Man ir pazīstama viena laba un salīdzinoši lēta dizainere, ja interesē, raksti privāti.
Es viņu gan esmu izmantojusi tikai darba telpām.
Jaunajā dzīvoklī mēs paši ar vīru visu domājam, kā būs, daudz skatos internetā, tajā pašā pinterestā un visādus katalogus, tad arī redzu, kas man piesaista, un ko es gribētu. Grūtākais ir visu veikalos atrast un saskaņot. Un atrast kvalitatīvas lietas par normālām cenām, jo veikalos pārsvarā ir vai nu lētie poļu nekvalitatīvie varianti, vai arī itāļu / vācu ražojumi par augstām cenām.
Bet interjera dizaineris tomēr visu redz savādāk. Noteikti ir vērts pieaicināt palīgā, ja ir radusies tāda interese.
Ko es noteikti neieteiktu - tapetes un tos vecmodīgos paklājus iekļaut interjerā. Un arī viena siena citā krāsā ( it sevišķi spilgtā krāsā ) ir aizgājis etaps. Ja nu vienīgi tā viena siena ir neitrāla, kā šajā bildē
Manuprāt visgaumīgāk ir gaišas sienas , baltas vai ar kādu nelielu tonīti. Un minimālisms.
Bet vispār pats grūtākais ir visu salikt kopā. Man, piemēram, ļoti gribās viesistabā šādu krēslu un lampu
Un guļamistabā šādu lampu
Bet jādomā arī par to, kā to visu salikt kopā, lai izskatās labi. Nav tik vienkārši. Un to vislabāk izdarīs dizaineris.