Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vēlreiz krēms...

 
Reitings 275
Reģ: 24.05.2011
tātad man vajag krēmu dekorēšanai uz tortes. izskatīju cauri visam netam, bet populārākos atradu vārīto un sviesta krēmu. nekad nebiju taisījusu, domāju pamēģināšu pirmo vārīto. apskatīju vairākas receptes, neizkatījās grūti. uztaisīju, garšo pēc mannas, tādu noteikti negribu :D es vēlos kko tādu ko pilda eklēros, bet vai no tāda turēsies rotājums? tagad baidos mēģināt to sviesta krēmu, ka tik atkal būs kkāds mannveidīgais. un tā piena piegarša , fuu.
30.09.2015 16:58 |
 
10 gadi
Reitings 321
Reģ: 18.12.2012
Putukrējums+maskarpone?
30.09.2015 17:02 |
 
Reitings 275
Reģ: 24.05.2011
bet vai viņš man turēsies uz tortes? jo mn nevajag krēmu kkur iekšā, bet tieši uz kūkas, gribu dekorēt ar konditorejas tūbiņu. liekot želatīnu klāt cik daudz , lai nebūtu par cietu vai par šķidru? + vēlos taisīt ķiršu krēmu, tātad pieliekot sīrupu būs šķidrāks, kā to visu apvienot?
30.09.2015 17:08 |
 
Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
pēc kādas receptes gatavoji vārīto krēmu?
30.09.2015 17:23 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Labāk liec ķiršu ievārījumu (želeju) +krēmsieru. Tad nebūs tik šķidrs.
30.09.2015 17:26 |
 
Reitings 275
Reģ: 24.05.2011
 
Reitings 275
Reģ: 24.05.2011
ja likšu ievārījumu, tad man viņš jāblenderē vēl? jo taisot rozetītes jābūt krēmam bez kunkuļiem utt.
30.09.2015 17:39 |
 
Reitings 275
Reģ: 24.05.2011
meitenes jūs taču esit zinošas, lūdzu dalieties savās gudrībās (l)
30.09.2015 18:24 |
 
Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Vārīto krēmu liek klāt sakultam sviestam + cukuram, tikai tad iegūst tortes krēmu :)
30.09.2015 18:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!