Sveikas ,Cosmo meitenes!
Gribētu dzirdēt Jūsu viedokli par situāciju.
Esmu iepazinusies ar jauku puisi (laikam :D ) . Viss jauki, sarakstījāmies, izrādījās, ka dzīvo tuvumā. Kaimiņš pa lielam :D Satikāmies, izstaigājāmies, runājāmies, smējamies. 2 nedēļu laikā sarakstījāmies, bet redzējušies bijām 3 reizes, neskatoties uz to, ka dzīvojam 5min attālumā viens no otra. Un tās pašas nevar īsti par tikšanās reizēm nosaukt : 1. kad staigājāmies, 2. kad uz 10 min līdz darbam manam atbrauca un 3.kad bija uz tēju atnācis uz kādu pusostru stundu.
Tādā, pat īstā randiņā neesam bijuši, un atskatoties uz tām 3 tikšanās reizēm, iniciators sanācu es. Viņš deva mājienus un es uzņēmos pateikt "Dv brauc".
Pēc kāda laika sarakste sāka iegulties seksuālajā tēmā, lai es padalos ar savām fantāzijām, viņš izteicās, ka sekss viņam esot svarīgs, ka viņam bail, ka tas varbūt klupšanas akmens, jo ir cilvēki, kuriem pieteik 1x mēnesī, bet viņs nav tāds utt utml. Es viņam paskaidroju, ka man ar to ir viss kārtībā, bet liekas jocīgi, ko tādu apsriest ņemot vērā, ka mums pa lielam vispār nekā nav izņemot saraksti. Pusdienu viņš drukāja vienvidīgus tekstus par seksuālo tēmu, mēginot mani padarīt par aseksuālu, kaut gan tāda neesmu. Paskaidroju, ka viņš necenšas pavadīt ar mani laiku, ka mums pat nav bijis īsts randiņš un tāpēc pašlaik apspriest seksuālās tēmas manā uztverē ir jocīgi. It kā visu saprata (laikam :D ). Tajā pašā vakarā ap 23 atraksīja ziņu, ka nāks tūlīt sildīties gultā, jo ir auksti. Es atjokojos un beigās šis apvainojās.
Vai man vienīgai liekas jocīgi, ka cilvēks vēlas kaut ko, bet tajā pašā laikā negrib ieguldīt sevi ne fiziski, ne morāli, ne materiāli?
Man 25, viņam 29.