Bruno, kad tu pats būsi pietiekami pieredzējis un nobriedis, sapratīsi, ka nav viena noteikta modeļa, kā pareizi izaudzināt veiksmīgu bērnu. Vari izaudzināt ļoti veiksmīgu, atbildīgu bērnu, palīdzot viņam finansiāli līdz 25 gadu vecumam un vari panāk citu efektu- pilnīgu dīkdieni, kurš finansiāli sēž uz sievas pleciem, izliekot dēlu 18 gados no mājas. Galvenais ir bērnu motivēt un iemācīt mērķtiecību, tad arī viņš izaugs par veiksmīgu cilvēku.
P.S. Ja jau tev ir vidējā profesionālā izglītība, kuru var iegūt līdz 18 gadu vecumam, tad sanāk, ka pēc 18 gadiem pats neesi diži daudz panācis! Nevajag nopelt citus un viņu audzināšanu..
Man ir 20 gadi un mani vecāki mani nedaudz finansiāli atbalsta, jo studēju prestižā augstskolā ārzemēs+ strādāju brīvdienās, bet ar to šeit diemžēl nepietiek pilnvērtīgai dzīvei. Esmu ļoti motivēta un novērtēju savu vecāku atbalstu. Zinu, ka šī atbalsta dēļ man dzīvē būs daudz vairāk ceļi vaļā nekā tad, ja macītos Latvijā neklātienē, lai pa dienu varu strādāt Hesburgerā un apmaksāt augstskolu..