Portatīvais pats no sevis ieslēdzas

Reitings 385
Reģ: 14.06.2015
Portatīvo vakarā izslēdzu un tad nākošajā vakarā ieslēdzu. Vakar un šodien pārrodoties mājās pamanīju, ka dators jau ir ieslēgts un atvērts interneta logs. Vakar norakstīju uz aizmāršību, bet šodien jau aizdomīgi. Svētdien vakarā piekritu atjaunināt wwindows 8 uz windows 10 un tagad gaidu to paziņojumu kad varēs atjaunot. Varbūt windows vainīgs pie tās ieslēgšanās. Dators jau:-/ns
20.10.2015 22:28 |

Reitings 237
Reģ: 19.05.2014
nu manā gadījumā, kā esmu izsecinājusi, tas ir tāpēc, ka, ja aizveru datoru, bet netiek apstādināta mūzika vai izslēgta filma, tad brīdī, kad dators pats pavisam izslēdzas, tas laikam no sākuma tā kā ieslēdzas un tāpēc arī neizslēgtā mūzika turpina skanēt. nu vismaz pēc tās pēdējās reizes es vienmēr, taisot ciet datoru, izslēdzu visu, kas varētu skanēt un tā vairs nav gadījies. :) (jo zinu, ka toreiz biju klausījusies mūziku pilnā skaļumā un tās dziesmas vidū vienkārši aizvēru datoru, neko neizslēdzot)
28.10.2015 23:49 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
skudrulacis, lai novērotu, kamera nav vienīgais līdzeklis. Vēl ir arī mikrofoni un daudz kas cits (Nesākšu te visu stāstīt, citādi šis forums iznīks, jo visas lietotājas būs izmetušas kompjus pa logu), lai uzzinātu vēlamo informāciju. Ja Tu zinātu, cik daudzi cilvēki, ievadot internetbankas kodus, tos klusītēm pie sevis skaita līdzi :D Arī tas nav vienīgais, ko var uzzināt, izmantojot mikrofonus. Think outside the box!
29.10.2015 00:44 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Ja jau par portatīvajiem, tad pie reizes uzdošu savu ašo jautājumu, tik pa nedaudz citu tēmu!
Lieta tāda, ka man vienmēr portatīvais dators, pievienots lādētājam, uzrādīja "Plugged in, fully charged", taču vienā jaukā vakarā sāka nelādēties, uzrādot ziņu, ka ir piesprausts lādētājam, taču nelādējas. Nepagāja minūtes desmit, kad parādījās ziņa "Fully charged". It kā jau viss ok, iet un ārā neslēdzas, taču radās interese kāpēc tā pēkšņi, tāpat kā agrāk, neuzrāda, ka tam būtu pieslēgts lādētājs? Reiz pat mēģināju palietot bez lādētāja un tad piespraust. Uzrādīja, ka palikusi 91% baterija un ka nelādējas. Kad piespraudu pie lādētāja, atkal rāda visus 100%, bet to, ka būtu pieslēgts pie lādētāja, joprojām nerāda. Baidos, ka kādā brīdī var izslēgties pavisam... :-/
29.10.2015 00:48 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Ophelia, ja viņš lādējas, tad nepievērs tādiem gļukiem uzmanību. Vai tad vienīgais gļuks Windowsā?! :)

Alexxa! Piekrītu, ka mikrofona aizlīmēšana dos mazu efektu. Bet es tomēr neapgrozos tādā vidē, kur to, ko raksta kompī, skaita klusiņām līdz! :D
29.10.2015 00:58 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Bet es tomēr neapgrozos tādā vidē, kur to, ko raksta kompī, skaita klusiņām līdz!

Tā dara daudzi. Nesen lasīju pētījumu par šo, kur no banku kamerām, kuras vēro cilvēkus, kas pieslēdzas internetbankām bankas telpās, bija konstatēts, ka 2 no 3 cilvēkiem skaita līdzi un bija brīdinājums, ka tā darīt nevajag.
29.10.2015 01:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)