Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Naga sēnīte?

Reitings 3
Reģ: 05.02.2015
Sveikas meitenes,

Gribu painteresēties,varbūt kāda man var kaut ko ieteikt un palīdzēt.
Kādu laiku atpakaļ ievēru pirkstu(nagu) durvīs, dikti sāpēja,atplēsu nagu....beidza sāpēt.Bija neliels asins izpūdums zem naga....uzliku gelišu un viss ok (man tā likās)
respektīvi nags auga,bet vienā vietā viņš nepieauga pašam nagam/ādai un pēc manām domā tiekot tur netīrumiem/mitrumam iedzīvojos sēnītē un nu nags ir zaļš(tajā vietā kur nepieaug pie ādas):-/
Skatījos internetā un neko neatradu kas atbilsu manai problēmai,aptiekā piedāvāja nagu zīmuli apmēram 20eur, bet negarantē ka palīdzēs jo man tas esot zems naga un nags aug.
Varbūt kāda no jums zin kādu labu līdzekli?
Paldies.:-/:-|
08.10.2015 14:27 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Labs līdzeklis būs vizīte pie dermatologa,kas nozīmēs analīzes un pateiks vai tā tiešām ir sēnīte, kāda veida (jā ir) un izrakstīts pareizās zāles. Vai arī konstatēs, ka sēnītes nav un tik jāgaida kamēr normāli ataugs. Iznāks lētāk, nekā pašai uz savu galvu mēģināt visu pēc kārtas.
08.10.2015 14:31 |

Reitings 344
Reģ: 27.10.2014
+ sugar
08.10.2015 14:36 |

Reitings 518
Reģ: 17.09.2011
Nags pēc traumas var augt nesmuks un kroplīgs, ja ir bojāta naga sakne, ļoti bieži pēc naga traumēšanas nags uz visu dzīvi paliek kroplīgs.

nagu sēnīti daudz vieglāk protams iegūt, ja nagā ir atvērta brūce, tad viņai ir vieglāk iedzīvoties, noteikti jātaisa analīzes, lai noteiktu ir sēnīte vai nav, bet pirm šī analīzēm, nagaam vismaz 5 dienas jābūt bez gelishiem, un citām ķīmiskām vielām.
08.10.2015 14:37 |

Reitings 3
Reģ: 05.02.2015
Skaidrs,tad nav man jegas izmest naudu visādos lidzekļos,bet jāčāpo pie dermataloga :-/
08.10.2015 14:39 |

Reitings 545
Reģ: 12.09.2011
Labs līdzeklis būs vizīte pie dermatologa,kas nozīmēs analīzes un pateiks vai tā tiešām ir sēnīte, kāda veida (jā ir) un izrakstīts pareizās zāles. Vai arī konstatēs, ka sēnītes nav un tik jāgaida kamēr normāli ataugs. Iznāks lētāk, nekā pašai uz savu galvu mēģināt visu pēc kārtas.
08.10.2015 23:12 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
man regulāri sanāk kaut kur atsist kājas īkšķa nagu, tā kā man ir pieredze šajā jautājumā :D neizklausās, ka tā ir sēnīte (cik nu forumā var noteikt diagnozi, sēnītes ir dažādas :D ) Katrā ziņā, nepērc to nagu zīmuli, tev no tā nekādas jēgas nebūs, pat ja sēnīte. Piem. Exoderil pretsēnīšu pilieni maksā piecīti, pietiek ilgam laikam un var pilināt zem naga - tos manā gadījumā ieteica dermatologs.
Bojāto naga daļu vajag maksimāli apgriezt, būtu ideāli pilnībā nogriezt to daļu, kas nav pie ādas - tas ir miris nags un no tāda tikai problēmas, kā pati minēji, mitrums, netīrumi utt. Ja pati nevari, to var izdarīt, aizejot uz ārstniecisko pedikīru, tādus pakalpojumus piedāvā podologi un var gadīties, ka pakonsultēs labāk, nekā dažs labs dermatologs. Savu nevaru ieteikt, jo viņa pieņem mazpilsētā un tikai pirmdienās :D
Nekādā gadījumā nelikt gēlu, gelishu un ja lakot, tad tikai īslaicīgi, neturēt laku, kamēr pati noies :D ja tā ir sēnīte, zem visādiem ilglaicīgiem pārklājumiem tā jūtas lieliski. Kamēr nags nav atrādīts kādam speciālistam, maksimāli rūpēties par higiēnu, tīrīt zem naga, var uzpilināt tējas koka ēterisko eļļu.
08.10.2015 23:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits