Vēlmes kolāžās.

Reitings 47
Reģ: 26.09.2015
Čau, piektdienā!:-)
Vai šeit ir kāda, kas taisa vēlmju kolāžas? Šoreiz domāju par to, par ko runā The Secret.
Saprotu, ka jāizsaka vēlme, bet es nesaprotu kādā laikā vēlme jāizsaka? Man būs tas un tas? Vai arī Es gribu to un to?
02.10.2015 12:15 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Es arī taisīju un ticēju,piepildījusies ir maza daļa.Tā kā šis uz mani arī īsti nedarbojas. :D
Toties tas,kas uzrakstīts Jaunajā gadā viss ir piepildījies.

Laikam jau katram savs. :)
02.10.2015 12:52 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Tā.
Es nu esmu viens no tiem piemēriem, kam tiešām viss piepildās. Kolāžas taisu jau gadus 8 kādus un pa lielam viss piepildās.
Ir bijis tā, ka ielieku bildi, itkā noformulēju domu, bet tas piepildās kaut kā citādāk un tikai vēlāk, aplūkojot kolāžu es saprotu, ka tā lieta ir piepil'dijusies, bet pavisam citādāk, kā es sākotnēji esmu domājusi :D
Vecais labasi prikols pirms pāris gadiem:D ielieku bildi ar sievieti, kas stāv uz svariem ar domu, ka vēlos nomest 3kg. Vīrs apskatot manu kolāžu izsecina, ka es gribot nopirkt svarus.:D Pēc laika skatoties, atskārtu, ka neesmu nometusi ne kg, bet svarus es esmu nopirkusi kā spontānu pirkumu, jo Maximā bija skidka.:D itkā sīkums, bet nu tāpat :D tad nu neļauju viņam komentēt savas kolāžas, jo viņš sačikā tur visu :D
Šogad vecā gada izskaņā visi sarakstījām savas vēlmes uz papīra ko vēlamies, lai piepildās. Neviena nerādījām, salikām bļodā un iestājoties Jaunajam gadam sadedzinājām, pelnus izkaisot pa vējam...
un es esmu tik šokēta, jo mums viss piepildās. Pat tādas lietas, kuras rakstot es atlāvos būt pārāk pārdroša...Tā,ka ja nu kādai noder...
02.10.2015 12:54 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Man liekas, ka tas viss piepildās, jo kaut kā zepapziņa nostrādā un tu kaut kā sāc tiekties uz to..vrb pat nemanot...
Piemēram, ja tu vēlies nomest pāris kg, kolāža tev viņus nenoburs kā uz rokas mājiena, bet ja katru dienu redzēsi so mērķi savā priekšā, tad zemapziņā kaut kā sāksi rīkoties (kaut vai neēst pēc 6iem :-D)tā, lai tu tos pāris kg nomestu....
02.10.2015 12:56 |

Reitings 73
Reģ: 23.05.2013
Esmu rakstījusi gan uz papīra, gan taisījusi attēlu kolāžu, piepildijās vēlēšanās kuras bija attēlotas kolāžā.
To uzreiz es nesapratu, jo biju piemirsusi par kolāžu, lai gan tā bija acu priekšā, domāju, ka zemapziņā viss paliek un tā pa lēnām sāka piepildīties manas vēlēšanās + daudz ar savu vīru runājām par to, domāju, ka arī tā piesaucām un pievilkām vēlēšanāš :)
Tā kā ir vērts mēģināt.
02.10.2015 16:04 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Jūsu iespaidā uztaisīju kolāžu tikko. Esmu šokā - man ir kādas 20 vēlmes :D
02.10.2015 16:05 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Man arī tagad sagribējās šito pamēģināt. :-D Tikai jādomā, kur bildes dabūt.
02.10.2015 16:09 |

Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
Nu tad gan ir problēmas- kolāžas sataisīt To var visvienkāršākās programmās izdarīt...
02.10.2015 16:12 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
ma arii daudz kas piepildijies ko veeleejos, pat bez visas kolaazhas. vnk skatoties kko interneta avai domaajot ikdienaa. dazhas lietas pat taadas, ka bail paliek un viss bez liekas piepuules
02.10.2015 16:17 |

Reitings 5629
pashu peedeejo diivainaako pastaastiishu,it kaa siikums, bet biju reaali shokeeta. es skatijos kkaadas bildes un meitenei bija smuka sominja, nodomaaju,ka gribu sev taadu, izteelojos cik labi izskatiitos pie manaam dreebeem, BET ,lai to sominju dabuutu buutu jaabrauc uz aarzemeem un vinja vispaar maksaa 2300 eiro, ko es iisti nevaru atljauties atdot par mazu rokassomu. PAgaaja nepilns meenesis un man tieshi to somu uzdaavinaaja. Es nebiju nevienam neko staastijusi par to somu pat :D vispaar ar vairaakam lietaam taa bijis
02.10.2015 16:21 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Tām, kam nepiepildās - to vēlmi vajag.. hmm.. palaist vaļā. Ja kko ļooti gribu, pieķeries tam un tik par to vien domā, tā vēlme ir pie Tevis, un netiek palaista tur, gaisā. :-D Nezinu, kā pareizi paskaidrot, bet ceru, ka doma skaidra.
Tādēļ jau vislabāk piepildās lietas, kas ir izvēlētas, pielīmētas piem bildītēs, TU saproti - jā, gribu to, esi izteicis tādu vēlmi, bet ikdienā nedomā, cik šausmīgi Tu to gribi.
Pirms gadiem atradu kkādas bildītes, ko 16 gados vnk randomā biju izgriezusi no žurnāliem, pat bez nekādas domas, vnk patika tās bildes, kkur zemapziņā jau domāju, ka gribētu kko no tā. Atrodot es nošokējos, kā viss piepildījies! VIsvairāk nošokēja 1 futbolista, kas man tajā laikā ļoooti patika, bilde, izgriezu, jo patika. Nu un pēc gadiem es vairālus gadus mana otrā puse bija futbolists, stipri līdzīgs pēc izskata :-D:-D Pat tagadējā suņa šķirne piepildījusies, kgan tā nekad nav bijusi mana mīļākā, vnk patika tā bildīte.
02.10.2015 16:23 |

Reitings 5629
man arii draugs ir looti liidziigs aktierim, par kuru juusmoju un domaaju, ka gribeetu sev tadu viiru :D
02.10.2015 16:27 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es vienmeer domaaju ,ka es gribeetu to un to ,un tad es jau iedomaajos to taa,ka tas ko esmu veeleejusies ir jau piepildijies-redzu vizuaali!
Loti daudzas manas veelmes ir piepildijusaas!:-)
02.10.2015 17:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits