Kritizesana

Reitings 88
Reģ: 02.01.2015
Sveikas.
Nu jau ilgu laika posmu esmu kopa ar savu draugu un vel pie tam stradaju pie vina. Vins ir uznemejs, ka jau pats nosaka sev visu, ta ari ir prieksnieks parejiem. Mani pienakumi tagad jau kluvusi nopietnaki, atlauj tagad vairak darit, tie ir saistiti ar telefona zvanu atbildesanu, e-mailiem un ari dazreiz uzkopsanas darbiem. Viss ko vins saka, ja ir jaizdara tas tiek izdarits. Jutos no vienas puses labi un komfortabli, ka prieksnieks ir mans draugs. Bet ir viena lieta, kas pedeja laika virza uz striidiem. Vins kritize lielako dalu ko es daru. Es runaju vaciski ar klientiem, izgaju kursus, lai uzlabotu zinasanas, tacu nerunaju perfekti. Piemers, zvans no uzkopsanas agenturas... Vini piedava uzkopt musu biroja telpas, es saku, iedosu savu prieksnieku, lai uzgaida mirkliti. Sie klausuli noliek tiesi bridi kad draugam iedevu teelfonu. Un tad pec tam draugs saka: kapec nejautaji kas tie tadi par pakalpojumiem, kapec uzreiz devi man telefonu, nevajadzeja sito, to un to.... Cik var? Ari par to, ka biroja ir garlaiciiba un neviens nezvana, ir klusums, es klausos muuziku, vins saka ka es uzvedos neprofesionaali. Tad man nervs netur un es saku raudat, jo es saku: tad apsedies un izrunajies ar mani un pasaki kas ir tas ko es tik nepareizi daru, varbut es pieteiksos kursos tiesi klientu apkalposana vai uzrakstit uz lapas ka man pareizi atbildet uz zvaniem. Tad vins saka, ka vins pats iemacijas un apguva visu, ka tas nak ar laiku un es darot labu darbu un atvainojas. Un kada jega no tas nemitigas atvainosanas. Noved lidz asaram un pec tam pasaka piedod un tas turpinas. Tikko atkal pateica, kapec tu dari ta, tas ir nepareizi, tev vajag ta darit. Un ta joprojam. Man nav problemas ar darbu bet gan ar drauga/ prieksnieka attieksmi. Ko lai es daru lai butu miers starp mums un nebutu jasanem aizradijumi par katru izteikto manis vardu?
15.10.2015 13:36 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Bet varbūt tu tiešām esi glupa darbiniece un viņš tevi pacieš tikai tādēļ, ka esi viņa draudzene?
Es vispār neiedomātos uzkopšanas kompāniju, kura zvana, lai izteiktu piedāvājumu, savienot ar priekšnieku. Vispirms ir jānoskaidro, ko viņi grib, cik tas maksās, kuros laikos tīra un tikai tad jāiet pie priekšnieka teikt, ka "ir tāds piedāvājums, pa tik un tik".
Izskatās, ka tu viņu trobelē par katru nieku, varbūt tādēļ arī kritizē.
Un mūziku var klausīties darba laikā, tikai jautājums – ko tu klausies un cik skaļi. Ja uzliec Tatu un klausies "Ja sašla s uma" varētu būt, ka priekšniekam ir iebildumi, jo tas patiešām ir neprofesionāli.
15.10.2015 15:03 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Noved lidz asaram un pec tam pasaka piedod un tas turpinas.

p.s. Un, ja tu par katru aizrādījumu pinkšķi - domā, ka citā darbā būs savādāk? Ka neviens tev neko neaizrādīs un nepamācīs?
15.10.2015 15:05 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
es strādāju ģimenes uzņēmumā , bet es ne par ko negribētu strādāt kopā ar vīru , mēs 100% pēc 1/2 gada sakautos , es nepārspīlēju ....
te variantu nav daudz un runāšana maz ticams , ka palīdzēs ... vai nu paciet un neraudi pie katra pārmetuma vai maini darbu, pieļauju , ka rekomendācijas no šīs darba vietas tev būs perfektas :-)
15.10.2015 15:13 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Sliecos piekrist koshlenes viedoklim.
15.10.2015 15:16 |

Reitings 7743
Nodali darbu no personīgajām attiecībām.
Un - kāpēc uzreiz jāraud? Neuztver to kā personīgu apvainojumu, bet gan kā ieteikumus, lai turpmāk darbi tiktu izpildīti precīzāk un korektāk. :)
15.10.2015 18:31 |

10 gadi
Reitings 13809
Arī pie cita priekšnieka Tu raudātu?
15.10.2015 19:41 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Es uzskatu, ka draugam ir konkrēti jāuzrakstā uz lapas tavi pienākumi un pa punktiem ir jāpaskaidro kā un kas jādara, kuros gadījumos pašai jātiek galā, kuros labāk savienot ar vinju. Tev ir paškritiski jāizvērtē savs darbs un sava attieksme pret to. Mani nedaudz mulsina, ka tie pienākumi, kurus tu veic, skaitās "nopietnāki"..un tas liek domāt, ka lielākā problēma ir tevī, draugs vienkārši korekti un profesionāli to pasniegt. Esi laba darbiniece un piedāvā to pienākumi atrunāšanu pa punktiem:-)
15.10.2015 21:54 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
, kuros gadījumos pašai jātiek galā, piemēram, ar telefona sarunu un kuros labāk savienot ar vinju
15.10.2015 21:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits