Tev vajag to naudu iepakot kādā mazā mašīnītē, uztaisīt papīra mašīnīti vai ko taml. Pameklē idejas Pinterest
Ja autore beigās izlems par labu naudas dāvināšanai, šī ir ideja izklausās feini.
Bet es arī piekrītu tām, kas saka, ka šāda dāvana jāapdomā kārtīgi.
es to vien dzirdu ,ka viņš saka man mašīnai to vajag un to vajag
Ja runa ir par lietām, kas mašīnu padarītu viņaprāt smukāku vai kādā citā ziņā
krutāku, tad ok, tas būtu forši. Bet, ja tas, par ko viņš runā, ir eļļas maiņa, jaunas riepas, jo vecās nodilušas vai kaut kas no standarta apkopes, tad tiešām ir jāpazīst savu vīrieti un jāzina, vai viņš par to priecātos. Manējais par
smukumlietiņām mašīnai priecātos, bet naudu parastai apkopei uzskatītu par tādu pašu apvainojumu, kā piedāvāt uz dzimšanas dienu samaksāt viņa vietā viņa telefona rēķinu - būtu sabojājusi viņam svētkus. Cosmo te nelīdzēs.
Uzzināt, ko viņš vēlētos, tas jau nav nemaz tik grūti. Kā joku uzsāc sarunu, kā viņš sevi iepriecinātu, ja šodien loterijā vinnētu 500€, bet ar noteikumu, ka tērēt var tikai savam priekam un skaties, kas no atbildēm Tev der. Protams, laicīgi izdomā, ko teiksi, ja Tev pajautās to pašu. Uz jautājumu, kur rāvi tādu jautājumu, vienmēr var atbildēt - palasīju netā kaut kādu diskusiju, tagad pati fantazēju :)