. No attaluma izksatisies pec plikpaures :) Pec otras balinasanas (pie saknem nesmeeree), lidis ara dazadu tonu sarkana. oranza kraasa. Pecak jau nakamaja balinasana dzeltena. mati jadabu lidz gaisi, gaisi dzeltenam tonim, tad tonejot tos var dabut skaistus, gaisus matus.

ja tavs merkis ir tikt pie gaisi bruniem, kaa mineeji, mati jaizbalina lidz apmeram sadam tonim un tad jakraso pari light ash brown kraasa


luk, te vari redzet steidzus kaa mati balinaas.
22.10.2015 11:42 |
 
Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Kapēc kategoriski izslēdz frizieri?

Es teikšu brutali - Tu tak apzinies, ka pēc 6 gadu krāsošanas tumšos toņus, ka gāžot mājas apstākļos matos balinātaju ir liela iespēja izskatīties pēc klauna? :)
22.10.2015 11:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits