Tava aprakstītā situācija man personīgi būtu sāpīgāka nekā uzzināt, ka bijis vienkārši nejaušs vienas nakts sakars, jo tas nozīmē, ka vīrietim viņa nav bijusi vienaldzīga, loģiski, ka kaut kādas jūtas pret to sievieti bija, jo vesels gads - tas nav mazais laiks. Otrs ir tas, ka meli bijuši jūsu attiecībās diezgan ilgu laiku, nevar 100% zināt, ka arī fizisks kontakts starp viņiem nav bijis. Varbūt par to melo abi, jo tai sievietei jau arī esot draugs, varbūt pati arī neriskē ar savu pakaļu, tāpēc neatklāj to.
Par piedošanu un attiecību saglābšanu runājot, viss ir iespējams. Ir pāri, kuriem izdodas saglābt attiecības, bet jārēķinās ar to, ka tas būs liels darbs no abām pusēm. Nevarēs zāģēt par to un pieminēt katrā strīdā. Būs jāiemācās uzticēties no jauna, vai varēsi? Ja nevarēsi, tad nav vērts pat mēģināt attiecības saglābt, jo savādāk tik un tā nekas neizdosies un agri vai vēlu aiziesiet katrs savu ceļu un kad tas notiks, tad vienīgais par ko būs nožēla, par pazaudēto laiku, ko varēji izmantot savādāk.
Man patika, kā viena forumiete te rakstīja. Aizej no viņa, lai pierāda ar darbiem, ka patiešām nožēlo, ja esi viņam svarīga, tad viņš tevi mēģinās atgūt. Savādāk viņš pasaka piedot un viss atkal pa vecam, pārāk viegli viņam, mazliet pamoki viņu, lai saprot reālo situāciju, ka tas tev ir nepieņemami, ka var tevi pazaudēt. Pēc tam arī varat sākt strādāt pie attiecībām.
Tas tāds man viedoklis. Lai veicas! :-)