khemm.. :D Šī diskusija ir joks? Tad atļaušos pievienot savu jautājumu - Kur var nopirkt melnas zeķes? Vnk nav. Itkā 21.gs., bet nav. Pārtikas veikalā meklēju, apģērbu veikalos arī.
Vai nu tu reklamē to klerr, (jo tur tač nekāda specifiski siltā džempera nav :D), vai nu neesi staigājusi pa apģērbu veikaliem :)
a ko tagad darīt? Mums tavā vietā tev džemperi piemeklēt vai bildi aizsūtīt? Ne es tavu gaumi zinu, nekā. :D
Saku tik vienu - džemperu pilni veikali, jo ir taču rudens! Pat Rimčikā ir džemperi. :D
St.dzim., ko tu saki?! Kā var būt maz, ja vēl pag.nedēļ, staigājot pa GC, acīs "krita" siltās jakas un džemperi? Vot peldkostīmu vairs nav, jā, bet ne jau siltu jaku.
Šodien tieši biju H&M, skatījos "Nedēļas piedāvājumos", tur bija daudz džemperu par aptuveni 15 eiro. Un citos veikalos arī esmu manījusi, Terranovā nesen arī bija atlaides tieši adītiem džemperiem. Pilni veikali ar siltiem džemperiem.
Silti un ļoti glīti džemperi parasti atrodami Peek & Cloppenburg Riga Plaza. Šoruden vēl neesmu bijusi, bet iepriekšējos gados esmu tur atradusi tīkamus eksemplārus. Cenas, bez atlaides: 20- 45.