Jackie nevajag pārspīlēt, lai nesmakotu pietiek ar elementāru sevis sakopšanu, nav vajadzīgi nekādi dārgie parfīmi ;-) Gan manos, gan vīra rados ir pietiekami daudz pensionāri , kas sevi kopj un man nav problēmu uzturēties viņu klātbūtnē.
Bet vispār es esmu jūtīga uz smakām, jā, man ātri paliek slikta dūša, ja nākas piespiedu kārtā ilgstoši ostīt ko nepatīkamu, neredzu iemeslu, kāpēc lai gan es nevarētu censties no tā izvairīties, rūpējoties par savu labsajūtu. Un savs mājoklis - tā ir vide, kur cilvēkam ir jājūtas pēc iespējas patīkamāk un drošāk.
Runājot par Siguldu, arī daudz esmu skatījusies dzīvokļus / mājas. Pilsēta jauka. Bet, ja katru dienu jābūt Rīgā, tad man tas variants nederētu. Manai radiniecei bija tur dzīvoklis, centās izbraukāt katru rītu, vakaru, beigās padevās, dzīvokli laikam izīrē tagad un pārvācās uz Rīgu. Nu nav tik vienkārši izbraukāt katru rītu un vakaru, it kā liekas, ka nav tālu, bet tas tomēr ir ļoti nopietns diskomforts. Cita lieta, ja, piemēram, cilvēks var strādāt no mājām vai nestrādāt un katru dienu nebūt Rīgā.
Bet katram jau pašam tas jāizvērtē. Manuprāt, tā jau darba dienās laiks sev / otrajai pusītei / ģimenei ir vien pāris stundas, un atņemt no šī laika vēl ceļā pavadīto, es tomēr nebūtu gatava.