Visaadi atgadiijumi ir bijusi jau kad biju maza.
Nu piemeeram, viss sakaas ta vairaak,kad man aizgaaja pagaajuso gadu omiite. Pa dziivi vinai vienmeer patika muus uzraudziit, bija zinkaariiga visaas lietas, uztraucaas, nu ka jau forsaas omes.
Driiz pec vinas aiziesanas, man likaas,ka manaa maaja kaads ienaak, taada skanja.. likaas ok, izliekas, bet kad bija draudzene ciemos vina ar teica,ka kaads 2 x ir ienaacis,lai gan nebija.
Tad veel nakts viduu iesleedzas patu no sevis mana beebja mantina, kas bija uz off noteikti uzlikta, betvina speele un saka - are u home, are u home? Draugs nakts vidu ar pieceelas un briinijas kas tur ir, jo domaja ka beerns naktts vidu speelejies, lai gan saldi guleja savaa gultinaa. Parbijusies gaaju sleegt araa un noliku vinu taalu prom no sevis, vairs to mantu neizmantoju, brr...
Tad veel taas elektoniskas lietas,kad iesledzas TV, mes panjemam vinas , un vins pats meedza izsleegties vai iesleegties. Neomuliigi katraa zinjaa.
Man pasai ir nomaacosi sapni, redzu vinu biezi sapnii.. kadreiz slimu, kaadreiz vina man kko pasaka, kas ticiet vai ne piepildas un biju shokaa, pat vairaak.
Ta kaa ticu taadam lietaam un ticiiba,ka vini kkur ir starp mums.
Arii esmu mazgaajusi maaju ar saali, lai attiiriitu visu auru, dedzinaajusi sveces, labaak ir palicis. Tagad paarvaacaamies no dziivokla kas bija taads neomuliigs... man bija nejauki vina atrasties... lai gan bija gaiss pats un taa...