Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tā taču ģimene. Attaisnojums?

Reitings 19
Reģ: 08.09.2015
Gribētos dzirdēt jūsu viedokli. Kā lai ieskaidro, ka tikai tāpēc, ka ar kādu ir asinsradniecība, nenozīmē, ka obligāti ar šo cilveku jātiekas. Godīgi saku, ja dzirdēšu vēl vienu
Bet tā taču nevar,tas ir ģimenes loceklis
galīgi dusmīga palikšu.

Es tiešām negribu ieslīgt detaļās, tāpēc lūdzu neprasāt neko vairāk paskaidrot. Pēc milzīga strīda, kas gandrīz beidzās ar mūsu attiecību izjukšanu, nolēmām distancēties no tiem, kas to mēģināja panākt. Bet nu to vien dzirdam no dažiem cilvēkiem, ka tā taču nedrīkst, jo viņi ir ģimene (tie, kas jaucās pa vidu ir asinsradinieki). Sāku domāt, ka nebraukšu vairs uz Latviju radus apciemot, lai nebūtu jāklausās, cik nepareizi ir neapciemot tos pāris cilvēkus...
14.10.2015 23:47 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Esmu no tām, kas varētu uzrakstīt to teikumu, kas Tevi sadusmotu.. Tomēr ticu, ka nozīme ir arī tām detaļām, kuras nevēlies paskaidrot. :)
14.10.2015 23:55 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nezinu... Ja pašai attiecības ir tikai tādā "mans puisis pāris gadus" stadijā, tad man tomēr būtu svarīgs vistuvāko radinieku viedoklis un attiecības vairāk. Savukārt, ja tev jau ir vīrs, bērni, n-tie kopdzīves gadi aiz pleciem tā teikt, bet joprojām kāds no radiņiem jaucas pa vidu - nu tad domātu, kā rīkoties, lai "kaza dzīva un vilks paēdis".

Man brālis vai māsa vai vecāki šķistu gana svarīgi un īpaši, lai ar viņiem nebojātu attiecības nekad. Par tālākiem radiem nebūtu tik principiāla.
14.10.2015 23:55 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Man brālis vai māsa vai vecāki šķistu gana svarīgi un īpaši, lai ar viņiem nebojātu attiecības nekad. Par tālākiem radiem nebūtu tik principiāla.

++
14.10.2015 23:57 |

Reitings 19
Savstarpējās attiecības vienmēr bijušas vēsas, vienkārši kā pēdējais salmiņš bija jaukšanās privātajā dzīvē. Un ne jau lai pasargātu, vai kaut kā tā, bet tīri vienkārši savam pašlabumam. Nav attiecības = visa enerģija ģimenei. Visu algu atdeva ģimenei, kad kādam ko vajadzēja, skrēja visiem palīgā. Sāka domāt par sevi, citi apvainojās. Un tad sākās murgs pāris mēnešu garumā, kas beidzās tikai tad, kad dažus cilvēkus smagi pasūtīja. Kamēr pa labam, tikmēr nekaunība tikai auga.

Esam kopā pāris gadus, ir bērniņš.
15.10.2015 00:08 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Man drauga māsa gribēja izjaukt mūsu attiecības.. spekulējot ar to, ka viņa ar manu draugu vairs tik labi nekontaktēs, ja viņš būs ar mani. (abiem ļoti tuvas attiecības.) Draugs neklausīja viņu, protams, pastāstīja visu man, kā jau savai otrajai pusītei. Es vienkārši sāku neitrāli izturēties pret viņa māsu un viss. Es vienkārši ar viņu nerunāju un viss. Mēģinu neuzturēties vienā kompānijā ar viņu un viņa to ļoti labi saprot, lai gan mums abiem ir atvainojusies un mainījusi domas, es piedevu, bet neko vairāk par neitrālām attiecībām ar viņu nevēlos. Man patīk - kā svešiniecēm. Bet draugs atkal piedeva viņai visu un viņiem attiecības tagad ir tādas kā agrāk, jo tā taču ir viņa māsa un es to saprotu... Mans secinājums: vecākiem, brāļiem un māsām ir jāpiedod. Jo tā tiešām ir tava ģimene... Bet tikai ar vienu noteikumu, ja viņi paši atnāks un pirmie atvainosies, jo, ja tev darīja pāri, tad tev nu dien nav jāsper pirmais solis.
Es noteikti savējiem ar piedotu, ja atnāktu un atvainotos. Bet par māsīcām un pārējiem tālākajiem radiem ... nezinu, tas vairs nav tik svarīgi kā vecāki, māsas un brāļi.
15.10.2015 00:42 |

Reitings 19
Drīzāk pūcei aste ziedēs, nekā sagaidīsim atvainošanos. Paši jau arī vainīgi. Atsākām runāt ar viņiem. To laikam uztvēra, ka viss aizmirsts.
15.10.2015 01:19 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Uzskatu ,ka ģimene ir svarīga, BET ,manuprāt, ir muļķīgi uzspiest tikties un runāt ar kādu no radiem tikai tāpēc,ka tas ir tavs radu gabals. Visam ir savs mērs - ja uzskati,ka tika krietni pāršauts par strīpu,tad tev/jums jau nu nebūtu jājūtas vainīgai/iem .
Ja es būtu tavā vietā, tad nerunātu principa pēc.

Bet nu to vien dzirdam no dažiem cilvēkiem, ka tā taču nedrīkst, jo viņi ir ģimene

Vot šito gan es nesaprotu - un kā tad tie radinieki varēja pāri nodarīt? - jūs taču viena ģimene!
15.10.2015 02:34 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nasuada, lai viņi iet dillēs, gan tie tizlie radinieki, gan tie "tā taču ģimene" ļautiņi!

Man ta situācija ir saprotama un pazīstama, kontaktēšanās līdz minimumam nogriezta vairak, nekā 10 gadus, un zini, ir baigi labi. Jā, runāt vajag, piedot un aizmirst vajag, bet kāpt uz tiem pašiem grābekļiem vēl, vēl un vēl - NEVAJAG.

Pietiekami bieži šādi "taču ģimene" izjauc laulības! tev to vajag?
15.10.2015 05:38 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Sāka domāt par sevi, citi apvainojās.

Cik pazīstami :)
15.10.2015 06:41 |

Reitings 730
Reģ: 29.01.2009
Cik pazīstama situācija gan no manu radu puses, gan no vīra puses. Esam tikšanās nogriežuši līdz minimumam un neļaujam sevi vairs izmantot. Nesaprotu, kas tie par radiem, ja nepārtraukti vienīgais,kas viņus interesē ir tava nauda un nedod Dievs tev iet labāk nekā viņiem.
15.10.2015 07:57 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
no autores neko nesapratu, lai kaut ko ieteiktu, bet man personīgi ir vienalga vai tas radinieks vai kaimiņš, ja viņam piemīt netīkamo īpašību, uzvedības buķete, to vairs nekas manās acīs nemainīs. nogriežu kā ar nazi, vajag tiekties pie cilvēkiem, kas velk uz augšu! vienmēr!
15.10.2015 08:42 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Redzi, Tava vieniigaa probleema ir taa, ka Tavs viirietis ir lupata. Tu esi taa, kas taas juusu attieciibas uztur par visaam vareem, Tu nogriezi materiaalo liidzeklju nopluudi no viiriesha algas vinja radiem, plus paliki staavoklii, lai viirishkjis buutu piesiets (tikai nebljauj, ka abi dikti gribeejaat beeeeeeeeeeerninju, jo buus samelots), vaardu sakot ar ragiem un nagiem njeemies, lai tur kaut kas sanaaktu. Iista gjimenes galva esi, stumdi un rausti savu lupatu no savas puses, radi neveiksmiigi meegjinaaja raustiit no savas...

Redzi, normaalaas attieciibaas viirietis pats uztureetu kontaktus ar saviem radiem/gjimeni taa, lai tie ne moraali, ne materiaali nekaadiigi netrauceetu vinja privaatajai dziivei. Vinja sievietei nebuutu jaacep teema Cosmo. Kaa arii nekaadi savstarpeejie attieciibu kashkji treshos personu deelj nekad nebuutu notikushi. Kaa arii Tu vareetu atljauties buut sieviete nevis baaba ar pautiem... Tik daudz forshu lietu buutu Tavaa dziivee, ja nebuutu savulaik pielipusi pie lupatas...

Bet Tev patiik buut baabai ar pautiem un ar lupatu blakus, taa ka neprasi padomu Cosmo :-D
15.10.2015 10:07 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Zinu, ka pilnīgs off, bet kaitina nevietā lietoti izteicieni, kā šeit:
Savstarpējās attiecības vienmēr bijušas vēsas, vienkārši kā pēdējais salmiņš bija jaukšanās privātajā dzīvē.

Tas var būt tikai pēdējais piliens. Ar salmiņu glābjas!!!
15.10.2015 11:19 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Nezinu situāciju, bet es uzskatu, ka mana ģimene nu ir mans vīrietis, un ja maniem radiem kaut kas nepatīk - paši vainīgi. Ja būtu nepieciešamība, nesarunātos. Nejau mamma man palīdzēs grūtos brīžos, nesīs naudu mājās un sniegs man bērnu. Takā... Protams, viedoklī ieklausīties var, bet nu. Mani radi zin, ka ne vārda par manu otru pusi nevar teikt, jo es vienmēr izplešu spuras (lai gan īsti nekad nekas tāds nav noticis) un nu kāda jēga, jo tāpat neklausos. Jāpieņem otra izvēle un viss. Ja nevar un tikai konflikti - labāk nekontaktēties.
15.10.2015 11:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits