Matu pārvērtības

Reitings 9
Reģ: 25.07.2013
Sveikas!
Ir sanācis tā, ka tie mati, kas pašlaik ir uz galvas jau ir apnikuši un esmu nolēmusi tos balināt!
Tā kā šajā brīdī visas tās, kas ir pret matu balināšanu kopumā var tālāk nelasīt - meklēju padomus par procesu, ne iemeslus pret to.
Tātad, pašai ir brūni, biezi mati, daļa no tiem gan pirms 5 mēn tika krāsoti rubīna tonī un krāsa vēl nav izēdusies un balināt matus gribu mājas apstākļos (zinu, ka būtu jau labāk iet pie profesionāļa, bet traku naudu īsti negribas tērēt, ja gadījumā izvēlēšos atgriezties pie brūnā toņa pēcāk)

Tātad ko es vēlos no Jums ir padomi kādus produktus izvēlēties balināšanai, cik ilga pauzīte jāietur starp balināšanas reizēm UN galvenokārt kādus produktus lietot, lai atjaunotu sausos sadedzinātos matus?

Un tiešām, iztiksim bez pret argumentiem par matu balināšanu un nedošanos pie profesionāļa, pēc tā es šeit nevēršos un visu jau esmu izlasījusi, tomēr gribās dzirdēt svaigus viedokļus no Jums, nevis rakties 07 gada diskusījās :) PALDIES :-)
18.10.2015 16:21 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
Pirmā reizē balini ar mazākiem %, itkā liekas, ka stiprāks balinātājs un ātrāks rezultāts, bet nē, labāk ar vieglāku. Ņemot vērā, ka balināsi mājās, nopērc zilo šampūnu, lai mati neizskatās piečurāti.

Bet vispār, godīgi sakot, stulbāku ideju pirmo reizi dzirdu. Aizej tak pie friziera. Lai mājās nopirktu labus materiālus balināšanai, samaksāsi 10x vairāk kā pie profesionāļa.. Tikai tur zini, ka nebūs kkādas problēmas :D
19.10.2015 12:14 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Es goda vārds nesaprotu kur ir problēma aiziet pie friziera. Kapēc Tu tik ļoti negribi? Saprotu, gribi pa lēto, bet lai mati ir veselīgi. Nu man neiet kopā.

Pagājuso mēnesi sev izbalināju pie frizieres sombre. Daļa ir prakstiski blonda. Ar vienu reizi, un nekas nav nobojāts..

Tādu pārgalvīgo balināšanu izdaŗīju tikai reizi vidusskolā, kad galva mazie zvirbulīsi dzīvoja. Pirmo reizi draudzene šķipsnas ielika, otro reizi ieliku balinātaju visos matos. Bišk apdedzināju galvas ādu un sānos kaut kā balinātajs nepaķēra un palika brūnas strīpas. Plus biju riži dzeltena. Ar trešo reizi dabuju blondus pilnībā + krāsa. No mājas negribeju nedēļas vairakas iziet. Brīnums, ka māte neizdzina no mājām. :D
19.10.2015 12:28 |

Reitings 9
Nē nu meitenes, Jūs mani fascinējat .. mierīgi minēju, ka komentārus pret balināšanu un nedošanos pie friziera varat paturēt pie sevis, bet tagad ieejot un lasot tas ir vienīgais ko saņemu .. Vai tiešām ir tik grūti palīdzēt cilvēkam nevis par visām varītēm mainīt lēmumu?
Nu i kas, ka mati paliks zili vai zaļi, vai mazāk, vai beigti .. ne tas uz visu mūžu ir, ne arī kkas nelabojams .. gribās cilvēkam pamēģināt kko jaunu - lai mēģina .. sanāks bēdīgi, nekas, kkā jau jāmācās un jāgūst pieredze
19.10.2015 14:59 |

Reitings 9
Bet tiešām liels paldies visām tām, kas deva jēdzīgus padomus! :-)
Tuvākajā laikā ziņošu kā man ar tām pārvērtībām veicās :-P
19.10.2015 15:01 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Nu i kas, ka mati paliks zili vai zaļi, vai mazāk, vai beigti .. ne tas uz visu mūžu ir, ne arī kkas nelabojams .. gribās cilvēkam pamēģināt kko jaunu - lai mēģina .. sanāks bēdīgi, nekas, kkā jau jāmācās un jāgūst pieredze

Baigā optimiste :D
19.10.2015 15:25 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Nu bet ko Tu, autore, gribi? Pabaiss piemērs, bet ja Tu prasītu, kā lēti, ātri un labi uzbūvēt atomelektrostaciju seismiski aktīvā reģionā, ko no tēmas zinišo ļaudis Tev teiks - labāk vispār nē, bet ja tomēr dari, tad nebūs ne lēti, ne ātri ;)
Es arī par pirmo reizi pie friziera. Nav jau uz supersmalku salonu vecrīgā jāiet, pie reizes var uzzināt visu interesējošo no praktizējoša cilvēka.
19.10.2015 16:06 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
es tev varētu izskaidrot kāpēc pie friziera ir prātīgāk aiziet un kā līdzīgi var izdarīt mājas apstākļos un ar kādiem tieši produktiem, taču mājās to darīt ir tikpat dārgi, ja ne pat vēl dārgāk, turklāt es tev vēl piķi paprasītu par visu savu pamācību un konsultāciju. figurē tādi stulbi sīkumi, kurus tu pati nenokontrolēsi pietiekami perfekti, tāpat realitātē JEBKURŠ balinātājas bojā matus. Paskatīsies youtube video, palasīsi ārzemju forumus, pamācības, blogus, palasīsi latviešu cilvēku padomus, atsauksmes, pasmelsies iedvesmu.. Un aiziesi uz veikalu, visu atkārtosi, pasekosi paciņu instrukcijai, nonāksi pie sava rezultāta, būsi pārbalinājusi matus, okej, izskatīsies ar proteīniem tev viņi labi, taču pēc mēnešiem, pusgada, gada sapratīsi, ka tas bija stulbi, jo mats būs bojāts (un no bojājuma, mīļās, izvairīties nevar, ja nu vienīgi olaplexu piemaisīt, bet to jūs tāpat nedabūsiet drogās). cik reāli tiem, kuri taisa video un raksta visu par balināšanu šādos forumos ir saprašana par to? ļoti, ļoti, ļoti mazam skaitam komentētāju. 99% youtubes video tiek skaidri pateikts, ka nav profesionāļi un nezina, ko dara. Un beidzas ar to, ka visi paliek zaudētājos - klients bez matiem, frizierim jālabo stulbas kļūdas, naudiņa, laiks utt.

PROTAMS, var cerēt uz labiem konsultantiem prof. veikalos, kuri tev neļaus sev galvu nodedzināt, bet drogās? nekad. frizieris uz drogām neiet strādāt par pārdevēju, neesmu vēl satikusi. mēs nevēlamies tevi atrunāt, mēs vēlamies, lai tu saproti, ka tas ir riskants pasākums, mēs piekrītam, ka ir forši eksperimentēt un pašam ņemties, bet mēs gribam tevi pasargāt no nevajadzīgām kļūdām, ko ir pieļāvuši miljoni cilvēki, to skaitā es, puse šejienes iedzīvotāju utt.

Neticu es `laimes stāstiem`, kamēr neredzu matu dzīvē pēc balināšanām un varu paskatīties, cik elastīgs tas ir palicis.
19.10.2015 17:11 |

10 gadi
Reitings 4829
Reģ: 29.01.2009
šeit meitene vienas dienas laikā no melniem tiek uz platīnblondiem, turklāt izskatās ka nemaz nesabojāja, vienīgi izmantotos līdzekļus nez vai var dabūt LV
https://www.youtube.com/watch?v=3WdfKLAOjrQ
mani šis video točna iedvesmotu pamēģināt:-)
28.10.2015 13:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits