Sveikas, ticu, ka šādas diskusijas bijušas jau daudz, taču varbūt padaloties ar jums un uzklausot jūs, paliks vieglāk. Manas mēnešreizes kavējas jau 2-3 dienas. Parasti pirms tām, piebriest krūtis, taču šoreiz pat krūtis nav piebriedušas. Vai kādai vēl kavējas? Gaidīsim kopā
Ja nav pamats domāt, ka varētu būt kandidāte grūnieču beztēmai, tad iedzer baldriāņus un kumelīšu/ehinācijas tēju, un gaidi tālāk! Stress, apaukstēšanās - tas var aizkavēt.
Ja ne, tad nopērc multivitamīnus - uzlabos vispārējo veselības stāvokli :)
Tev vinas vienmeer ir laiciigas vai ir kkada nobiide mazliet?
Man vienu menesi vasaraa kavejas veselu nedeelu, nu gan taa diivaini palika, parunaaju ar savam draudzeneem,maasu un interesanti,ka taja pasha laikaa vinam arii kaveejaas pa nedelu tiesi, tagad peec taa menesa man ir nedelu veelaak men x.
Uztaisi testu, visadi var buut!
Apple_pie bērnam gads tikko palika. Bet man kopš decembra ir spirāle ielikta, grūtniecībai nevajadzētu būt. Kad bija neregulārs cikls, tad sākās ātrāk, nekad nekavējās. Pirmo reizi šitā:-/ Ja vēl salasās par spirāļbērniem, tad aukstas kājas paliek.
Es atkal uztraucos, ka man nav nekādu PMS. Parasti vienmēr vilka vēderu, krūtis tik jutīgas, ka ciest nevar. A šomēness nekā nav, trallinu pa dzīvi bez problēmām. :-D
Man reti kavējās, bet ja kavējās, tad īpaši neuztraucos. Piemēram, pēdējās mr pāris dienas kavējās, bet nu nesatraucos. Sākās un viss ok. :-) Divas, trīs dienas vispār ir ļoti mazs laiks. Gan jau būs.
atkal uztraucos, ka man nav nekādu PMS. Parasti vienmēr vilka vēderu, krūtis tik jutīgas, ka ciest nevar
Es laikam neesmu normāla, jo man nav nekādu izteiktu PMS. :-D Vismaz neesmu manījusi. Reizēm mr laikā mazliet vēders sāp. Tas laikam viss. :-D:-D