pag, bet kas par problēmu? Pie viņas gara rinda tagad vai kā? Es, kad rakstījos, tiku jau nākamās nedēļas sev vēlamajā dienā (vēl augustā tā bija).
Mana problēma - aizlikts deguns pa vakariem, naktīm, no rītiem. Nevis puņķi degunā, bet kaut kur "dziļāk". Ieraujot uz iekšu, nodžinkst kreisajā ausī. Pasliktinājusies dzirde jau vairākus mēnešus. Retgenā uzrādījās tūska deguna dobumā zem acs un cista.
Biju pie viņas, teica, ka skalot neko nevajag, padzersim zālītes. Pateicoties viņai, uzzināju, ka mana biežo kakla (rīkles, mandeļu) sāpju cēlonis ir paaugstināts kuņģa sulas skābums (atvilnis), ko pati nepiefiksēju un nevarēju līdz tam aizdomāties. Paldies viņai!
Rezultātā: Izrakstīja zāles zālītes uz 50 eur. Aizgāju, nopirku, dzēru un pūtu kā nākas. Pēc mēneša bija jāiet atkal atrādīties. Secinājums no manis : nekas nav gājis uz labo pusi. Nu tad nolēma izrakstīt citas, stiprākas zāles (to lietošanas laikā un 3 mēn pēc tam nedrīkst plānot bēbi un vēl citi sliktumi). Aizgāju uz aptieku, atstāju tur vēl 50 eur , sāku dzert un visu ievērot, bet nekā. Neizturēju līdz beigām, nolēmu tās draņķības vairs nedzert, jo gribu pēc iespējas ātrāk plānot bērnu. Rezultāts: nekāds. Bija pēc mēneša jāiet atkal, bet neaizgāju (laika trūkums un pesimisms). Bet plānoju nākamnedēļ tomēr aiziet .
Secinājums viens - man jātaisa operācija, jo tabletes un pūšamie nelīdz. Lai gan daktere tiešām laba un forša! Nedomāju, ka viņas sastādītais ārstēšanas plāns bija nepareizs. Vienkārši manā gadījumā no tā visa ne silts, ne auksts.:-(