Statuss sociālajos tīklos

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Ja esat attiecībās, jums ir norādīts tas sociālajos tīklos? Tas, ka vispār esat aizņemta vai pat ietagots konkrēts cilvēks, ar ko.

Kurš no jums pirmais nomainīja šo statusu? Jūs vai puisis? Un pēc cik ilga laika attiecībās?

Kā šo viskorektāk nokārtot? :) Negribu, lai padomā, ka esmu bērnišķīga...
19.10.2015 09:28 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es nekad neesmu sapratusi, kādēļ visi vienmēr tik ļoti slēpj savu attiecību statusu un kopīgās bildes. Kauns par savu otru pusīti? Vai varbūt negrib, ka citi zina, ka esi aizņemts, lai varētu flirtēt ar citiem? Es to tā uztvertu, ja mans vīrietis to tik spītīgi gribētu slēpt.
Man ir norādīts statuss, abi izdarījām to reizē, jo būtu dīvaini, ka vienam ir, bet otram nē. Kopbildes liekam reti un iepriekš sarunājam kuras likt.
Man nav iebildumu pret pāru kopīgām bildēm, tieši otrādi - tik forši skatīties uz laimīgiem cilvēkiem. Arī kad kāds apprecējies un ielicis jauno statusu, priecājos par viņiem. Jo kāda tad jēga no smukām bildēm, ja nevari ar tām dalīties ar citiem.
20.10.2015 15:28 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Statusus nenorādu. Pati bieži netagojos, un arī draugu ne. Vienreiz kino tik ietagoju abus, bet kurš tad var saprast, es ar draugu, brāli vai brālēnu tur. Kopējie draugi un viņa mamma gan mūs bieži ietagoja kkur. Tagad vairs nav tādu problēmu. :D
20.10.2015 15:37 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Es nekad neesmu sapratusi, kādēļ visi vienmēr tik ļoti slēpj savu attiecību statusu un kopīgās bildes. Kauns par savu otru pusīti? Vai varbūt negrib, ka citi zina, ka esi aizņemts, lai varētu flirtēt ar citiem? Es to tā uztvertu, ja mans vīrietis to tik spītīgi gribētu slēpt.

varbūt patiesais iemesls ir tāds, ka ne jau visiem visa dzīve ir sociālie tīkli? :) es, piemēram, fb esmu tikai darba dēļ, un nebūtu mani darbs uz to piespiedis, manis tur nebūtu. Līdz ar to neko nelieku par savu privāto dzīvi un nekādus statusus arī nemainu. Jāsaprot, ka ne visiem sociālie tīkli ir tik šausmīgi svarīgi.
20.10.2015 15:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits