Krāpšana, piedošana

Reitings 61
Reģ: 23.10.2012
Sveikas. Tā kā mani ļoti nomoka esošā situācija vēlos kādu padomu no malas.
Puisis ar ko man ir gandrīz 3 gadu attiecības mani krāpa. No viņa es to gaidīju vismazāk. Visu šo gadu laikā teica, ka mīl mani, ka esmu vienīgā, ka vēlas precēties. Bet tad pirms gandrīz 2 mēnešiem es uzzināju, ka viņš mani krāpj.
Krāpšana emocionāli. Pamanīju saraksti, kuru viņš momentāli izdzēsa, kad saprata, ka pamanīju. Uzdevu jautājumus kas par lietu utt. Uz visu tika melots.
Iegāju viņa mobilā operatora izrakstos un pamanīja, ka ar šo meiteni ir regulāri sazvanījies. Vēlāk mani pārņēma tāds stress, ka uzrakstīju pašai meitenei un jautāju kas bija.
Tas ko uzzināju - veselu gadu viņi bija man aiz muguras sarakstījušies, sazvanījušies. No sākuma kā pa draugam stāstot katrs par savām attiecībām, tālāk jau runas aizgājušas par seksu, precēšanos, bērniem, dzīvošanu kopā. Viņi bija kolēģi. Katru dienu kopā gāja pusdienās. Katru dienu pēc darba kopā gāja līdz pieturai. Un tad katrs pa savām mājām. Mans draugs pie manis.
Viņi abi apgalvo, ka starp viņiem fizisks kontakts nav bijis. Ne skūpsti, ne seksa. Tas mani mierina, bet laikam maldīgi, jo sāp jau ļoti.
Tagad mans draugs saka, ka tas viss esot bijis joks, bet man protams tas šķiet muļķīgs attaisnojums. Viņš šķirties negrib. Pēc lielas melošanas tomēr beigās apstiprināja, ka meitene teikusi taisnību. Bet ka tas esot tikai tāpēc, ka viņš esot domājis, ka es viņu nemīlu. Bet vai tas ir attaisnojums?
Draugs šķirties negrib. Saka, ka vēlas, lai esmu laimīga un ka darīt visu iespējamo, lai to panāktu. Man ir ļoti grūti jo tomēr kopīgi visu plānojām, kopīgi visu pirkām, kopīgi dzīvojām. Man jau slikti vien paliek no domas par to mantu dalīšanu. Negribu šķirties. Bet piedot arī nemāku. Visu laiku maļu galvā šo situāciju, šķiet drīz jau sajukšu prātā. Lūdzu dodiet kādu padomu. Vai kādai ir bijusi līdzīga situācija? Vai ir iespējams saglabāt attiecības?
20.10.2015 15:40 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Cirks gatavais! Sieviete, attopies, VESELS GADS MELU! Solījumi CITAI par KĀZĀM, BĒRNIEM, KOPĪGU DZĪVOŠANU!
22.10.2015 10:33 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Undija

Vienu es tev velos pateikt, ja kautko dari, tad izdari. Tava velesanas aiziet, bet neaiziesana, tagad vinjam skola rokaa ko vins pats varbut uzreiz nemaz neapzinaas. Manipulacijas stunda vinjam rokaa. es nedomaju, ak vinjs nenozelo nemaz, bet te ir jautajums ko vinjs nozelo vairak, to, ka sapinaja tevi vai to, ka tika piekerts. Nu padoma, ja tu nebutu uzzinajusi, tas viss butu turpinajies.
Un ja cilveks grib aziiet, nelizdes ne otra raudasana, nekas. Bet ta ka tu aiziet nevelies, ari no tavas puses ta ir sava veida manipuulacija, tu velies redzet kaa vinjs ludzas, parada, ak vinjam nav vienalga. Bet taa sis lietas nekartojas.
22.10.2015 10:37 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Aizvainojums nepāriet ilgi. Dažreiz izšķiries no cilvēka pat it kā normāli, bet aizvainojums par kaut ko, kas bijis attiecībās paliek. Es tiešām nedomāju, ka Tu varēsi viņam uzticēties. Tā būs kopdzīve, kur visu laiku liksies, ka Tevi krāpj, tiekas, sarakstās. Ar laiku Tev zudīs pašpārliecinātība, darīsi visu, lai viņam būtu ideāli, bet viņam nebūs gana. Tas Tevi padarīs tramīgu un Tu būsi mainījusies uz ne to labāko pusi.

Protams, tas, ko nepazīstami cilvēki raksta par šo situāciju internetā, nenozīmē, ka Tev tas jādara, bet tas, par ko esmu pilnībā pārliecināta, Tu nekad vairs Tavās attiecībās nejutīsies brīva, visu laiku baidīdamās, vai tik viņš nekrāpj.

Un emocionāli piesaistīties kāda ir daudz nopietnāka situācija kā varētu domāt. Tas nozīmē, ka tā kolēģe viņam patika kā cilvēks, kā sieviete, ar kuru ir interesanti, kas viņam patīk.
23.10.2015 10:48 |

Reitings 51
Reģ: 13.11.2011
Tā kolēģe ir neglīta?

Šitie raudātāji un turētāji.. Tāds teātris. Domāt vajadzèja pirms tam. Un es tai raudāšanai vèl sākt ticēt pēc pāris mēnešiem, gadiem (ir bijuši gadījumi), bet tas pirmais.. Tās ir emocijas no zaudèjuma. Un kuram. Tad patīk zaudèt? Labāk izcīnīt to zeltu, iekārt skapī un aizmirst par viņu..
23.10.2015 12:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits