Ui, esmu šitam gājusi cauri - vēlu izturību :D
Bija man tumši brūni mati pēc visas ņemšanās - platīna blondi. Varu pastāstīt par savu pieredzi.
Sāku balināt pakāpeniski, bija bail visos matos likt to dranķi, tāpēc sāku ar galu izbalināšanu, tad kaut ko līdzīgu ombre, tad vairāk uz augšu balināju šķipsnās, kas līdzinājās balayage. Mati izcieta ļoti daudz balināšanas reizes, 5 vismaz, tiešām brīnos kā man tagad ir mati. Biju ļoti stingri nolēmusi, ka gribu gaišus matus, tad nu caur ērkšķiem gāju uz zvaigznēm :D Protams, bija oranžie un dzeltenie pigmenti, tur perfekti palīdzēja krievu līdzeklis TONIKA. Ar pirmo reizi visu nesmuko toni noņēma un pārvērta smuki gaišā. Beigu beigās es tomēr aizvilkos pie frizieres, lai piebeidz man to matu balināšanu, jo pašai vnk nebija nervi vairs.
Pašlaik strādāju sfērā, kur esmu iepazinusies ar matu kopšanu, arī krāsošanu un līdzekļiem. Silti iesaku pirkt profesionālos balinātājus nevis tos, kas drogās. Vairāk skāde kā labums.
Pēc matu balināšanas labi ir ielikt matos tonētāju. kad mats ir izbalināts , viņš ir tukšs, tonētājs vai krāsa matu aizpildīs un tas būs izturīgāks. Un , protams, eļļas, eļļas un vēlreiz eļļas...
Un ja pavisam godīgi - es nežēlotu naudu, ietu pie friziera. Ja gribi vnk smuki izbalināt visus matus, nevis tajā pašā balayaga stilā vai vēl kā specifiski, tas nebūs nemaz tik dārgi. Aizejot pie friziera samaksāju mazāk, kā saskaitot tos visus līdzekļus kopā, kurus biju pirkusi kad pati balināju.