21.10.15. - beztēma

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Labrīt! :-P

Stāstam visu, kas uz sirds!
21.10.2015 07:05 |

Reitings 730
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!
Vakardien visu dienu nāca miegs, bet rezultātā aizmigu tikai pus3. Tad nu jūtos kā zombijs, bet šodien darba plānā atskaites. Cerams, ka neko nepalaidīšu garām.
21.10.2015 09:19 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Linda, pēc 3 vai 5 gadu kopā būšanas uznāk maza krīzīte daudziem. Mums arī bija, paņēmām pauzi, puikam bija cita, tas bija iemesls "padzīvot atsevišķi", kopā sagājām pēc gada. Bet pirms šķiršanās arī kašķi, neapmierinātība. Ja esat jauni, tad viņš vienkārši nav izskraidījies.

Labrīt visām! Nevaru savos 21 gados sagaidīt, kad varēšu iet pensijā. Stresa bumbuļi ir atpakaļ sēžamvietā, no tiem mugura jau atkal sāp uz velna paraušanu, tā gribu gulēt, bet nevar - jāstrādā. Pēctam mājā zubrīties. Es vienkārši gribu atpūsties. Nu nevaru es pavilkt 6 darba dienas nedēļā un pilna laika studijas. Protams, ka mocīšos, cik spēšu, bet brīžiem uznāk tāds nogurums, ka gribas paskriet priekšā kādam autiņam, lai dabūtu kādu brīvu dienu.
21.10.2015 09:24 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
l.. Izklausas traki!!! Atvalinajums nepienakas? Savadak tiesham sabruksi
21.10.2015 09:26 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
L, tik pazīstama situācija, pat grūti izstāstīt, cik nelaimīga jutos laikā, kad strādāju un mācījos, vispār nekā cita dzīvē nebija, pat miega un ēdiena nē, par dzīvesprieku vispār aizmirstot..
21.10.2015 09:28 |

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Linda_
Ja reiz ir piedāvāts padzīvot atsevišķi, tas visticamāk jau nozīmē to, ka šim cilvēkam šī ideja jau ne pirmo dienu galvā.

Mans ieteikums - šķiries!

To saku no savas pieredzes, jo man puisis piedāvāja attiecībās pauzi tad, kad viss bija lieliski. Es savā naivumā tiešām apstiprināju šo opciju, kaut gan tāpat bija retas tikšanās utt, bet tas viņam deva iespēju iekārot citus intereses objektus ar mazāku atbildības sajūtu, ka ir nopietnās attiecībās. Tā mēs vilkām garumā, līdz izlasīju sarakstes ar citām K*cēm, kuras piedāvā lieliskas naktis, tiekās nakts klubos un pats tās aizcina uz kino utt. Un vienu K*ci bija drā*is, kad bija komandējumā un es savā naivumā mīļoto gaidīju mājās. Rezultātā izšķīrāmmies. Tgd par šo visu rakstu un pretīgas sajūtas nāk uz āru. Atmiņas paliek. Sāpīgi bija un ir joprojām, bet visvairāk šķiet par to, ka mani krāpa ar citām.

Es tgd dzīvoju ar domu, ka ar īstajiem ir tā viegli un par īstajiem nešaubās!

Lai Tev veicas izdarīt pareizo izvēli, galvenais nepazemojies un neskrien viņam pakaļ arī pēc tam, kad šķiršanās šoks būs pārgājis un iestāsies grūtākais, patiesais atausmas brīdis par to, ka attiecību vairs nav.

Bet ja tomēr izdosies attiecības atjaunot - novēlu lai esi tajās LAIMĪGA! (l)
21.10.2015 09:29 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Labrīt!
Šodien tāda interesanta diena, jāgaida zvans no darba, kad būs jādodas, nav parastais darba laika grafiks. Tāds foršs adrenalīns, jebkurā brīdī saņemt zvanu. :D
Pabrokastošu, sataisīšos un gaidīšu.. (l) ko līdz tam laikam darīšu, nezinu. Neko grandiozu jau nevar ieplānot. :-P
21.10.2015 09:38 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Besī laukā! Pamostos no tā ka murgoju pretīgu murgu. . galvenais ka tas pēdējā laikā jau ir otraiz tāda tipa murgs. . pirms tam es jau gadiem neko neesmu pat sapņojusi, bet te sapnis ir tik reālistisks, gan viss dzīvoklis atbilst, gan es jūtu smaržas...ahh nevaru ciest tādas huiņas. pilnīgi lamājos mājās :D
21.10.2015 09:39 |

Reitings 945
Reģ: 04.07.2014
Ai,paldies,meitenes,par labajiem vārdiem! Es gandrīz apraudājos,nopietni... :D Man jau gribās visu glābt,negribu laist vaļā... Vnk atkal ir jārunā. Paldies par pieredzi,ko pastāsījāt. Darbā arī nevaru beigt domāt par viņu... :D
21.10.2015 09:43 |

10 gadi
Reitings 3818
cheeky*, pienākas, bet to ņemšu decembrī, kad ir noslēguma darbi vai arī janvārī tieši uz sesijas laiku.

TRY, no vienas puses viena ēdienreize man nenāk par ļaunu, bet jūtu, ka pat to iekšā no pārstresošanās nedabūt. Kā tu to visu varēji izturēt? Es esmu seriālu mīle, tagad to vien izdaru, kā nokačāju jaunākās sērijas ar domu, ka kādu dienu jau noskatīšos. Ģimenes atbalsts arī nekāds. Prasa jau, kā iet. Bet tad uzreiz "jācīnās, nevar nekādīgi palīdzēt". Ķipa es necīnītos, ne prasu palīdzību neko, sitos pati pa dzīvi, vienkārši kaitina tas jautājums, vai varu savienot visu.
21.10.2015 09:44 |

Reitings 2784
Kateliina gan jau vinsh taam Tevis sauktajam "k*ceem" stastija , ka ir briivs. Meitenes droshi vien pasas bija briivas tapec nematatos ar tadiem vaardiem
21.10.2015 09:44 |

Reitings 2784
Miss-joker es pedejas nedelas mostos blaudama un raudadama. Vainoju rudeni :-D vienigi nabaga viiru uzmodinu :-D
21.10.2015 09:46 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
L, vai nav iespējas pāriet uz nepilnas slodzes darbu? Vai kādu vieglāku un mazāk kvalificētu varbūt? Atkarībā, kādas prioritātes.
21.10.2015 09:47 |

10 gadi
Reitings 3818
Apple_pie, alga šobrīd ir prioritāte. Ja nevajadzētu naudu, jo viena pati visu uzturu. Dzīvoklis vien "apēd" pusi algas ar visiem izdevumiem ziemā (apkuri). Es jau skatos sludinājumus, bet visur tās algas tādas maziņas te. Esmu tikai studente. Nevaru mērķēt uz labi apmaksātu darbu, ja vēl nav izglītība iegūta. Mainīt dzīvokli arī nav jēgas - tad būs jāpērk mēnešbiļete, lai tiktu uz centru, kur gan darbs, gan studijas. Tas būs +/- tas pats.
21.10.2015 09:53 |

Reitings 17203
cheeky*Es atkal pamodos nikna kā nelabais, nosapņoju to k mēs esam kādā tusiņā un ka draugs ar citiem cilvēciņiem aizbrauc kur, tad atbrauc atpakaļ pārdzēris jēgu un tad vel izrādas ka viņš ir ar kādu sīko meiču salaidis..un es tad psihot sāku jo jūtu šņabja smaku no viņa un brēcu šim virsū lai to mazo k*ci dzen prom no mūsu mājas savādāk es pati to izdarīšu + vel es jau sapnī itkā strīdoties jau biju izdomājusi ka gribu šo aiz matiem izraut laukā... Un pa visu vel iet runa par kaut kāda referāta rakstīšanu, ka ķipa visi domā ka man jāraksta referāts tāpēc man nav laika, bet beigās izrādās ka tai meičai vajadzēja to rakstīt nevis man... :-D

Es nesaprotu no kurienes kaut kādi tādi sapņi man rodas, tam pat nav pamats, draugs ir uzticīgs tik daudz es zinu. Vienīgais nesen bija viens tusiņš kur bija bars ar muļķa meitēniem, pēc tās reizes ar šādi murgi man sāka parādīties.Nu jā, tur jau ar var redzēt kā tās mazās lien virsū uišiem, tā ka slikti metās blah...

Tagad lasu par sapņiem un štukoju kāpēc man pēdējos gados sapņi nav bijuši, bet tagad atkal sāk parādīties pietam šādi :D
21.10.2015 09:58 |

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
MJ- man šķiet, ka mēs abas zinam ar ko tas saistīts, nu vismaz es tā domāju, uz nervu pamata, tāpēc tādas domas.....
21.10.2015 10:05 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
L, kā ar kopmītnēm?
21.10.2015 10:06 |

Reitings 17203
Diamonda* Kādā ziņā tu to domā?
21.10.2015 10:07 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
L., es vienkārši sakodu zobus un turējos.. Protams, visvairāk no visa cieta studijas, jo uz darbu nevarēja neaiziet, un sev paņemtajās brīvdienās no studijām es vienkārši gulēju un skatījos seriālus, jo arī esmu seriālu mīle, bet tā diena bija tukša un vainas apziņas pilna, jo studiju darbi tikai krājās kaudzē.
Man gan bija savādāki apstākļi, ar dzīvošanas izmaksām, kuras tiešām ir ļoti nelielas, var piepalīdzēt vecāki, ko dara joprojām, taču bija jāmaksā par studijām. Viss rezultējās veselības problēmās, biju tik uzvilkta eksāmenu laikā, ka vienkārši raudāju par visu, cieta visi, draugu ieskaitot. Es aizgāju no darba un paņēmu studiju kredītu, šobrīd līdz gada beigām dzīvošanas izmaksas esmu samazinājusi līdz minimumam, daudz palīdz draugs, arī vecāki, par ko esmu ļoti pateicīga. Darbu beidzu martā, taču visus studiju parādus knapi paspēju līdz studiju gada beigām nokārtot. Tas noteikti atmaksājās, jo dzīve, kādu dzīvoju, apvienojot studijas ar darbu, bija nožēlojama, goda vārds, līdz šim briesmīgākais laiks manā dzīvē.
Es Tev ieteiktu tomēr apskatīt citus variantus dzīvošanai, ja tas "apēd" tik daudz līdzekļu. Īrēt ar kādu kopā, kas samazinātu izmaksas vismaz uz pusi vai pat vēl vairāk, ja izdodas atrast vairāku istabu dzīvokli un cilvēkus, kuri ir ar mieru kopā īrēt. Kad aizgāju no darba, šis bija variants, kas manas izmaksas samazināja tiešām uz pusi, lai gan bija grūti dzīvot ar kādu kopā.

Es pat nezinu, kā palīdzēt.. Man palīdzēja doma, ka tas nav uz visu mūžu, ka tam visam ir redzams gals, kad beidzot varēs normāli dzīvot, tieši šī doma palīdzēja, kā arī atbildība citu priekšā, jo īpaši vecāku, ka man ir jāiet un jādara, lai cik grūti būtu. Turies!
21.10.2015 10:13 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Labrīt!

Esmu dusmīga, no rīta aizkūlos pie ārsta parunāt par analīžu rezultātiem, vakar zvanīju, teica, lai braucu šodien no rīta, bet kad ierados, garas rindas un klāt netieku, māsiņa saka, ka vajadzējis pierakstīties, kaut gan vakar pa telefonu teica ko citu. Tā nu dusmīga aizbraucu prom (e)
Vispār man ļoti nepatīk iet pie ārstiem, es savas dzīves laikā tik maz esmu bijusi pie ārstiem, neesmu radusi ar to visu, kas tur notiek. Samaksā 100eur par vizītēm un analīzēm un vēl čakarē tevi.
Vēl šodien bija viens cilvēks darbā pieteicies uz pārrunām, steidzos uz darbu, atbraucu un nav. Kā man riebjas tik bezatbildīgi cilvēki, kas pat piezvanīt nevar, ka neieradīsies. Šī diena laikam nebūs tā veiksmīgākā :D
21.10.2015 10:15 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
L., vai nevar kāds palīdzēt dzīvokļa maksājumos, respektīvi, ja nemaldos, citā tēmā lasīju, ka Tev ir draugs. Tiešām, tiešām, viņš nejūt pienākumu Tev palīdzēt? Tad gan ir skumji. Nav sievietei vienai pašai jāraujas pušu :/
21.10.2015 10:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits