Dāvana (nauda)

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Jau laicīgi, vēlos atlikt naudiņu, ko vēlos pasniegt mīļotajam uz viņa apaļo dzimšanas dienu. Bet vēlos to izdarīt nedaudz savādāk, lai nav tā -Lūdzu tev aploksne! Bet lai ir ar kādu odziņu,lai uzreiz nenojauš par dāvanu.
Naudu dāvināšu ar domu, lai pats var nopirkt to ko sirds kāro, protams daudz tas nebūs,bet ir nolikts mērķis 5 mēnešu laikā sakrāt 300-350euro. Padalaties ar idejām kā forši pasniegta naudu dāvanā!
Paldies un lai jums jauka šī diena! :-)(l)
18.10.2015 12:59 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Man patīk Sophie. ideja, vai arī ideja par dāvanu karti, kaut gan dāvanu karte ir tāda lieta... Ne vienmēr priekš mašīnas visu pērk veikalos, citreiz sludinājumos un tā.
19.10.2015 01:14 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Tev vajag to naudu iepakot kādā mazā mašīnītē, uztaisīt papīra mašīnīti vai ko taml. Pameklē idejas Pinterest

Ja autore beigās izlems par labu naudas dāvināšanai, šī ir ideja izklausās feini.

Bet es arī piekrītu tām, kas saka, ka šāda dāvana jāapdomā kārtīgi.
es to vien dzirdu ,ka viņš saka man mašīnai to vajag un to vajag

Ja runa ir par lietām, kas mašīnu padarītu viņaprāt smukāku vai kādā citā ziņā krutāku, tad ok, tas būtu forši. Bet, ja tas, par ko viņš runā, ir eļļas maiņa, jaunas riepas, jo vecās nodilušas vai kaut kas no standarta apkopes, tad tiešām ir jāpazīst savu vīrieti un jāzina, vai viņš par to priecātos. Manējais par smukumlietiņām mašīnai priecātos, bet naudu parastai apkopei uzskatītu par tādu pašu apvainojumu, kā piedāvāt uz dzimšanas dienu samaksāt viņa vietā viņa telefona rēķinu - būtu sabojājusi viņam svētkus. Cosmo te nelīdzēs.

Uzzināt, ko viņš vēlētos, tas jau nav nemaz tik grūti. Kā joku uzsāc sarunu, kā viņš sevi iepriecinātu, ja šodien loterijā vinnētu 500€, bet ar noteikumu, ka tērēt var tikai savam priekam un skaties, kas no atbildēm Tev der. Protams, laicīgi izdomā, ko teiksi, ja Tev pajautās to pašu. Uz jautājumu, kur rāvi tādu jautājumu, vienmēr var atbildēt - palasīju netā kaut kādu diskusiju, tagad pati fantazēju :)
19.10.2015 04:19 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Mīļotajam naudu nedāvinātu un kur nu vēl tortes vai kociņa veidā :D Arī, ja dāvinātu, zinu, ka viņš to pavisam noteikti nepieņemtu.
Ja Tavējam vajag mašīnlietas, tad tādas arī pirktu! Laiks, lai info izvilinātu Tev ir pietiekoši daudz.
19.10.2015 08:34 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es gan neredzu neko ārkārtēju, ja draugam uzdāvintu naudu, ja vien tam visam apakšā būtu stāsts un viss būtu forši noformēts :D tak ne jau dāvanas formā, bet iepriecināšanā un idejā ir būtība. youtube var atrast visādus foršus klipus, kā salocīt naudu, Pinterestā arī daudz ideju.
es uz kāzām esmu šādus dāvinājusi, varbūt var kā transformēt par tev nepieciešamo tēmu ;)

19.10.2015 09:59 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Šī laikam man arī aktuāla tēma...tuvojas draugam 2 svētki un viņš ir no tiem, kuram nekad neko nevajag...tracina tās novembra problēmas katru gadu :D varbūt tiešām jāiepako nauda biezpiena cepumu mājiņā... :D(t)
19.10.2015 10:06 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
laiks vēl 5 mēneši. Meiča tagad nopirks čalim jaunas kalotkas vai spoleri, gaidīs viņa dz.d., bet pa to laiku čalis pats jau sev visu nopircis :D :D
Padomā labāk kaut ko jauku nevis naudu vai lietas mašīnai.. nu nezinu, man tas nešķiet forši un mīloši.. labi, ka zinu, ka manējais arī neko tādu nekad negribētu no manis saņemt.
Tāpēc tu esi sieviete
19.10.2015 12:38 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Naudu mīļotajam vīrietim? Nu neez... Labāk ieguldi to naudu kādā skaistā dāvanā, kuru var kopā izmantot. Piemēram, kkāds spa vai izbrauciens kkur.
19.10.2015 12:40 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Nebiju iepriekš dzirdējusi tik kategoriskus viedokļus par naudas dāvināšanu. Esmu dāvinājusi, bet ar attiecīgu norādi, kam tas ir...un es pati arī esmu saņēmusi ar attiecīgo norādi. Neliekas tas nekas tāāāāds. Nesen tieši dāvināju pulkstenim naudu, es labāk dāvinu naudu, lai viņš izvēlas savu ideālo pulksteni nekā uzdāvinu pulksteni, kas viņam liekas ok, bet, piem, uz rokas nav ērts utt. Es gan parasti šādos gadījumos piedāvinu klāt kaut ko no uķi puķi sērijas, lai nebūtu plika nauda..
19.10.2015 12:48 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Nezinu, ko te visas ņemās ap to naudu.
Man, piemēram, ir vīrietis, kam ir vissss un neko nevajag, vai to ko vajag - kaut ko no foto tehnikas, mūzikas tehnikas, slēpošanai vai riteņbraukšanai es reāli ne zinātu, ne mācētu vajadzīgo nopirkt, attiecīgi jau sen, dāvinu naudu mērķiem - viena slēpe piemēram, vai velo detaļām utt. Pielieku klāt kādu šoko vai citu nieciņu, kā ņam ņam rakstīja, bet reāli neko sliktu tajā nesaskatu. Sliktāk, manuprāt, ir nopirkt, ko tādu ko viņam ne vajag, ne grib, vai varbūt pilnīgi citādāku nekā grib...
19.10.2015 13:11 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Zoomzoomzoom paldies, ka tu saproti mani.;-). Protams, ka patīkami, ir saņemt dāvanā ko foršu, taču ne vienmēr gaumes sakritīt,un viņš man nav no tiem kam patiks foto rāmi bilde vai apdrukāts krekls. Vinam patīk taustāmas ,materiālas dāvanas. Kuras var pēc tam arī kur izmantot. Nav grūti nopirkt, kaut pulksteni vai kādu apģērbu, bet ja tas kas man patiktu, draugam nepatiktu? Labāk dāvināt naudu vai dāvanu karti, lai cilvēkam ir iespēja izlemt pašam ,ko sev vēlas. Es jau negrasos atvērt viņa klātbūtnē maku,un teikt, še mīļais te tev ko nopirkt uz savu dzimeni :-D
22.10.2015 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits