Kāda skatījās jauno, vienpadsmito sezonu Supernatural? Vai plāno skatīties? Vakar pirmo sēriju noskatījos, izskatās super. :-) Nu, labi, nav tik forši kā pirmajās sezonās, bet vienalga:-D
Diemžēl pārtraucu skatīties jau labu laiku atpakaļ. Aizmirsu jau kā sauca, bet tas vīrietis bēšīgajā mētelī, kad sāka taisīties par eņģeli. Tad jau pamazām sākās sviestīgās epizodes. Citādi aktieri man patīk un gifus vēl šad tad paskatos.
Jāatzīst, ka lieliski saprotu,ka sižets, viss jau aizgājis par tālu, bet es skatos, vienkārši patīk :) un šī sezona man pagaidām patīk, par pauzi gan žēl, bet tā jau tas ir visiem seriāliem :)
Es neesmu redzējusi tālāk par 9. sezonu (šķiet?). Man vismīļākās ir tās humorīgās sērijas, kur Triksteris viņus iespundē "seriālos", ir dieviete Parisa Hiltone un grāmatu sērija "Supernatural" :-D
Vajadzētu paskatīties tālāk. Sižets jau gan ir apgājis n-to riņķi un sagājis sviestā, bet Dīns joprojām ir tikpat hot un smieklīgs (l)
Es skatos 11 sezonu, tikai apnicigi ka jagaida nedela lidz jaunai serijai. Es lasiju, ka 11 sezona it ka busot pedeja iespejams, jo neesot vairs tik labi reitingi, ka kadreiz.