O, par grāmatām runājot.. jānopērk ceļvedis un jāsāk studēt :D
Pievienojos meitenēm. UN vēl, man tracina, ka Expedition visu laiku izveido beztēmas
O, a es domāju, ka tikai mani tas tracina :D Un šoreiz pat ne tikai kļūdas, bet vienkārši fakts - kā tik pirmajai uzbliezt beztēmu kaut vai minūti pāri pusnaktij vai agri no rīta, kaut gan pa lielam sakams nekas nav. Un kļūdas, jā.. Vispār dīvaini, ka mani tiešām tas tracina, jo taču vienalga.
O, man vakar bija perfekta diena! Biju pirmo reizi uz basketbolu un man patika nereāli (l) Vinnēja vietējā komanda turklāt, vispār prieks (l) Tad bija vīna vakars un ballīte līdz 6 rīta, kaut gan neplānoju tik ilgi, jo 9 jau bija jāceļas. Nakts superīga - dejas līdz rītam un superīgas emocijas! Sapratu arī to, ka veči ir nereāli tenku vāceles un vispār tāda sajūta, ka daudzi par manu dzīvi zina vairāk, nekā es pati..
Tagad šausmīgi nāk miegs, kaut gan no rīta piecēlos labi. Bijām Daugavpilī, nopirku ikdienas ādas puszābaciņus uz neliela, bet ērta papēža (vidēji augsts). Tagad kačāju pirmo The Vampire Diaries jaunās sezonas sēriju, kuras pavadībā laikam arī aizmigšu :-P
Vajadzēju pamācīties vai pastrādāt, bet reāli nav spēka. Nu, nekas, brīvdienas bez jebkādām darīšanām arī vajadzīgas. Rīt jau jaunā darba nedēļa un tad arī strādāšu!