Jau vienā diskusijā minēju, ka atrodoties dzīvoklī viena, man mūžīgi ir sajūta, ka kāds mani vēro, esmu pārliecināta, ka suns arī kaut ko redz, jo bieži mierīgi guļ, tad pielec kājās un sāk riet vai vienkārši ošņāt gaisu un luncināt asti, itkā būtu ieraudzījis kādu.
Pagājušajā naktī saskāros ar kaut ko nebijušu, man bija grūti aizmigt, visu laiku vārtījos un nevarēju sev atrast mieru, apgūlos uz sāna un pēkšņi sajutu, ka kāds itkā pārbrauc ar roku pāri manai mugurai, uzreiz mazliet noreiba galva, palika tik viegla sajūta un momentā aizmigu.
Agrāk, kad strādāju nakts maiņas nācās celties ap 3:00 naktī. Vienu dienu nozvanīja modinātājs, es pamodos paliku vēl gultā, gulēju uz muguras un skatījos griestos un pēkšņi redzēju tādu kā milzīgu mākoni pie griestiem, domāju, ka kaut kāda gaismu spēle, bet piecēlos un joprojām redzēju to mākoni, kad ieslēdzu gaismu, pazuda.
Vairākas reizes, kad ar draugu kaut kur braucam, esmu viņam pēkšņi teikusi "UZMANĪGĀK, NENOTRIEC CILVĒKU" par ko viņš vienmēr šokējās, jo uz ceļa neviena nebija, taču es vienmēr esmu redzējusi vienu un to pašu rēgu - sievieti bālu ādu un baltā kleitā. Reiz, sēdeju mašīnā pie drauga mājas, kamēr viņš bija ieskrējis paņemt mantas, un pēkšņi ar sāna redzi ievēroju, ka kaut kas kustās, pagriezu galvu, a tur tā pati baltā sieviete noskrien man garām, ieskrien drauga mājas pagalmā un izzūd..