Dāvana (nauda)

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Jau laicīgi, vēlos atlikt naudiņu, ko vēlos pasniegt mīļotajam uz viņa apaļo dzimšanas dienu. Bet vēlos to izdarīt nedaudz savādāk, lai nav tā -Lūdzu tev aploksne! Bet lai ir ar kādu odziņu,lai uzreiz nenojauš par dāvanu.
Naudu dāvināšu ar domu, lai pats var nopirkt to ko sirds kāro, protams daudz tas nebūs,bet ir nolikts mērķis 5 mēnešu laikā sakrāt 300-350euro. Padalaties ar idejām kā forši pasniegta naudu dāvanā!
Paldies un lai jums jauka šī diena! :-)(l)
18.10.2015 12:59 |

Reitings 109
Reģ: 16.10.2015
MoonLady +

Es vel parasti ielienu vēsturē un paskatos ko viņš ir skatījies-parasti ir kādi skaļruņi, vai sporta zāles ekipējums :) tad arii var smelties idejas ;)
18.10.2015 19:07 |

Reitings 109
Manam chabulim drīz vārdadiena-visādas idejas galvā- viena piem. tie trauciņi ar uzrakstiem Divi pluss ir nopērkami piem. - Kārumpods_ bet tādu kas domāts guļamistabai pilnu ar prezīšiem :D
18.10.2015 19:10 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Sognare-varbuut tu vareetu iemineeties vinam ,ka soreiz veeletos vinam uzdaavinaat kaut ko ,kas vajadziigs tai masiinai...Es taa parasti daru ar savu viiru...Vins nopeerk(izveelaas) sev ko vajag ,un es piemetinu,ka tas ir uz to jubileju!Vins vienmeer to uznem ar humoru un nosmejaas!!
Godiigi sakot,viss jau atkariigs no taa ,cik tuvi esiet,cik ilgi jau paziistami...Viiriesi parasti nav tik sentimentaali,romntiski ka sievietes!Visam pieiet mazliet savaadaak!:-)
18.10.2015 19:11 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Es par to biju arī iedomājusies MoonLady,bet tad viņš noteikti, atņems man maku ,nobāzīs,lai netieku klāt, un beigās par savu naudu nopirks to ko vajadzēja. :-D:-D
Nākamgad paliek, apaļi 30 gadi un tik tiešām nevēlos uzdāvināt ko miskastē metamu. Tādēļ ir doma, pa naudas dāvināšanu .:-/
18.10.2015 19:11 |

Reitings 109
Sognare Nu dīvaini manliekas naudu dāvināt-varbūt paņem kādu viesnīcas nummuriņu -un dienu ar kko ekstrēmu nākošajā dienā,vai relaksējošu-kko izplānot...bet nu tu noteikti labāk zini ko tavs vīrietis vēlētos ;) es savējam noteikti tumbas par tādu naudu nopirktu :)
18.10.2015 19:18 |

Reitings 3871
Sognare!Ideja kaa taada ir zelta veerta!!!Varbuut tad iedod to naudu tiesaam ,bet ar taadu huumora pieskanu varbuut-uzraksti varbuut klaat ,kam tiesi paredzeeta!Es laikam pieliktu masiinas modeliiti klaat-Mercedes(maneejam)!Manam viiram tas vareetu patikt!
18.10.2015 19:21 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Katrs pāris ir atšķirīgs-ja autore domā, ka viņas vīrietis priecāsies par naudu, gan jau tā arī būs. Man tikai liekas nepareizi, ka tā dāvanas nauda jākrāj 5 mēnešus. Saņēmējs jutīsies neērti. Dāvini tik, cik vari atļauties vienā mēnesī iekrāt.
18.10.2015 19:34 |

Reitings 41
Reģ: 24.09.2015
Manam chabulim drīz vārdadiena-visādas idejas galvā- viena piem. tie trauciņi ar uzrakstiem Divi pluss ir nopērkami piem. - Kārumpods_ bet tādu kas domāts guļamistabai pilnu ar prezīšiem

omg, virietim ko tadu?drizak izklausas, ka davanu taisi sev un pati ierec. Stulbi. Tad jau labak tiesham naudu davinat vecim, lai taisa savu mashinu. Vismaz sognare atbalsta savu milo virieti, ar to,ka vins aizraujas ar masinam, nevis davina bezjedzigus podinus. LOL :-D
18.10.2015 19:57 |

Reitings 3871
UFC-piekriitu!
18.10.2015 19:59 |

Reitings 109
UFC Stulbi ir neizlasīt vissu-tā būtu 1na no dāvanām-un humoram arī attiecībās ir jābut!
18.10.2015 20:03 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nu, bljaaviens 30 gadiigam viirietim naudu, lai k.ko nopirktu mashiinai, turklaat kraas gandriiz pus gadu. Klau, Tu neshauj paar striipu mazliet?

Es veel vareetu saprast, ka kaut kaada tikko straadaat uzsaakusi studente daavinaatu taadam pasham tiko straadaat uzsaakusham studentam uz 20 gadu jubileju to naudu mashiinas tjuuningam, nu tipa jauna un glupa un miilas aizmiglotas acis, tur neko neiestaastiitu, kaa neviena te neko neiestaastiijai tai zelta kjeedes davinaataajai tepat forumaa. Bet te izklausaas, ka jau sapraatiigaa vecumaa, bet, kaa sieviete vajadzeetu uzvesties, sajeegas nav.

