Iespējams,ka visu uztveru pārāk emocionāli,tāpēc vēlētos uzzināt Jūsu viedokli.
Ar draugu dzīvojam kopā kopš maija,maijā ievācāmies iekārtotā draudzenes dzīvokli.Labs,skaists,lēts.Drauga mamma teica,ka ir ok.Mana nokomentēja,ka kāpņu telpa ne visai.Toreiz piekritu viņas viedoklim.
Nu atkal esam pārvākušies.Dzīvokli dārgāks,cits rajons,mēbeles jāgādā pašām.Abas mammas ierodas ciemos.Jau pirmajā sekundē abas kā viena,saka ka slikts rajons,dārgs esot.Piedāvāja citus variantus. Pārvākšanās iespēju nenoliedzam,šis noteikti nav mūsu pēdējais dzīvoklis,tomēr gribam iekļauties budžetā un rajons nu mums ir vajadzīgs cits.Zinu arī,ka nav pateicīgākais laiks mainīt dzīvokli,jo īre ir augsta.
Ko es,mēģināju norīt kamolu,bet sāku raudāt.Jo esam divi jauni cilvēki,kuri kopā iet dzīvē un tā vietā,lai atbalstītu dabūju mizā.Vēlāk gan pateicu,ka rēķinu maksājam paši un lai ļauj mums dzīvot.Abas mammas nomierinājās un tad sāka jau plānot kur ko vajadzētu nolikt,lai jauki izskatās.
Nezinu īsti ko lai domā.Esmu aizvainota un man ļoti sāp.It kā jau ir saprotamas rūpes,tomēr mums abiem nav 18 un esam pieauguši cilvēki.
Viedoklis?