Tas ir tā kā pieņemts rietumu kultūrā neēst suņus. Govis un vistas tomēr speciāli audzē tādām mērķim. Es nezinu nevienu suņu audzētavu sev tuvākajā apkārtnē, kur suņus pēc tam nokautu un to gaļu tālāk nodotu pārdošanai/ēšanai. Gaļēdāji mūsu kultūrā ir pietadušu ēst govis un vistas, jo tas ir ieaudzināts kā norma. Katrai gaļai ir sava garša, vistas un govs gaļu mūsu kultūrā ikviens, kas nav veģetārietis/vegāns utt., zin, kā garšo. Varbūt tad pamēģini pagatavot suni un ieēst suņa gaļu un tad redzēsim, vai tu vispār to varēsi ieēst, jo es nevarētu, man tas šķiet pretīgi, jo suni es sev gribētu mājās kā mīlīgu mājdzivnieku, govi un vistas gan nē, jo šie dzīvnieki ir vienmēr, arī vēsturiski skatoties, bijuši cilvēku iztikas līdzeklis, vai nu izmantojot govs pienu, vistu olas vai arī vēlāk nokaujot tos.
Tā ir vairāk vispārpieņemta norma, asociācijas un kultūras jautājums. Citur ēd arī tarakānus un citus kukaiņus, bet vai es kaut ko tādu ēstu? Nē, jo neesmu ne audzināta ko tādu ēst, ne arī ir vēlme ēst, ar ko ir nepatīkamas asociācijas.