Ja jau mineeji, ka viirietis, ja tieshi piedaavaatu, nenjemtu, tad Tev ir normaals viirietis pagadiijies, kaapeec Tu vinjam ar savu suuri gruuti kraato naudu gribi uzbaazties? Vinja mashiina ir vinja dariishanas. Ja tas nav kaut kaada konkreeta tjuuninga shtelle un Tu nezini tieshi, ko tieshi vinjam vajag, izveelies citu daavanu, ir n-tie varianti, ko miiljotajam daavinaat.

Pilniigi garaam naudas daavinaashana miiljotajam viirietim. Dalja noteikti buus ieveerojusi, ka es biezhi esmu izteikusies, ka viirietim jaabuut tam, kursh speej nodroshinaat gan sevi, gan sievieti un beernus utt/u.tml, tachu sheit mans komentaars pat nav no shiis operas. Shii naudas daavinaashanas ideja miiljotajam pilniigi no visiem viedokljiem un peec etikjetes ir pilniigaa dirsaa.

Jebkursh normaals viirietis jutiisies labaakajaa gadiijumaa neeerti, sliktaakajaa pazemots. Bet es laikam te lieki dzeseeju muti. Ieej kaadaa viirieshu forumaa un pajautaa, vai vinji veeleetos sanjemt no miiljotaas pus gadu kraatu naudu, lai kaut ko nopirktu prieksh auto.
18.10.2015 20:04 |

10 gadi
Reitings 1136
Reģ: 30.04.2011
Uzzini,ko tieši viņš vēlas tai mašīnai un nopērc. Mans draugs sen gribēja mašīnai kkādu īpašo RS spoileri. Es izmeklējos visus autoveikalus līdz to atradu,tad nokrāsoju mašīnas krāsā (protams,ne pati :D), smuki apsēju ar lentīti un uzdāvināju.
Es arī savējam nekad nedāvinātu naudu,tad drīzāk dāvanu karti kāda autoveikalā vai kā,bet ne pliku naudu.

Bet nu jā,katram jau mums tie vīrieši savādāki.
18.10.2015 20:15 |

Reitings 3871
Humorinam ir jaabuut -es arii piekriitu,bet ir loti labi jaapaziist cilveeks-vai sapratiis to humoru pareizi?Laba ideja par daavanu karti!:-)
18.10.2015 20:21 |

Reitings 109
kumu +
18.10.2015 20:29 |

Reitings 854
Reģ: 07.03.2015
Man bija diezgan līdzīga situācija. Mans draugs jau sen runāja, ka viņam gribētos ērtāku datorkrēslu. Tā kā mans "ērtāks" ir ļoti atšķirīgs no viņa "ērtāks", es dāvināju vienkārši naudu aploksnē ar uzrakstu "Datorkrēsls". Un viņš aizgāja, "izmērījās" un izvēlējās tādu, kas ir viņam ērtāks. Līdz ar to, es domāju, ka Tev vajag to naudu iepakot kādā mazā mašīnītē, uztaisīt papīra mašīnīti vai ko taml. Pameklē idejas Pinterest. Attiecībā uz to, ka dzīvesbiedriem nedrīkst dāvināt naudu mums attiecībās aizspriedumu nav, kamēr tā nauda aiziet konkrētam mērķim. Vai nu kā te bija rakstīts - aizved uz veikalu un lai izvēlas, vai taml., galvenais, lai nav tā, ka - še Tev nauda, jo es nezinu, ko uzdāvināt.
Bet es vēl padomātu par, to, vai vajag dāvināt tādu summu, ko īsti nevar atļauties un kam gandrīz pusgadu ir jākrāj. Tas būtu lielāks jautājums.
18.10.2015 20:43 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es pieļauju, ka mana 2. pusīte to naudu no manis nemaz nepaņemtu.. vēl morāli nolasītu :D
18.10.2015 20:47 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013

Es pieļauju, ka mana 2. pusīte to naudu no manis nemaz nepaņemtu.. vēl morāli nolasītu

Jā. :D
18.10.2015 20:51 |

Reitings 3871
Die kleine hexe-man pilniigi "zils gar aciim ", tavu ierakstu lasot!Vareetu domaat,ka cilveekiem nekad neko nevajag peec tiem 30-tad visi millionaari:-D,nekad nav taads briidis dziivee,ka vareetu pielaut domu ,ka iet gruutaak!Es ,piemeeram, nedomaaju ,ka tai summai buutu jaabuut milziigai,ko vareetu pielikt tai detalai utt.
Viirietim jaabuut tam ,kas uztur utt-taadi skaisti vaardi,bet reaalaa dziivee kaadreiz ta nav!Kaadreiz tai sievietei ir jaapaliidz arii...Tad jau manaa gadijumaa iznaak,ka es nekad neko nevaru dot saveejam viiram,jo vins tiesaam var nopirkt visu...Man tomeer ir veeleesanaas piebiedroties ,kaut ko iedot no savas puses,bet taadu ,kas vinam buutu vajadziigs un taa tiesaam vareetu buut taa masiinas detala...
Piekriitu,ka visu savu suuri ,gruuti pelniito naudinu nevajadzeetu atdot,tas gan.
18.10.2015 21:04 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Gimene nereti metamies un davinam naudu konkretai lietai. Nesen puemeram medibu bisei, jubilars gan pats pirka. Mums ta patik, Neciesam bezjedzigas davanas, Un ja zinam ko velas, un summa ir palielaka kapec ne? Man piemeram apkart nav miljonari ne 30 it gados,m ne ari 60 it.
18.10.2015 21:42 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Bet es vēl padomātu par, to, vai vajag dāvināt tādu summu, ko īsti nevar atļauties un kam gandrīz pusgadu ir jākrāj. Tas būtu lielāks jautājums.
18.10.2015 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits