Vajag, vajag :) Tikai manas kojas nav tā labākā atmosfēra tam :D bet nesūdzos, ceru, ka nedēļas nogalē palikšu viena istabā un tad trīs dienas atpūtīšos no visa un visiem
Guļu gultā, istaba pilna ar iedegtām svecēm un blakus izdzerta vīna glāze - vakara relaksācija pirms miega. Rīt kārtējā kaitinošā diena darbā, patīk, ka mājās varu no tā pilnībā atslēgties.
ameliya man karoc sestdoen bij jabid milzigo vannu lai kaku sudus iztiritu..pabidiju hvz kaa nokrakskeeja, bij nejutiga uz pus h talak normali naakamaa ritaa stipras saapes kustinot taa no svetdienas lidz sodienai...lauzts nav jo kustinat var..bet saap pat pacelot pannu vai sledzot durvis...
Pa pusei uzrakstīju referātu. Bet vismaz lepojos, ka sāku kaut ko darīt un vispār iekustināju. Rīt ceru pabeigt vismaz tekstu un tad vai nu arī rīt, vai nu 4dien nobeigt to līdz galam, ar visiem formatējumiem utt. un būs jāķeras klāt nākamajam mājas darbam. Traki to esmu ielaidusi uj tagad stāv kaudze + novembrī jau eksāmeni :'-( Un tas viss mācoties tikai sestdienās..
Mad, var būt arī sprādzis, ieplīsis kauls. Es tā sev kājas pirkstu ļoti atsitu, visu nakti dzelošas sāpes bija, nākamajā dienā pirksts uzpampis mazliet un sāpēja, bet lauzts 100% nebija.
Grūti pateikt, varbūt kāds nervs. Ja nepāriet, vajadzētu uztaisīt rentgenu, citādāk var iedzīvoties problēmās. Es ar savu kājas pirkstu neaizgāju un tagad ir sadzijis, apkaļķojies tusnītis starp 4 slaidiem pirkstiem :D
Mad, aizbrauc uz traumpunktu, lai uztaisa rentgenu. Mazums kas un veselība tikai viena, jāsaudzē :)
Sildos ar krūzi zaļās tējas ar citronu makrūnu garšiņu - pēdējā laika viena no favorītēm (l) un abi ar vīru mēģinām ieskicēt nākamā gada atvaļinājumu plānus.
Man lielā mājasdarbu pildīšanas diena rīt - mēnesi būšu nomarinējusi, bet piektdien jau nodošanas termiņš :-P
Gribas kādu filmu šovakar paskatīties, ko interesantu, bet ne ģimeņu filmas ne arī riktīgas šausmenes vai multenes, romantiku un šaušanu arī negribās, tad nu nezinu ko varētu (t)