Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kritizesana

Reitings 88
Reģ: 02.01.2015
Sveikas.
Nu jau ilgu laika posmu esmu kopa ar savu draugu un vel pie tam stradaju pie vina. Vins ir uznemejs, ka jau pats nosaka sev visu, ta ari ir prieksnieks parejiem. Mani pienakumi tagad jau kluvusi nopietnaki, atlauj tagad vairak darit, tie ir saistiti ar telefona zvanu atbildesanu, e-mailiem un ari dazreiz uzkopsanas darbiem. Viss ko vins saka, ja ir jaizdara tas tiek izdarits. Jutos no vienas puses labi un komfortabli, ka prieksnieks ir mans draugs. Bet ir viena lieta, kas pedeja laika virza uz striidiem. Vins kritize lielako dalu ko es daru. Es runaju vaciski ar klientiem, izgaju kursus, lai uzlabotu zinasanas, tacu nerunaju perfekti. Piemers, zvans no uzkopsanas agenturas... Vini piedava uzkopt musu biroja telpas, es saku, iedosu savu prieksnieku, lai uzgaida mirkliti. Sie klausuli noliek tiesi bridi kad draugam iedevu teelfonu. Un tad pec tam draugs saka: kapec nejautaji kas tie tadi par pakalpojumiem, kapec uzreiz devi man telefonu, nevajadzeja sito, to un to.... Cik var? Ari par to, ka biroja ir garlaiciiba un neviens nezvana, ir klusums, es klausos muuziku, vins saka ka es uzvedos neprofesionaali. Tad man nervs netur un es saku raudat, jo es saku: tad apsedies un izrunajies ar mani un pasaki kas ir tas ko es tik nepareizi daru, varbut es pieteiksos kursos tiesi klientu apkalposana vai uzrakstit uz lapas ka man pareizi atbildet uz zvaniem. Tad vins saka, ka vins pats iemacijas un apguva visu, ka tas nak ar laiku un es darot labu darbu un atvainojas. Un kada jega no tas nemitigas atvainosanas. Noved lidz asaram un pec tam pasaka piedod un tas turpinas. Tikko atkal pateica, kapec tu dari ta, tas ir nepareizi, tev vajag ta darit. Un ta joprojam. Man nav problemas ar darbu bet gan ar drauga/ prieksnieka attieksmi. Ko lai es daru lai butu miers starp mums un nebutu jasanem aizradijumi par katru izteikto manis vardu?
15.10.2015 13:36 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Maini darbu. Tas pie laba nenovedīs!
15.10.2015 13:43 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Piekrītu unique, maini darbu, es goda vārds negribētu ar savu otru pusīti strādāt kopā :-/
15.10.2015 13:47 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Off topic - šādu tēmu jau nebiju veidojusi? kapēc man liekas, ka vienreiz jau so lasīju..
15.10.2015 13:48 |

Reitings 88
Ja, mainit darbu ir viena iespeeja, tacu kaa lai to izskaidro draugam?
15.10.2015 13:52 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Tā arī pasaki, ka viņš ir kā skabarga pakaļā :D
15.10.2015 13:55 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Pievienojos komentāriem, ka jāmaina darbs. Tas nāks par labu gan tev, gan viņam. Citādi tu viņa aizrādījumus tver ļoti pie sirds, tā tam nebūtu jābūt, darbs ir darbs. Un drusku pārsteidza frāze
Mani pienakumi tagad jau kluvusi nopietnaki, atlauj tagad vairak darit, tie ir saistiti ar telefona zvanu atbildesanu, e-mailiem un ari dazreiz uzkopsanas darbiem.

Tad jautājums, ko tu darīji pirms tam? Pienesi kafiju?
Paskaidro piem. ka tu negribi jaukt darba un personīgās attiecības, un, ja mainīsi darbu, tas nāks par labu jūsu attiecībām :)
15.10.2015 13:57 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Mani pienakumi tagad jau kluvusi nopietnaki, atlauj tagad vairak darit, tie ir saistiti ar telefona zvanu atbildesanu, e-mailiem un ari dazreiz uzkopsanas darbiem.

Tad jautājums, ko tu darīji pirms tam? Pienesi kafiju?

man tāds pats jautājums radās! un arī ir sajūta, ka kaut kad šāda problēma jau lasīta.
Es piekristu ar otru pusīti strādāt kopā tikai tad, ja abi ir vienlīdzīgos amatos un abiem vienlīdzīga teikšana
15.10.2015 13:59 |

Reitings 88
Nezinu pat cik viegli bus atrast jaunu un labu darbu... Valodas zinasanas ir, tacu izglitiba tikai Latvijas videja..
15.10.2015 14:00 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Nu, vēl ir variants korekti darīt savu darbu.

Tas nav nekas tāds, kas prasa īpašas zināšanas.
15.10.2015 14:01 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Ja gribi strādāt pie drauga', tad jāizslēdz emocijas.

Padomā vai citā darba vietā par katru kritiku sāktu raudāt ( ja, jā, tad cita lieta), tas, ka draugs, tas neko nemaina. Raudāšana nav profesionāla attieksme, it īpaši, ja katru reizi. Darbs ir darbs un attiecības ir attiecības, abi stingri jānodala, ja nespēj pieņemt to, tad maini darbu.
15.10.2015 14:03 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Tev ir ne tikai valodas zināšanas, bet arī biroja administratores darba pieredze tajā pašā valstī. Ja tu tiešām uzskati, ka dari darbu labi un viņš tikai piekasās, tad problēmām nevajadzētu būt arī citā uzņēmumā līdzīgā amatā.
15.10.2015 14:04 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Noteikti negribētu strādāt ar otru pusīti kopā, maksimums vienā ēkā. Bet nu mums abiem profesija vienādā, tā kā nav variantu, bet... šeit problēma ir tajā, ka esi viņa padotā.
vienīgais risinājums, lai nesabojātos Jūsu attiecības, ir mainīt darbu.
15.10.2015 14:06 |

10 gadi
Reitings 5885
Reģ: 05.08.2013
Es gan domāju - nemaini darbu.
Es spriežu pēc šī... Mani pienakumi tagad jau kluvusi nopietnaki, atlauj tagad vairak darit, tie ir saistiti ar telefona zvanu atbildesanu, e-mailiem un ari dazreiz uzkopsanas darbiem.

Citur Tevi bez sāls apēdīs, strādā Pie drauga, audzē biezāku ādu un "uzkačā levelu", jo citur mēdz būt vēl sliktāki bosi. Mans boss ir nenormāla skabarga paka*ā, ar stulbiem jokiem un domā, ka ir baigais ērglis..

Man ar vīru ir arī ir kopīgs bizness, bet mēs kaut kā vairāk esam kā partneri/komanda, kaut gan viņš īstenībā ir lielāks boss kā es, tomēr viens mīnuss ir, mums vienam pret otru darbā ir lielākas prasības kā pret citiem darbiniekiem.
15.10.2015 14:21 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es arī domāju, ka nevajadzētu steigties ar darba maiņu.

Tā puiša kritika man nemaz tik šausmīga nelikās. Nu labi.. nākamreiz zināsi, kādus jautājumus vajag uzdot, kad sazināsies telefoniski.. :) Pieļauju, ka puisis Tevi vēlas izmācīt par superdarbinieku :) Varbūt kļūdos.. :)
15.10.2015 14:27 |

Reitings 4224
Es intereses mākta palasīju Tavas iepriekšējās diskusijas. Tev ir jāmaina darbs. Man šķiet, ka Tu meklē problēmas tur kur viņas nav. Nomaini darbu, iegūsti jaunus kolēģus, varbūt arī draugus.
15.10.2015 14:30 |

10 gadi
Reitings 571
Reģ: 30.08.2010
No vienas puses, piekrītu, ka par labu attiecībām šādas pakļautības attiecības profesionālajā jomā nenākt. No otras, diez vai ar šādu atiekmi Tev izdosies noturēties kādā citā darbā. No konkrētiem piemēriem es ļoti labi saprotu priekšnieka neapmietinātību.
Vini piedava uzkopt musu biroja telpas, es saku, iedosu savu prieksnieku, lai uzgaida mirkliti.

A ko priekšniekam bija teikt -baigā malacīte, ka spēji pacelt telefona klausuli? Lai zinātu, ka telefons zvana, sekretāre vispār nav nepieciešama. Tam ir zvana signāls, sliktākajā gadījumā numura noteicējs, ja neizdodas laikus pacelt, lai atzvanītu vēlāk.
15.10.2015 14:32 |

Reitings 4224
Un vispār strādāšana ar otro pusīti nav labākā ideja. Tikai tad ja nav saistīti darba pienākumi vai saskarsme.

Es ar bijušo strādajām 2 gadus vienā darba vietā, abi bijām dažādās nodaļās, bet šad tad bija vajadzība darba jautajumos komunicēt. Ja citi viņa amata līmeņi izturējās ar cienu, mani uzklausot, tad viņam bija kaut kāda iedomātās iekšējās tiesības mani uzbļaut, pātraukt vai steidzināt, kas protams pēc tam izrausīja strīdus, kurus bija grūti atstāt darbā.
15.10.2015 14:34 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Es nemainītu darbu visdrīzāk. Tak jebkurā darbā tevi kritizēs, tikai atšķirībā no tava drauga tavs nākamais boss tev neatvainosies, bet, iespējams, vēl no algas noņems nost naudu par tavām kļūdām utt. Var paveikties ar jaunu darbu, var nepaveikties, bet tas, ko apraksti, man šķiet vairāk vai mazāk sīkums.
15.10.2015 14:35 |

Reitings 4224
Ja citi viņa amata līmeņi

citi viņa amata līmeņa darbinieki.. :D
15.10.2015 14:35 |

Reitings 169
Reģ: 09.07.2012
Nelasīju citas Tavas diskusijas, bet pēc šīs spriežot piekritīšu cormeum, ka varbūt draugs tiešām grib Tev palīdzēt un pamāca Tevi. Vēl jo vairāk, ja viņš pats visu ir apguvis patstāvīgi. Varbūt tiešām der darba laikā apsēsties kopā un izrunāt, ko viņš sagaida no Tevis. Un piekritīšu arī par to telefona zvanu - nu pareizi, ka viņš pārmeta, kāpēc Tu pati nenoskaidroji, kāpēc zvana. Tam jau sekretāres ir domātas - boss ar kaut kādiem piegādātājiem runā tikai tad, kad tas nepieciešams, nevis katru reizi un arī par amērā nenozīmīgām lietām, kā, piemēram, piegādātāju piedāvājuma uzlausīšana. Tā kā es arī piekristu tam, ka "audzē ādu" un ieklausies viņa padomos. Tikai centieties nepārnest šis sarunas un aizrādījumus uz mājām - visu, kas saistīts ar darbu izrunājiet darba laikā, nevis mājās.
15.10.2015 14:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits