Es domāju, ka tas tev jājautā viņam nevis mums. Vai ir ok, ka jums ir uz pusi mazāk seksa nekā viņam gribētos, jo tev gribas tieši tik. Un pašai sev jājautā kāpēc tev gribas tieši tik. Vai tāpēc, ka nejūties seksīgi, vai arī esi uz viņu klusībā dusmīga vai arī tāpēc, ka tev pietrūkst citāda veida tuvības ar viņu. Mēs ar savu "mums ir tā" nevaram tev palīdzēt, jo pāra attiecībās nav stāsts par to "kā ir visiem un kā ir normāli", bet tieši par jums. Ja šī (un citas) problēma tevi nomāc, tad iesaku pāru terapiju ;-)
Esmu ar vīru vairāk kā 8 gadus kopā, bet joprojām ir katru dienu seks. Retāk ir bijis tikai tad, kad nebijām viens otram blakus, bet tad kad tikām klāt viens otram, tad atkal vairāk kā reizi dienā:-D Nav jau tādas formulas cik bieži ir pareizi, ja abi ir apmierināti ar biežumu, tad viss ir kārtībā :-)
Var tikai apbrīnot un apskaust sievieti, kurai teju katru dienu 8 gadu laikā ir bijis sekss.
Principā man gribētos pat vairak kā reizi dienā :-D Bet vispār negribas jau tā nesmuki teikt, bet pirms tam bija sanācis šķirties tikai dēļ tā, ka vīrietis grib mazāk nekā es. Tapēc esmu šo vīrieti apprecējusi, jo mīlu un ari vēlmes un varēšana sakrīt (l):-D
COSMOCOSMO, tad sāc ar sevi. Tiec galā ar saviem iekšējiem aizvainojumiem. Pagaidām izskatās, ka Tev liekas, ka vīrietis Tevi ir apbižojis, tad nu viņam arī jāstrādā ar sevi un Jūsu attiecībām. Diemžēl cilvēki nesaprot, ka ja viņi slikti jūtas, ja viņiem sāp, tad tikai viņi paši spēs sev palīdzēt, nevis tas, ka kāds cits mainīs savu uzvedību, atvainosies, vai vēl ko
zini kur ir problēma? zinu šo situāciju un pavēro sevi no malas! kad esat gulta pirms seksa sākas-gar krūtīm nēē ,to nēē utt! Beigās meklē vaino čali. paskaties uz savu attieksmi no malas 8-)