Portatīvo vakarā izslēdzu un tad nākošajā vakarā ieslēdzu. Vakar un šodien pārrodoties mājās pamanīju, ka dators jau ir ieslēgts un atvērts interneta logs. Vakar norakstīju uz aizmāršību, bet šodien jau aizdomīgi. Svētdien vakarā piekritu atjaunināt wwindows 8 uz windows 10 un tagad gaidu to paziņojumu kad varēs atjaunot. Varbūt windows vainīgs pie tās ieslēgšanās. Dators jau:-/ns
Man kas līdzīgs.
Dators pats slēdzas iekšā.:-D
Biju pie drauga un skatos, ka rādās- esmu pieslēgusies skypā, bet es neesmu mājās..:-|
Tagad jau esmu pie tā pieradusi. :-D
Ja ir miega režīms, dators sevi var atmodināt, kad ir jāveic kāds updeits. Ja traucē, tad slēdz ārā pavisma. Bet vispār, jo mazāk datoru slēdz ārā, jo labāk.
Es arī domāju ka pie tava datora vai nu kāds ie pieslēdzies vai nu arī kaut kas gļuko kas liek viņam slēgties iegšā, bet tas neizskaidrotu kādu lapu atvēršanos vai ko tādu. Drošības pēc interneta bankā no tā datora neietu un varbūt labāk vispār aizvest uz servisu.
Piemēram, ja mans dators ir iemidzināts, tad, kad viņam lādējas ārā baterija (ir palikuši tie "kritiskie" 7%), viņš pats pamostas, lai paziņotu, ka lādējas ārā. Nezinu, kāpēc tā, bet pa nakti ir sanācis sabīties :D
Ak jā un joka pēc aizlīmē ciet ari kameru datoram, ja nu vel kāds tevi novēro.. Es pat lai gan īpaši nebaidos, bet salasījos vienreiz internetā par to novērošanu utt. un arī aizlīmēju ciet. :D
Minci!! Kā tu mani tikko apgaismoji! :D Parasti iemidzināju datoru, nākamajā vakarā nesapratu, kāpēc slēdzas viss iekšā pa jaunam un metas kļūmes logi. Tad vienu brīvdienu rītu piefiksēju, ka šis ieslēdzas. Saliku faktus kopā un sapratu, ka dators ieslēdzas, nokauj bateriju pavisam un izslēdzas pilnībā, tāpēc sanāk ieslēgt katru reizi pa jaunam. Tagad arī zinu, kāpēc ieslēdzas! Super! :D
nebeidējiet, ar antivīrusu pārbaudīju, neatrada vīrusus, bet agrāk ir bijuši trojans un malpg vai kā tur viņu vīrusi, kurus iztīrīju. Datoru slēdzu ārā pavisam:'-(
Nu ne visu antivīruss atrod + tas ka nav vīrusi nenozīmē ka tur kāds tomēr nevar ielīst, vienu reizi piekļūst tiem datiem utt un pēc tam var visu laiku tikt klāt, lai gan es pat nezinu vai tā ir iespējams ieslēgt izslēgtu datoru kādam citam kurš pat tur neatrodas. .
Varbūt tas ir kaut kāds datora gļuks, kāda poga izļurkājusies un slēdz iekšā vai kas tāds. Drošības pēc jau uz servisu aizvestu, lai tad viņi noskaidro kas tur īsti ir.
Nu vel viens variants ir ka bios setingi ir kaut kā mistiski izmainījušies. . Jo tur var uzstādīt tādus kā "wake up" signālus ka dators pats manuāli iespēgsies.
Tur tad jātiek iekšā bios un jāpārbauda vai visi datora pamodināšanas setingi ir atslēgti.
Nez varbūt cenšoties uzlikt ot win 10 kaut kāds muļķis uznāca
Es te pirms kāda laika jau rakstīju, ka kāds nelabvēlis bija caur savu kompi ticis mūsējā un centās visu pirkt pēc kārtas. Visas paroles tika atrastas, pilnīgi viss. Labi, ka ve:-Diksmīgi noķēru.